Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   238 / 3599
(#) szamóca válasza googa hozzászólására (») Nov 22, 2008 /

Dettó. Majd reggel.
(#) zenetom hozzászólása Nov 22, 2008 /

Egy jó tanács: SOHA ne rakjátok a kezeteket clorox-os vízbe, mert megérzitek a szagát fél nap mulva is. Tapasztalat. Úgy kezdődött, hogy megtisztitottam a cipőfűzőmet...
(#) DuMatyi válasza googa hozzászólására (») Nov 22, 2008 /

Kedves kollégák!

Nagyon jó az év honlapja verseny, csak nem igazságos!

A mi kis hobbinkat elenyésző ember űzi ahhoz képest, aki használja a myvipet! Tehát a gagyi győz! Amit sokan esznek... SAJNOS!

Nem a myvippel van a gondom, hanem az emberek gondolkodásával!

Egyébként fent vagyok iwien, de eszembe sem jut voksolni rá!

A szakközépben 30-ból hatan gondoltuk komolyan a szakmát! 2004-ben végeztem. Bevallom őszintén, pályaelhagyó vagyok. a matek nem ment. a felsőoktatást már kvázi-humán területen gyűröm. (informatikus könyvtáros.)

félreértés ne essék: szeretem az elektrót! Ha előröl kezdődne az életem, most is a Széchenyi szakközépbe mennék! Nem jókedvemben hagytam ott a mérnöki pályát.

Hobbynak töretlenül megmaradt!

Baráti üdvözlettel: Matthias

Ui: ...mert mi a szürkeállományt is dolgoztatjuk ugyebár
(#) kobold válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 22, 2008 /

Van egy csomó verseny, ahol előre tudják, ki fog győzni, és csak azért rendezik meg az egészet, mert anélkül ugye nem lehet győzni És ha most nem mi nyerünk, sokat (semmit) nem változik az oldal, a tagság. Akik szeretnek idejönni, ötvenedik helyezésnél is jönnek.
Majd lehagyjuk őket jövőre, vagy azután De figyeld meg, olyan versenyt nem mernek indítani, ahol az oldal értékét mérlegelnék, mert akkor azok, akiknek csak a darab számít, labdába sem rúghatnának...
(#) DuMatyi válasza kobold hozzászólására (») Nov 22, 2008 /

Teljesen igazad van!
(#) DuMatyi válasza kobold hozzászólására (») Nov 22, 2008 /

...és ez igaz az olimpiára is?
(#) kobold válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 22, 2008 /

Olykor igaz. Én már akkor tudtam, hogy a vízilabdás fiúk lealáznak majd mindenkit, amikor még a repülőjegyük sem volt megvéve
(#) uli hozzászólása Nov 22, 2008 /

Ha már offtopic, nincs meg valakinek a metallica s&m lemeze jó minőségben?
Úgy értem, ahol nincsenek be olyan részek, mint amelyek a képen: tehát nincs levágva a görbe fele
Vagy ezt csak a media player rajzolja ki nekem ilyen bénán??
Bár nem hiszem h a lejátszó a rossz, a köv. képen is kilóg a görbe a képből Lehet ilyenkor ezzel tenni valamit? kijavítani az ilyen hibákat?
(#) Norberto válasza uli hozzászólására (») Nov 22, 2008 /

Ha minden igaz, akkor ez elveszett információ...
(#) uli válasza Norberto hozzászólására (») Nov 22, 2008 /

Akkor ez nem jött össze
Ha viszont így hangosabban hallgatom a kelleténél, koppanásgátló nélkül akkor ez okozhat gondokat a hangszóróimnak ugye??
uli
(#) Tom025 válasza uli hozzászólására (») Nov 23, 2008 /

Nekem megvan az album 320kbps -os MP3- ban. Még sosem rajzoltattam ki a hanghullámot progival, viszont eredeti CD-ről grabbeltem. Ha kell, szólj, bár hogyan gondoltad az eljuttatást?
(#) _ampervadasz_ válasza uli hozzászólására (») Nov 23, 2008 /

Az az ábra a hang sprektumát méri, vagyis abban a hangtartományban ( 2-4 kHz között) nem jön ki semmi. Gyakorlatilag tényleg elveszett információ, mert valaki balfék egy audio szerkesztő programmal, levette, azt a tartományt nullára. Nem csodálom, hogy jó minőségre fáj a fogad! A médiaplayer, jól jelzi ki. Amit meg az előbi képen látni az pedik a telítési tényezőjét mutatja a hangnak, ms- os időegységekre lebontva. egyébként nemvisszaállítható tartalom.
szerk.: Ha már a fát dobtál a tüzre, akkor már ugyan olyan fává sosem fogod visszalakítani.
(#) Norberto hozzászólása Nov 23, 2008 /

Most olvastam egy másik topikban, hogy valaki
Idézet:
„egy ledes kivezérlésmérőt”
szeretne építeni. Magyarul egy LED-es villogót.

Egy LED, és vagy világít vagy nem, vagy van fénye vagy nem, vagy kialszik vagy nem, vagy elsötétül vagy nem. Húha, számoljuk csak össze, ez már 8 állapot, mindezt egy LED-del

Vagy menjek inkább aludni? :vigyor2: :unalmas:
(#) skoda555 hozzászólása Nov 23, 2008 /

Találtam a neten ilyen otthon kreált karkötőt :] Gondoltam megmutatom.

pcbskull1.jpg

(#) mutatvanyos válasza skoda555 hozzászólására (») Nov 23, 2008 /

Haláli
(#) SALáta válasza Norberto hozzászólására (») Nov 23, 2008 /

Kivezérlési csúcs indikátor (vagy mi)van az rt 94 11 havi számában .
Már megint elveszett a nyák rajza, hát nekem nem nagyon szokott az elsötétülni, bánja is az egyik magasom.

Nem igaz itt nem esik a hó, pedig ez már hegyvidék.
Jászfényszaru meg alföld ott meg tegnap úgy hallottam esett. Már kicsit "megőrült" a természet.
(#) szamóca válasza skoda555 hozzászólására (») Nov 23, 2008 /

Nagyon jó!
A régebbi időkben IC-ket csiszoltunk félbe, hogy a chip, és a kivezetések látszódjanak. Políroztuk, lakkoztuk, majd kifúrva medálként, fülbevalóként funkcionált tovább .
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Nov 23, 2008 /

... és a forrasztás is szép, annak ellenére, hogy nagy felületet forrasztott, ami sok hőt von el az akármilyen pákától. Légyen az szabályozott vagy sem.

Talán ólommentes ónnal készült, mert matt a felülete.

Matthias.
(#) googa hozzászólása Nov 23, 2008 /

Tegnap említettem, hogy mérgemben írtam néhány jótaácsot, bár meglehetősen ironíkusan az "Év honlapja" stábjának. Ma kaptam egy válasz levelet, amiben azt írták, ha van időm és tehetségem hozzá erősítsem a csapatukat
Aki érez ehhez affinitást jelentkezzen bátran! Nonprofit tásadalmi munka, azt írta...
(#) Árpy válasza googa hozzászólására (») Nov 23, 2008 /

Hát mit mondjak, eléggé érdekes...
beszednek több tízezret egy jelentkezőtől, így jó kis pénzösszeg jön össze, és arra már skótok, hogy a színvonalon aluli honlapjuk fejlesztését finanszírozzák...
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Nov 23, 2008 /

Üdv a harcmezőn mindenkinek!

Ma a kezembe került egy link, ami elég sok dokumentumot tud szolgáltatni, a hobbielektronika, és rádiótechnika őrültjeinek! Lessétek meg ezt !

Köszönet: eotvospm -nek!
(#) Georgee hozzászólása Nov 23, 2008 /

jééé most nézem dinamikus az IP-m minden fellépésnél szavazhatok
(#) _ampervadasz_ válasza Georgee hozzászólására (») Nov 23, 2008 /

Akkor mindent bele!
De ha a MAC ID -et figyeli akkor cumi van. :beka3:

Észrevettétek már, hogy most jut el az off topic az 500-adik oldalához, kb nem kevesebb mint egy év alatt?
(#) szamóca hozzászólása Nov 23, 2008 /

Mindenütt ekkora a szél az országban?
Mert itt fúj rendesen. Szakadozik is a net kapcsolat
(#) Georgee válasza szamóca hozzászólására (») Nov 23, 2008 /

Hehe itt egész nap tavaszias idő volt Most jöttem Miskolcról ott is ugyan ez volt bár néha néha fúj a szél
(#) Action2K válasza kobold hozzászólására (») Nov 23, 2008 /

Idézet:
„olyan versenyt nem mernek indítani, ahol az oldal értékét mérlegelnék”

Állítólag az is mérlegelve lesz!
Bővebben: Link
(#) Action2K válasza uli hozzászólására (») Nov 23, 2008 /

Idézet:
„kilóg a görbe a képből”

Ez bizony egy szép kis túlvezérlés általi "négyszögesedés"!
(#) Ricsi89 válasza szamóca hozzászólására (») Nov 23, 2008 /

Nálunk is elég rendesen fúj a szél. De bent a meleg szobában nem lehet érezni. Viszont ma még ki sem tettem a lábam a házból. Ilyen hidegben kinek van kedve kint lenni.
Most vettem észre, hogy te is moderátor lettél. tegnap láttam, hogy kobold is az lett. Grat az "előléptetéshez".
(#) Georgee hozzászólása Nov 23, 2008 /

Ha már itt tartunk akkor az oldalra amugy szerintem lehetne egy szavazó ablakot is csinálni vagy elektroval kapcsolatban, vagy esetleg most a karácsony . Vagy a legjobb melyik moderátornak volt a legjobb a warn szövege volt amitől lefordultam a székről
(#) szamóca válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 23, 2008 /

Köszi. Épp eszem a kefét ezzel a net szaggatással. Tudod olyan mint első nap a munkahelyen, és folyton elveszik a szerszámot a kezedből érzés.
Következő: »»   238 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem