Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Zene kocsiba
Üdv.Így igaz. Aki kinevet annak halvány ....... sincs az egésszről.Ezek az emberek a jó vevők:a lényeg hogy csicsás legyen -nagy mágnes és minél nagyobb a ráirt adat.Tudod hogy miért csinálnak alacsony érzékenységű hangszórót?Hogy minél nehezebben lehessen leégetni.Van aki csak a max hangerőt ismeri ,pedik a rádió már 60% felett mind torzít.
Sziasztok!
Adott egy régi sima sztereó aktív hangfal(szg-en használtam, 4 ohm, 8-16W, a hangfal tafója 12V 0,6A ad le) melyen van egy DC bemenet is. Na mármost én gondoltam,h majd bepakolom kicsiny trabimba és MP4ről tolom majd a muzsikát(ennyi nekem elég). Mondom egyszerűen majd a biztosítéktáblából(12V 7A körül) húzok kábelt, rá dugót, azt be a hangfalba... és jó lesz. Hát nem így lett. Ezzel a módszerrel nem akar összejönni. Még a bekapcsolást jelző led se világít. ![]() Viszont, van egy állítható feszkós adapterem, azon belőttem a 12V-ot, dugó ugyanolyan, azzal működik a hangfal tehát az elektronika elvileg jó. Kérdésem az lenne, hogy miért lehet ez? Illetve meg lehet-e valahogy oldani, hogy működjön a dolog. Lehet, hogy a kérdés amatőr. Sajna elég sík vagyok elektróból. ![]() Előre is köszi mindenkinek!!! ![]()
Sziasztok!
Ha már autó hifi, akkor gondolom sok szak avatott lehet aki figyel! Nem akartam új topikot nyitni... Nem rég vettem komponens szettet a kocsiba. Kicx ICQ-6.2-est! A kérdésem, hogy mennyinek kellene lenni a bejáratási idő szaknak? Hallottam, 10-15órát, 30-50órát, meg több hónapot, s éveket... És még hogy mennyire tegyem rá a kraftot? Egy Kicker ZX200.4-es erősítővel hajtom a szettet, s hídba 2x100wattot ad le. Természetesen, csak is 14.4V-nál! Az erősítőknél létezik bejáratási időszak? Válaszokat köszönöm! ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |