Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szamóca! mondd csak el ha nem este az ellenálásokkal alszol itt is jelen van a páka maffia???
A sztrájkot hogy képzeled? Mindenki fenn lesz az oldalon, de senki nem ír hozzászólást, amíg nem mondja meg Topi a választ?
Úgysem bírná ki senki
De érdekes lenne ha mindenhol kihalt lenne minden
kihalt utcákon fosztogatás van, akkor itt mi lenne???
Nem tudsz megijeszteni! Állt már TO-92-es tokozás is a karomba alvás közben. :wink:
Hűűha
Te már tudhatsz valamit Az ágyamtól a "műhely" 1.5 m re van de még nem aludtam semmilyen dologba... Na jó a nagy csillagcsavarhúzómra vágtam egy hátast
ajjaj nekem nem jelzi ki az állapotjelző ikonokat csak a kis kéket itt vagytok??? félek egyedül
Lehet, hogy én vagyok A Tégla, csak annyira jól csinálom, hogy még én sem tudok róla?
Elfelejtetted a hozzászólásod elejéhez odaírni hogy : A TASSZ jelenti!
érdekes.. nekem az egész utolsó oldalon minden zöld
kivéve a saját hsz-eim.. :hide:
ve volt lassulva a gép, 10 perc után frissített
Ba terelődött a téma beszéljünk komolyabb dolgokról! Topi mi az a visszaszámláló ???
Zoli bá! Légy szíves látogass el a kezdő kérdések topikba és találomra szúrd ki az utolsó hozzászólások között lévő kérdésem és adj rá egy kreatív választ egészen véletlenül. Köszi!
Az elmúlt hónapokban már történt egy-két apróság, amiből a témát maximum sejteni lehet... persze a konkrét dologról ez abszolút nem árul el semmit.
Jajjhát most még 29 óra... Az kibírható nem? Bár ez a 29 óra igen kevés, ha azt nézem, hol tartunk a dologgal De már nem akarjuk tovább húzni. Több mint fél éve készülődünk rá, egyeztetünk, szerveződünk.
nekem van 1 tippem mi lehet az , elküldjem PM-be mert ha az nem akarom lelőni a poént . Jah elkezdem behűteni a pezsgőt mert nem szeretem melegen
Csináljuk azt egy pára hogy beírjuk ugyan azt ami egy kérdés.....
Azaz: Idézet: „Topi mi az a visszaszámlálás” 10X kérdés után Topi hátha megtörik
Ó, basszus. A moderátorok élő chipendale show-val fognak nekünk kedveskedni Hát, őőő, nálunk éppen nem lesz áram abban a pillanatban
Rossz stratégia. Dóógozgatok közben, tehát max átugrom a sok oldalt
elküldtem ja a listán a következő gombot cseréld le tranzakció folyamatban szövegre jobb ha ugy számol vissza
Áááá...
Valami újat kell kieszelnem Netán valamit osztogatni fogtok? :gumicsirke:
Mint privátban írtam, olyan mellé lőttél, hogy az már életveszélyes
na látod ezért nem lottózok , irtad hogy majdnem fagy. Hozom a gázpákát megmelegíthetjük Ja torta és tüzijáték lessz???
Idézet: „Áááá... Valami újat kell kieszelnem” Jaja, szeretem a krémest, a csokit, a finom körte vagy barackpálinkát. Lehetőségeid tárháza Idézet: „Netán valamit osztogatni fogtok?” Na most lebuktunk, hogy a hestore-ba ingyen banán lesz.
Valaki rászólhatna a srácra, hogy ha feltesz egy kérdést ilyen stílusban, attól még nem fog hamarabb választ kapni.Konkrétan: hozzászólás
|
Bejelentkezés
Hirdetés |