Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egyik osztálytársam pufi volt.. 105 kg... kb nyáron + még 2 hónap alatt leadott 25-28 kg-ot... ő is gyúr azóta...
Nagy önuralom és szenvedés lehetett... pl mikor mentünk szórakozni vagy valami, valaki vitt édességet körbekínálta, mondta, hogy ő nem eszik, nem ehet, mert még fogyókúrázik... fuh.. nem bírnám..
Jajj, hát azért nem ilyen vészes nálam a helyzet. Vannak napok, amikor igenis bezabálok, akár édességből is, de azért próbálom ezt délelőttre szorítani.
Nagyon fontos, hogy ne unatkozzak, mert akkor tévé nézés van zabálással, vagyis ez volt régebben. Ma 9-re beszaladtam a konditerembe (két karcsú virslit ettem reggelire), az összes nekem tetszetős gép foglalt volt, ezért betársultam egy igazi testépítő mellé. Gyorsan fel is dobott még magának 20-20kilót, mert majd én leveszem róla a súlyt, ha már nem bírja tovább. Úgy megdolgoztatott, hogy kikészültem. Azután rámásztam a futógépre és sprinteltem rajta egy laza 5000 métert. Utána még egy kis szauna és teljesen kimerültem. Anyum brokkolikrém levessel várt, ami - valljuk be - nem nagyon tápanyag dús. Aztán egész délután a szülinapos barátnőmmel voltam és elfelejtettem még enni valami táplálót. Most, hogy leroskadtam a gép elé, majdnem elájultam, úgyhogy betoltam egy tényér rízst, két kanál tejföllel, meg egy kis majonézes tormával összekeverve. Ebből végülis csak a tejföl bűnözés... Na, elég volt belőlem mára.
Mi lenne, ha egy általános alkalmassági teszten való megfelelés után lehetne csak új felhasználóknak belépni?
Ez igazából a HE önvédelmi rendszerét is erősítené! Nem lenne minden nap újabb és újabb felesleges téma. Nem kellene ennyi sok-sok warn-t kiosztani a tulkoknak. Jó mi? Megírjam a teszt kérdéseket?
Támogatom! Jó nekem, én már bent vagyok :duhos2: Nem kell átjutnom a Googa féle alkalmassági vizsgán! Googa agya beindult, és dől ki belőle a jó ötlet!
Szerintem is jó ötlet
![]() De ez inkább a Fejlesztési ötletek téma tartozik.
Topi ...
Ha olyan leszek mint az ementáli akkor arról ti tehettek, mert kifúrja az oldalamat a kiváncsiság
Jól beírtam oda, sőt, még rávicceltem a végére...
Látom, remélem nem vetted rossz néven hogy szóltam
![]()
Á, dehogy! Mondjak valami rémisztőt? Metanol akku...
Nem hallottál még róla? Olvas bele akkor a topikba tett hozzászólásomba, mert itt OFF lenne.
Már csak pár perc, és lejár a számláló, ami a következő számláló indulásáig számolt vissza.
![]()
Olyan szilveszteri feeling jött rám, ahogy nézem a visszaszámlálást.
![]()
Nah még 1 perc. Ugyan mi lesz.
De milyen érdekes, vagyunk kb. 200-an az oldalon +-30 ráadásul készül valami, ráadásul szombat van. Azt hiszem hétfőn meg "megdőlt" az online látogatottság. Akkor pedig még nagyon tudni sem lehetett az Újról ![]() Érdekes... lehet úgy vannak vele majd holnap megnézik, úgy sem veszik el. ![]() ![]()
és a megoldás: 00-00 kor format c: by Topi
![]()
Gyerekek, ez volt az ELSŐ gondolatom, egy verseny.
De jól össze lett hozva, mert valamivel akkor fel kell lendíteni az "új" Videó menüt... akkor így... hmm. Viszont egy kérdés. Ez a verseny EGYszeri alkalom, vagy eredményhirdetés aztán jön a következő verseny?
Előre várom a beérkező videókat
![]() ![]() ![]()
A video nekem is nagyon tetszik, jól sikerült!
![]()
Én voltam az első, aki megnéztem YouTube-on is a videót! 2X is! Jeeee
![]() ![]()
Topi nagyon jó ötlet ez a pályázat
![]() Ilyenre nem is gondoltam volna mikor ketyegett az óra ![]() Üdv!
Az újításról:
- A promós videó nagyon jól meg van csinálva - Az van kiírva, hogy verseny, de az is le van írva, hogy mégsem verseny... ![]() - Kár, hogy semmi lehetőségem nincs rá a fősuli miatt... Ezalatt értem azt, hogy lehetőség, pénz, idő. Ha még nyáron lenne, de így?! Azért remélem hogy sokan lesznek, akiknek meg van a lehetőségük arra, hogy induljanak és ki is használják a lehetőséget! :yes: Talán majd máskor...
Most mindenki "szólássztrájkot" végez?
Az egész He-n szinte semmi mozgás :no: |
Bejelentkezés
Hirdetés |