Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   75 / 440
(#) zsoltee hozzászólása Márc 30, 2009 /

Üdv

Ismerősöm autós dvd lejátszójának elment a háttérvilágítása. A hiba okozója az inverter részben egy STM 8306 tipusu IC amiben nincs más mint 2db fet. Ahonnan tudnék szerezni ott kb 4000Ft-ért árulják. Ennyit nem akarunk adni érte ezért a kérdés a következő: hol tudok ilyet reális áron beszerezni vagy milyen tipusú fetekkel lehetne ezt helyettesíteni (jó volna valami TO92 tokozású)?
(#) bladika válasza zsoltee hozzászólására (») Márc 30, 2009 /

Szia!

Itt nézz körül! A kulcs szó egyébként DUAL FET!

Bővebben: Link

Ki akartam keresni neked egy megfelelőt, de most lépnem kell, szóval most nem tudom esetleg, ha vissza jöttem!
(#) kocici17 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 30, 2009 /

Köszi Zoli.a.3.-on.
Tényleg hasznos volt, Így megtaláltam.
(#) bladika válasza zsoltee hozzászólására (») Márc 30, 2009 /

No vissza értem! Megnézegettem és szerintem találtam is egyet! Simán beforrasztható a régi helyére.
Itt a link:

DUAL FET

Szerintem ez a 650Ft bruttó már vállalható a 4000Ft helyett! De lehet, ha te tovább keresgélnél akkor találnál olcsóbbat!

Azért jó lenne, ha valaki leellenőrizné, hogy biztos ami tuti!
(#) zsoltee válasza bladika hozzászólására (») Márc 30, 2009 /

Köszi szépen!
Remélem jó lesz
(#) NeoCorteX hozzászólása Márc 31, 2009 /

Rendeltem a freescale oldalán MMA7260 gyorsulásmérő ic-t. A 2 mintadarab ingyen volt, 6USD volt az egyéb költség. Hétvégét is beszámítva 3 nap alatt ért ide hongkongból (szerintem térkapun keresztül jött mert még a göbzi is lassabb ennél) FedEx hozta, és réglátott ilyen profizmussal volt csomagolva. Bankkártyával lehetett fizetni. Akinek ilyen kell perpill így lehet hozzájutni. Ajánlom 2 darabnál így a legolcsóbb!

U.I.: Ha valaki tud pesten beszerzési forrást, és megmondja aranykeretbe foglalom a nevét!
(#) bladika válasza NeoCorteX hozzászólására (») Márc 31, 2009 /

Szia!

Fdh kft-nél, itt lehet, hogy csak amerikai raktárban van és akkor azt hiszem 3nap,de nincs szállítási költség

vagy

Ret elektronikánál.

Ha itt kéred, hogy szállítsák fel a budapesti irodába akkor sincs szállítási költség.

Remélem aranykeretesek a tippek!
(#) NeoCorteX válasza bladika hozzászólására (») Márc 31, 2009 /

bladika
Jövök pár sörrel
(#) bladika válasza NeoCorteX hozzászólására (») Márc 31, 2009 /

Oké!
(#) Beles hozzászólása Ápr 3, 2009 /

Hali! Van vanília illatú forrasztóón. Gyárba találkoztam vele mert ott voltam látogatáson. Rendes ón alapú, a folyasztószer van benne illatosítva. Aki tudja hol lehet ilyet beszerezni írjon,mert sehol nem találtam!
(#) NeoCorteX válasza Beles hozzászólására (») Ápr 3, 2009 /

csoki ízű nincs?
(#) zolika60 válasza Beles hozzászólására (») Ápr 3, 2009 /

A gyárban nem tudnak segíteni neked? Egyébként régi hiányt pótol.
(#) Beles válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 3, 2009 /

Régi hiány? Nah első ember, akinek rajtam kívűl tetszik még! Sajna csak gyakorlaton vagyok gyárba, legközelebb két hét múlva megyek. Majd akkor megkérdezem,mert nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz beszerezni
(#) gydanee hozzászólása Ápr 6, 2009 /

Sziasztok!
A ChipCad-ból rendeltetek már induktivitást?
Ma 2 óra körül adtam le a megrendelésemet amiben az (az is)szerepelt hogy 1008HQ-56NXGLC (Ez 56nH induktivitás) kell 3db.
Kb 3 órakor visszaírnak hogy ilyen kis menyiségben nem elérhető...
Írtam is a referensüknek, de már azóta (kb 4órája) nincs válasz én meg már annyira izgulok hogy mikor érhet ide, ha ilyen a kiszolgálás.
Most küldtem még egy üzenetet, hogy nem érdekel az induktivitás, hozzák a többi cumót.(Persze nem ilyen hangnemben )
Ti jártatok már így?
(#) Topi válasza gydanee hozzászólására (») Ápr 6, 2009 /

Én a ChipCAD-el már rondábban is jártam, de azt nem részletezném.
(#) bladika válasza gydanee hozzászólására (») Ápr 6, 2009 /

Nekem eddig semmi gond velük!
(#) gydanee válasza Topi hozzászólására (») Ápr 6, 2009 /

Ez nem túl durva tényleg, engem csak azért zavar mert anyagilag nem vagyok a toppon (diák vagyok), és ezt a megrendelésemet már kb Január óta tervezgetem.
Sajnos Csongrád megyéből nem sűrűn jutok fel Budapestre. :no:
(#) SzervízMacska válasza Topi hozzászólására (») Ápr 6, 2009 /

Én már többször vásároltam náluk. A legutóbbinál - pár hete - az volt az eladó úr hozzáállásának lényege, hogy ők nagyker cég, örüljek, hogy egyáltalán kapok árut végfelhasználóként. Ilyet régebben nem tapasztaltam náluk... :no:
(#) Topi válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 6, 2009 /

Én nem részletezem a velük való kapcsolatot és az ő korrektségüket, de meg van az oka, amiért egyik pillanatról a másikra 100%-ban átálltam Atmel vezérlőkre.
Ha megnézitek a cikkeket, akkor látszik az éles vágás. Ennek megvan az oka. Az ügyvezetőjük annyira tapló, bunkó volt mikor a hestore-al kerestük meg őket, legyenek beszállítók, és olyanokat mondott az egész HE-re, HEStorra is, hogy egy utcán lévő embertől sem viselném el.
Nem hogy a chipcad-től akinél nem kevés pénzeket hagytunk ott, mert minden termékünkben microchip vezérlők voltak. Személyes tapasztalatom is rossz ezenkívül, ezt már annó elmeséltem... Mikor 100%-ig hülyének néztek hogy hogy képzelem hogy LCD-s PIC-et akarok venni 20 db-ot. Konkrétan azt mondták, hogy 20 darabot értem be nem hoznak. Minimum 500 darabot, de előre kell kifizetnem. Ezekután másik cégtől megrendelve 5 napon belül a kezemben volt úgy, hogy nekik sem volt raktáron, nekik is külön be kellett hozni.

Ezekután döntöttem úgy, hogy egy ilyen cégnek én egy fillért sem hajtok innentől a malmára. Utóbb a döntés jónak bizonyult, mert az esetleg még kellő PIC-eket (vagy hestore-ba kellő) is egy alternatív és nagyobb forrásból messze olcsóbban lehet beszerezni.
(#) Müszi válasza Topi hozzászólására (») Ápr 6, 2009 /

Ezzel nem csak Te vagy így
Én is találkoztam már hasonló "kaliberű" üzletemberekkel az életben.

üdv
(#) nagy hoho válasza gydanee hozzászólására (») Ápr 6, 2009 /

Helló ! Lomex.hu Ret.hu két korrekt cég soha nem volt gondom velük.És a Lomexben van 56nH.
(#) szamóca hozzászólása Ápr 7, 2009 /

Szervusztok!
Szükségem lenne egy joystick stílusú 4 nyomógombot működtető kisméretű nyomogombnégyesre.
Tud valaki fellelhetőséget, rendelési lehetőséget?
Üdv.
(#) kanoc86 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 7, 2009 /

ITT Találtam.
(#) szamóca válasza kanoc86 hozzászólására (») Ápr 7, 2009 /

Köszi kanoc86.
Ilyenre gondoltam, csak hű de horror ára van!

Hát sajnos a ez az oldal nem a legolcsóbb de legalább van
Közbe nézem hátha találok még valahol

Sajnos hirtelen nem találok máshol, ha lesz időm még szétnézek egy kicsit jobban.
Üdv.
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 7, 2009 /

Ha olyanra gondolsz, amik a mobiltelefonokban kaphatók, akkor az előbbi link az egy kicsit félrevezető, hiszen azok botkormányok... méretileg igencsak ég és föld a különbség köztük...

Szóval, ha kis nyomógombos kivitelre van szükséged, mint amiket a mobiltelefonokban használnak, akkor a te barátod a http://www.speedshop.hu/. Én már vettem tőlük ilyen joystick-szerű mikrokapcsolót/nyomógobot. Kb. 2-3 éve volt 600-700 Ft.
(#) csaadaam hozzászólása Ápr 7, 2009 /

Hali!

Ezt szeretném megvalósítani. Valaki tudja, hol lehet az alkatrészeket beszerezni? Webes katalógusokban nem találtam őket (főleg a fehér csati és a 2*5 tüskesor a para), személyesen nincs időm sajna körbejárni minden boltot.

Aki tudna segíteni, hogy hol találom ezeket, írjon. thx.

üdv

(#) nagy hoho válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 7, 2009 /

Helló ! Esetleg rossz mobil telóból bontani?Vagy a digitális fényképezőkben is van ilyen joystick gomb.
(#) szamóca válasza nagy hoho hozzászólására (») Ápr 7, 2009 /

Köszönet srácok!
Valójában méretileg egy 2-3cm-es karral rendelkezőre gondoltam, tehát a két méret (és ár) között.
Következő: »»   75 / 440
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem