Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv
Ismerősöm autós dvd lejátszójának elment a háttérvilágítása. A hiba okozója az inverter részben egy STM 8306 tipusu IC amiben nincs más mint 2db fet. Ahonnan tudnék szerezni ott kb 4000Ft-ért árulják. Ennyit nem akarunk adni érte ezért a kérdés a következő: hol tudok ilyet reális áron beszerezni vagy milyen tipusú fetekkel lehetne ezt helyettesíteni (jó volna valami TO92 tokozású)?
Szia!
Itt nézz körül! A kulcs szó egyébként DUAL FET! Bővebben: Link Ki akartam keresni neked egy megfelelőt, de most lépnem kell, szóval most nem tudom esetleg, ha vissza jöttem!
Köszi Zoli.a.3.-on.
Tényleg hasznos volt, Így megtaláltam.
No vissza értem! Megnézegettem és szerintem találtam is egyet! Simán beforrasztható a régi helyére.
Itt a link: DUAL FET Szerintem ez a 650Ft bruttó már vállalható a 4000Ft helyett! De lehet, ha te tovább keresgélnél akkor találnál olcsóbbat! Azért jó lenne, ha valaki leellenőrizné, hogy biztos ami tuti!
Rendeltem a freescale oldalán MMA7260 gyorsulásmérő ic-t. A 2 mintadarab ingyen volt, 6USD volt az egyéb költség. Hétvégét is beszámítva 3 nap alatt ért ide hongkongból (szerintem térkapun keresztül jött mert még a göbzi is lassabb ennél) FedEx hozta, és réglátott ilyen profizmussal volt csomagolva. Bankkártyával lehetett fizetni. Akinek ilyen kell perpill így lehet hozzájutni. Ajánlom 2 darabnál így a legolcsóbb!
U.I.: Ha valaki tud pesten beszerzési forrást, és megmondja aranykeretbe foglalom a nevét!
Szia!
Fdh kft-nél, itt lehet, hogy csak amerikai raktárban van és akkor azt hiszem 3nap,de nincs szállítási költség Bővebben: Link vagy Ret elektronikánál. Bővebben: Link Ha itt kéred, hogy szállítsák fel a budapesti irodába akkor sincs szállítási költség. Remélem aranykeretesek a tippek!
Hali! Van vanília illatú forrasztóón. Gyárba találkoztam vele mert ott voltam látogatáson. Rendes ón alapú, a folyasztószer van benne illatosítva. Aki tudja hol lehet ilyet beszerezni írjon,mert sehol nem találtam!
A gyárban nem tudnak segíteni neked? Egyébként régi hiányt pótol.
Régi hiány? Nah első ember, akinek rajtam kívűl tetszik még! Sajna csak gyakorlaton vagyok gyárba, legközelebb két hét múlva megyek. Majd akkor megkérdezem,mert nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz beszerezni
Sziasztok!
A ChipCad-ból rendeltetek már induktivitást? Ma 2 óra körül adtam le a megrendelésemet amiben az (az is)szerepelt hogy 1008HQ-56NXGLC (Ez 56nH induktivitás) kell 3db. Kb 3 órakor visszaírnak hogy ilyen kis menyiségben nem elérhető... Írtam is a referensüknek, de már azóta (kb 4órája) nincs válasz én meg már annyira izgulok hogy mikor érhet ide, ha ilyen a kiszolgálás. Most küldtem még egy üzenetet, hogy nem érdekel az induktivitás, hozzák a többi cumót.(Persze nem ilyen hangnemben ) Ti jártatok már így?
Én a ChipCAD-el már rondábban is jártam, de azt nem részletezném.
Ez nem túl durva tényleg, engem csak azért zavar mert anyagilag nem vagyok a toppon (diák vagyok), és ezt a megrendelésemet már kb Január óta tervezgetem.
Sajnos Csongrád megyéből nem sűrűn jutok fel Budapestre. :no:
Én már többször vásároltam náluk. A legutóbbinál - pár hete - az volt az eladó úr hozzáállásának lényege, hogy ők nagyker cég, örüljek, hogy egyáltalán kapok árut végfelhasználóként. Ilyet régebben nem tapasztaltam náluk... :no:
Én nem részletezem a velük való kapcsolatot és az ő korrektségüket, de meg van az oka, amiért egyik pillanatról a másikra 100%-ban átálltam Atmel vezérlőkre.
Ha megnézitek a cikkeket, akkor látszik az éles vágás. Ennek megvan az oka. Az ügyvezetőjük annyira tapló, bunkó volt mikor a hestore-al kerestük meg őket, legyenek beszállítók, és olyanokat mondott az egész HE-re, HEStorra is, hogy egy utcán lévő embertől sem viselném el. Nem hogy a chipcad-től akinél nem kevés pénzeket hagytunk ott, mert minden termékünkben microchip vezérlők voltak. Személyes tapasztalatom is rossz ezenkívül, ezt már annó elmeséltem... Mikor 100%-ig hülyének néztek hogy hogy képzelem hogy LCD-s PIC-et akarok venni 20 db-ot. Konkrétan azt mondták, hogy 20 darabot értem be nem hoznak. Minimum 500 darabot, de előre kell kifizetnem. Ezekután másik cégtől megrendelve 5 napon belül a kezemben volt úgy, hogy nekik sem volt raktáron, nekik is külön be kellett hozni. Ezekután döntöttem úgy, hogy egy ilyen cégnek én egy fillért sem hajtok innentől a malmára. Utóbb a döntés jónak bizonyult, mert az esetleg még kellő PIC-eket (vagy hestore-ba kellő) is egy alternatív és nagyobb forrásból messze olcsóbban lehet beszerezni.
Ezzel nem csak Te vagy így
Én is találkoztam már hasonló "kaliberű" üzletemberekkel az életben. üdv
Helló ! Lomex.hu Ret.hu két korrekt cég soha nem volt gondom velük.És a Lomexben van 56nH.
Szervusztok!
Szükségem lenne egy joystick stílusú 4 nyomógombot működtető kisméretű nyomogombnégyesre. Tud valaki fellelhetőséget, rendelési lehetőséget? Üdv.
Köszi kanoc86.
Ilyenre gondoltam, csak hű de horror ára van!
Hát sajnos a ez az oldal nem a legolcsóbb de legalább van
Közbe nézem hátha találok még valahol
Sajnos hirtelen nem találok máshol, ha lesz időm még szétnézek egy kicsit jobban.
Üdv.
Ha olyanra gondolsz, amik a mobiltelefonokban kaphatók, akkor az előbbi link az egy kicsit félrevezető, hiszen azok botkormányok... méretileg igencsak ég és föld a különbség köztük...
Szóval, ha kis nyomógombos kivitelre van szükséged, mint amiket a mobiltelefonokban használnak, akkor a te barátod a http://www.speedshop.hu/. Én már vettem tőlük ilyen joystick-szerű mikrokapcsolót/nyomógobot. Kb. 2-3 éve volt 600-700 Ft.
Hali!
Ezt szeretném megvalósítani. Valaki tudja, hol lehet az alkatrészeket beszerezni? Webes katalógusokban nem találtam őket (főleg a fehér csati és a 2*5 tüskesor a para), személyesen nincs időm sajna körbejárni minden boltot. Aki tudna segíteni, hogy hol találom ezeket, írjon. thx. üdv
Helló ! Esetleg rossz mobil telóból bontani?Vagy a digitális fényképezőkben is van ilyen joystick gomb.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |