Fórum témák
» Több friss téma |
No alkottam valamit.
Ilyesmire gondoltál??
Szia.
Igen, én is probálkozok. Én arra gondoltam hogy lépésenként kellene növelni illetve csökkenteni értéket. Csak hogy, hogyan lehet egy változót ilyesmire felhasználni. Hát nem egyszerü. Üdv.
Szia. Az előző verzió nem egészen jó.
Nem jól kezeli az egy volt alatti értékeket. Itt kiküszöböltem ezt a hibát. Ez már jónak néz ki.
Ürvözlet mindenkinek.
Mivel többen kértétek tőlem priviben, így felteszem ide annak flowcode-nak a linkjét amit én használok. Flowcode Ha esetleg minden slot foglalt akkor próbáld meg később. Üdv.: mgabesz
Az lenne a kérdesem, hogy valaki adott e már meg asm kódot flowodeban C kód alatt:
A leírás alapján így kellene /*Írja be C kódot ezen komment alá Amennyiben assembly kódot használna használja az sm operandust minden utasítás előtt, pl.: asm movlw 5 vagy zárja az utasításokat asm blokkba: asm { movlw 8 movlw4 } */ Én így adttam meg: Példa asm { movlw d’1’ movwf portc } Nem működik! HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi. Letöltöttem, de nem lehet vele dolgozni, mert folyamatosan hibával kilép.
Mi lehet a gond?
Hello!
Én is a portable verziót használom. Nekem úgy működik, hogy felvan telepítve mellé a demó verzió. Üdv.
Szia.
Nem lehet, hogy valami "RunTime" C modul hiányzik a gépedről? Üdv.
Köszi, de sikerült életet lehelnem bele.
Az USB PACK megvan neked hozzá? Az is érdekelne. Vagy tudsz egy linket dobni ahol megtalálom.
Sajnos ebben nem tudok segíteni.
Üdv.
Üdvözlet Mindenkinek.
Most nekem is lenne egy kérdésem. Hogyan tudok a készülő programba SLEEP utasítást elhelyezni. Ez eddig nem kellett így nem is tűnt fel, hogy fogalmam sincs róla. Előre is köszi a segítséget. Üdv.
Szia!
http://rapidshare.com/files/161390752/12345.zip.html itt megtalálod amit keresel! Vagy még a témával kapcsolatban: http://www.sonsivri.com/forum/index.php?PHPSESSID=4f57205948db355cd...earch2
Köszönöm. Ezer hála
asm
{ sleep nop } Így nem lehet? Csak ötlet. A nop azért, hogy ébredés után ott kezdjen. Még én sem ismerem a flowcode-t ennyire.
Hello!
Szerintem a megszakításokban kellene valahogy beállítani, hogy valami hatására ébredjen. Pl. A/D, port változás, stb. Üdv.
Az ébresztés több módon lehetséges. Megszakítás, port állapot változás.
Amit hiányolok, hogy nincs egy külön folyamatábra jel vagy komponens makró, amiben be lehetne állítani az ébredési feltételeket. Pl. "Zigbee"-t lehet használni, ami egy kis fogyasztású rf modul (telepes üzemmód), de a pic-et nem tudom sleep-be küldeni ? Azért ez számomra egy kicsit furcsa. Üdv.
Sziasztok!
Sikerült leszedni az oldalra feltett Flowcode-t. Nagyon tetszik, hogy magyar Példaprogramokat tenne fel valaki, hogy lássam hogyan épül fel ez az egész.
Ez tök zsíírr....Köszi.
A programod amit tegnap küldtél, szépen villog a led, csak mikor eltelik az 1460 perc nem aktiválja a kimenetet ( nincs magas szint) :rinya: Ezt a projektet úgy lázszik elteszem a fiók legmélyére.
Innen az oldalról szedtem le a Flowcode V3.4.7.48_portable-t. Amit most felraktál V4 example nem tudom vele megnyitni mert új verziós és a régi nem támogatja.
Szia.
A torrenttanyán fent van a Flowcode 4. Üdv.: mgabesz
Itt keresgélj:
Bővebben: Link
A crack linkje döglött, törölték a jogsértő tartalom miatt...
Magánban el tudom küldeni...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |