Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-tervező programok
Hello
Tudjátok itt a Hobbielektronikán van egy Nyáktervező.A neve:EAGLEa kapcsolásokban Nyák 2 néven töltöttem le,de nem tudom hogy hogy kell használni. Ha valaki elmagyarázná ezután talán egyszerűbben és gyorsabban tudnék nyákot tervezni. Előre is köszi OLISALI
Sztem kezd vmi egyszerűbbel!
pl.:spint layout:yes:
OK
Tudsz ajánlani v.mi egyszerűt vagy akár magyar nyelvűt???
Igen...
ITT... nézd meg
sztem egyszerű az Eagle is csak el kell sajátítani, habár maga a program jó, de kevés a ritka alkatrész, és sok az ugyanolyan, de használhatod a másikat is jó szerkezgetést
Én szeretem az eagle-t!
Eddig még mindent megbírtam vele csinálni... Még jó, hogy lehet bővíteni az lbr-t..
Én nem szertnék "beszólni", de a honlapomon van egy rövid leírás az Eagle kezeléséről...
www.frankye.tar.hu/frankyeelektro/frankyeeagle.htm Nem teljes fordítás, de egy kezdőnek elindulni valamerre szerintem elegendő.:yes:
Találtamegy sirály honlapot.
A neve:Http://cadsoft.de itt baloldalt a menüben válaszd a download-ot (ha nem jön be frissítsd utána bejön ) Találsz progikat,+könyvtárakatstb
Tuti a lap!!!!! :yes:
Ja, és télleg elírtam a linket, 1000 bocsesz, egy "/" kimaradt... Tehát helyesen: (remélem) www.tar.hu/frankye/elektro/frankyeeagle.htm Még egyszer 1000 bocsi mindenkitől!!!!
Sziasztok!
Eddig csak olvastam és nézelődtem, de lenne egy kérésem! Frankye sajna a link müködik de a fotók nincsenek. Megnéznéd? Köszi!!!
Nálam bejönnek a fotók...
...nálad lesz valami gubanc. Lehetséges, hogy elállítódott az IE-ben, hogy megjelenítse a képeket a weblapokon. Ezt állítsd vissza a Beállítások menüpontban. Ha mégis be van kapcsola, akkor kapcsold ki, aztán az IE-t is kapcsold ki. Aztán IE-t megnyitod, megnyitsz bármilyen lapot. Aztán visszaállítod a képek megjelenítését, IE-t kikapcsolod. IE-be belépsz ismét, és megnyitod ezt az oldalt, amin most "nem voltak" fotók.
Köszi, hogy helyettem is válaszoltál, nálam is mennek a képek! (Épp most néztem meg.)
Bocs UHU alól Mozilla-val és Konqueror-al
is próbáltam nem jön össze!:no: Frankye szuper a weblapod Off: Nekem is vannak degujaim, 3 lány.
Orcad 9-es vagy 10-es verzióhoz, esetleg Tangohoz szeretnék magyar nyelvű programleírást.
A tangóhoz kerestem Én is de szerintem sajna nincsen
helósztok, találtam egy egész jó nyáktervező progit (profi) kezdőknek is ajánlom, mert egyszerű kezelni, szépen néz ki (szerintem). És INGYENES a max 250 furatot engedélyező verziója. neve: DipTrace www.diptrace.com (12 megányi library van hozzá)
Kösz a dicséretet! Gratula a lányokhoz! Lám-lám, kicsi a világ...
Hello a P-cad használatával kapcsilatos használati utasítások kellenének nekem . Ha valaki tudna segíteni azt szivesen fogadnám
Előre is köszi!
Helo
az eagle egész jó hoby barkácsolóknak, profibb dolgokat nem lehet vele tervezni mondom CSAK KEZDŐKNEK aki komolyan akar NYÁK ot tervezni az szerezzen be egy PROTELt vagy egy P-CAD et Ez nem * csak vélemény. Szóval ennyi!
Heló
P-CAd hez valahol nem láttál magyar nyelvű használati utasítást Ha tud valaki megköszönném
Szia !
Ha ez a P-CAD az mint a Profi-CAD (cseh) program, akkor tudok neked segíteni. Csak irj egy emailt a kérdéseiddel.
Hello
te vagy a megmentőm az érdekelne hogyan lehet elvi kapcsolási rajzból panelrajzot csinálni,külön külön tudom használni de egyszerre nem -az autorouter ben hol lehet beállítani azt hogy az alkatrészlábak egy oldalon lehessen forrasztani mert az átkötések is innen indulnak csak a másik oldalról és ez néhány alkatrésznél nem a legjobb megoldás! Ha tudsz segíteni akkor nagyon köszi :yes:
Protel 99-et és még pár PCB tervező programot tudtok letölteni a honlapomról is:
www.home-elektro.atw.hu
hello
köszi a linket de nekem van programom csak még nem teljesen tudom kezelni
sziasztok!
bocsi hogy új topicot nyitok, csak nme találtam olan nyáktervező programot (vagyis találtam és letöltöttem, de nem indult ), és a régi topicokban lévő linkek már nem működnek, szóval ha lehet kérénk egy olyan linket vagy vmi fálj ami egy valósághű méretű nyákot tud tervezni, és lehetőleg magyar. a linket előre is köszi
Szaisztok!
Valaki nézegette már a Target3001 nevű progit? Olyan egybe minden stílusú: kapcsolásirajz szerkesztő, panel tervező előlap tervező, sőt a panelt rögtön meg is tudod nézni 3D-ben. Még 1 jó tulajdonság: belehet inportálni az EAGLE-ban tervezett dolgokat, alktrész könyvtárakat!!! Csak 1 rossz dolog van benne az a fránya limit Valaki.........??? U.i.: Innen letöltheted a demót |
Bejelentkezés
Hirdetés |