Fórum témák
» Több friss téma |
Na azért mostanáig szoptam a DSC 1616 al..... Kimentem az anyós házába, megnézni, se kép se hang.... Belemérek hamar rájövök,nincs 230 V, illetve... A sorkapocs háta mögé dugtam a barna vezetéket(már nem látok jól szemüveg nélkül). Na életre kell , hát átprogramozom a kilépési időt. Na innen megbolondult 2 LED édett, rendszeridő hiba! Bujom a könyvét mire sok próbáélkozás után rájöttem , elütöttem a programszámot, ezért jelzett állandó hibát, és nem engedett élesiteni. Hát igy jártam....
*8 5555 005 01 02 02 030 ##
Hmm tehát akkor ha csak az egyik kezelőt használom akkor is meg lehet azt csinálni hogy az egyetlen kezelőmet (előszobában van) hozzárendelem az egyes particióhoz és így mindig erre a particióra értelmezi a parancsokat (ki és beriasztás). Ha viszont a kettes particiót akarom akkor azt is elérem vele? Tehát az hogy egy kezelőt hozzárendelek egy particióhoz nem azt jelenti hogy másik particiót nem is tudok vele kezelni ugye?
Ha nem muszály akkor a másik kezelőt nem tenném fel a kamrába a páncél mellé... úgyis ritkán van kinyitva... a lényeg az lenne hogy a lakás könnyen ki / beriasztható legyen...Továbbá így a 1555rkz kezelőt el tudom passzolni (vadiúj... nem kell valakinek?! ![]() Holnap kipróbálom hogy milyen ha hozzárendelem az egyes particióhoz. Jelenleg így van globálissá téve: 000,0,08. Mivel szöveges kijelző ézért alapértelmezettnek ő a 8. sorszámot kapta (leírás így irta és úgy emlékszem h alapbol is a 8as számot kapta a kezelő). Ezt nem állítottam át. Tehát akkor 000,0,18 -ra állítom majd. Köszi az ötletet. Majd leírom hogy beválik-e.
Működni fog.
![]() Maradhat 8-as címen is nem gond. tehát 000.0.18, és így az egyes partíción fog dolgozni a kezelő. Ha két funkciógombot a partíciókhoz rendelsz, akkor egyszerűen tudsz átlépni a kettes területre, nem kell kilépni először gobálba, majd másik partícióba.
Vagy olyan mozgásérzékelő ami tud impulzus számlálást. Tehát csak két vagy több impulzus esetén ad tényleges riasztást.
Ha a vibrációkra riasztgat, akkor érdemes a kötéseket, csatlakozásokat is átnézni, lehet, hogy laza kötés van.
Köszönöm! Hibátlanul működik. Kipróbálom a funkció gombos partició váltást is mindjárt.
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni bekötési rajzot DLS 2002-höz, hogy a kábelét otthon is meg tudjam csinálni? Thx!
Sziasztok!
DLS 2002-hez kellene nekem PC-1864 V4.22EU driver. Van valakinek? Vagy honnan lehetne letölteni? Szeretném megköszönni, hogy közzétettétek FTP-n a DLS 2002 szoftvert és a hozzá való kiegészítőket! Köszi a segítséget! Üdv. Péter
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogy tudom a pc1832ből a "3"-as hibát (telefonvonal hiba) törölni, mert nincs rajta telefon? Ill. van valakinek jó ötlete ocsó, jó GSM pager-ra? Köszönettel:thoomy
015 opcio 7-es pont kikapcs, 380 opcio ,minden kikapcs.
Szép napot!
Csak az lenne a kérdésem, hogy szokás-e, érdemes-e egy családi ház infra mozgásérzékelőinek a tampereit bekötni? Nem tartom valószínűnek, hogy valaki nappal leveszi az infra fedelét, megmókolja, hogy aztán riasztás nélkül bejöhessen máskor. Egy közintézmény nyilván más. (No meg a sziréna védelme is.) Elnézést, ha blőd a kérdés, de csíkoshátú vagyok még a témában.... Stilgar
En be szoktam kotni, a szirenaet meg plane (persze ilyenkor trukkos egy kicsit lebontani ha pl. akkut akarsz cserelni benne, amit azert idonkent kell).
Üdv!
Szerintem úgy is bekötheted a tampert hogy sorba kötöd az érzékelési kapoccsal. remélem érthető volt nem tudom hogy hívják rendesen az infránál a bekötést.
DEOL kötés eseten (dupla ellenállással lezárt zóna) Eleve egyszerűbb az érzékelő tamper kört bekötni, mivel nem kell forrasztgatni a kábeleket, és hibakeresés esetén könnyebb kideríteni a zárlatot vagy a szakadást.
Engem is érdekelne egy GSM vonal lehetőség 1616 hoz.Mi az egyszerü és olcsó megoldás ?
1616 nál a sziréna riasztás esetén villogtatja az izzót is. Utána is szokta müködtetni még az izzót valameddig de meddig ? És hogyan lehet ezt beállitani, mert a mostani nem sokat villog.
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. DSC PC1616 riasztóm van és rákötöttük a vezetékes telefonra. A következő a probléma: ha tárcsáz akkor összeakad a vezetékes telefonnal (rövid szaggatott hangot ad ugy hogy a kagyló a helyén van) ha kihúzom modemből akkor tökélestesen tárcsázza a mobilomat. A telefon a modembe van dugva (abba van ugye szűrő). A riasztó elé meg tettem szűrőt. Azt is próbáltam hogy tettem a modem és a telefon közé is egy szűrőt de ugyanaz a hatás.
A bejövő fővonalat először a riasztóba kell bekötni és innen továbbvezetni a többi berendezéshez, a párhuzamos kötés nem jó. Így biztosított a riasztó elsőbbsége.
Köszi! Tehát a riasztó panelnél kéne egy utp elosztót betennem és onnan vissza a telefonhoz. Egyébként a bejövö kábel egy elosztó dobozba jön be, itt kötöttem le a másik csatiról a riasztót. Ha megfordítom a telefon és riasztó bekötését az nem segítene?
Nézd meg a telepítői leírást, benne van! A riasztópanel sorkapcsára (RING, TIP) kell kötni a bejövő vonalat és ide, másik pontokra (R-1, T-1) kell kötni a telefonkészülékhez menő vezetékeket is.
Tehat akkor van egy ADSL modemed is? Mindenkeppen a telefonkeszulekek ele kell betenni ahogy a tobbiek is irtak. En a kovetkezo modon kotnem be: 1 Bejovo telefonvonal; 2 ADSL splitter kozpont oldal; 3 ADSL splitter keszulek oldal; 3 Riaszto "to line" (ket kozepso "tip/ring", tipikusan piros/zold); 4 Riaszto "to phone" (ket szelso, tipikusan fekete/sarga "t1/r1"); 5 Vezetekes telefon stb. ahogy volt.... Termeszetesen a splitter harmadik fele meg megy a modemre...
itt egy rajz amatőröknek.Egyszerü, de müködik. DSC 1616 ,PS 128 sziréna ,1555 RKZ kezelővel, vezetékes telefon bekötéssel.
Annyi hibát máris látok a rajzon, hogy az ajtónyitás érzékelőt a 4, vagy 5, zónára kellett volna kötni, de nem t***ltem vele, mert sok időbe telt a progi.
A kérdés továbbra is fennál :
"1616 nál a sziréna riasztás esetén villogtatja az izzót is. Utána is szokta müködtetni még az izzót valameddig de meddig ? És hogyan lehet ezt beállitani, mert a mostani nem sokat villog."
Ahogy nézem a PS-128-nak van egy FLASH bemenete, azt lehet vezérelni a riaztópanel PGM kimenetével. A PGM kimenetet kell felprogramozni a leírás szerint. Szerintem így megoldható a villogtatás.
Én is erre gondoltam , de nem jutottam el odáig. Rámértem a PGM re 0 V ot mutat. De persze ha noincs beprogramozva és riasztás sincs akkor ez normális....
Köszi, logikusnak tünik, néhány nap mulva sort keritek rá és elmondom a végeredményt. a BS 1 sziréna (van nekem másik ház is ) nem rendelkezik Flash-el. Ott szintén a PGM re kell keresni egy vezetéket ? Idézet: „a BS 1 sziréna (van nekem másik ház is ) nem rendelkezik Flash-el. Ott szintén a PGM re kell keresni egy vezetéket ?” Na, ezt már nem tudom...de PGM-mel sok mineden megoldható, csak a terhelhetőségére figyelni kell!
A PGM 1, 50 Ma. terhetőségü ez szerintem a lámpához elég. Elég ??
Más kérdés , hogy a programozásban ezek elég homályosan vannak leirva, talán valaki leirná a helyes parancssort ? |
Bejelentkezés
Hirdetés |