Fórum témák
» Több friss téma |
Vagy felmackósodott mert nem válaszolt senki... (de nem akartam találgatni azért kérdeztem)
Viszont nekem sincs meg a Januári és Februári szám. Ha valakinek megvan akkor jelezhetné...
Szia!
Idézet: „Gondolhatod hogy valaki elküldte privben, és ezt köszönte meg.” Talált, süllyedt!
Érdekel valakit a következú Hobby Elektronikai újságok???
Engem érdekelnek.
Ez itt, mint mások is nagyon helyesen említették, nem torrent-megosztó oldal. Csatolmányodat (illetve a hozzá tartozó hozzászólásokat) töröltem, a jövőben szíveskedj az ilyesmit privátban lerendezni.
Elnézést kérek!
Most már tudom mi is az a torrent, nem fordul elő legközelebb!
Sziasztok.Nekem a Hobby Elektronika 1995/9-es ujság érdekelne.Ha valakinek megvan kérem irjon.
Szia!
Elküldtem az email címedre az újságot! Mind a 12 hónap 1995-ből! Üdv: Dempsey!
Nekem is megvannak a következők: HE 1990-2001 ig és RT 1987-2008 ig! Csak az a baj hogy nagyon lassú a netem feltölteni !
Üdv: Dempsey!
Sziasztok! Nincs valakinek meg a RT 1951-1984-ig a tartalomjegyzéke egy weboldalon, vagy valahol? Mert ha valami keresek, mindig át kell nézni az összes könyvet. Még nem is lenne gond, ha nem évenként lennének egy PDF-ben, hanem hónaponként külön-külön. De így mire megtalálnám, addigra elfelejteném, hogy mit kerestem.
Köszi!
Hello! Megtudnád mondani, hogy hogyan lehet egyszerre többet tölteni a belinkelt címről?
Nem tudom, de nem valószinű hogy lehet, elvégre ez csak egy ingyenes tárhely szolgáltató.
Ajánlani tudom a Műegyetem könyvtárát. Irtózatos mennyiségű könyvük van...
Először is meg szeretném köszönni, hogy létrehoztad ezt a fantasztikus tárhelyet!!! Nagyon sok jó dolgot találtam itt. Feltettem az általad nyitott oldalra a Rádiótechnika évkönyvek mappába a 2008-as könyvet mert láttam nincs fenn. Sajnos találtam egy kis problémát a nagyszerű oldalon: a Rádiótechnika 2007-es mappában van két fájl, na innen a második az hibás! Le még letölthető de meg már nem nyitható! Továbbá a Rádiótechnika 2008-as mappa teljes tartalma hibás, úgy szint mint az előzőt letölti, de meg már nem nyithatóak! Kérlek ha tudod próbáld meg kijavítani a hibát vagy újra feltölteni mert szükségem lenne azokra a dokumentumokra és szerintem másoknak is! Köszönettel előre is egy szorgalmas elektrotechnikus.
Nem tudom ki töltötte fel, de leszedtem. Nekem sikerült kicsomiznom. Ezek több részes tömörítmények, csak akkor tudod kicsomagolni, ha leszeded minden darabját. Ha elkezded winrarral kicsomagolni, magátol folytatja a következő darabbal, ha az ott van az előzőek mellett.
Találtam még egy érdekes dolgot: Bővebben: Link
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet sikerült letöltenem. Tettem fel ismét pár hasznos könyvet a ,,könyvek,, mappába. Remélem minél többen tesznek ide fel jó és hasznos dolgokat! Üdvözlettel egy szorgalmas elektrotechnikus.
Sziasztok.Nekem kellene a Hobby Elektronika 1994/11-es száma.Ha valakinek megvan ez az ujság kérem kuldje el vagy tegyen fel ide egy linket rolla ahonnan lebirom tölteni. Előre is köszi.
Talán nézd meg a kettővel fentebb belinkelt helyen (egész évszámok vannak fent)
Sziasztok. Lenne egy hatalmas kérésem: hozájutottam kézalól egy METEX M-3660D műszerhez (multiméter) de csak a műszerhez és semilyen kezelési utmutatom nincs hozzá!!!
Nagy segítség lenne ha valaki mondana egy linket vagy beszkennelné és átküldené (****@****.**) vagy feltenné az oldalra!! Elöre is köszönöm a segítségeteket egy szorgalmas elektrotechnikus! Ha nem vagy mazochista, és nem akarsz spam-hegyeket az e-mail fiókodba, akkor SOHA ne írd ki nyíltan az e-mail címedet! Rajta van az adatlapodon, onnan - akit érdekel - meg tudja nézni. Frankye
Én még idejében leszedegettem az összes RT és ÉK-t, pl. az RT2006.-ot feltöltöttem volna(RAR 34MB)ide:Bővebben: Link:, de kb. 70%körül megállt.
gkari
Próbáld újra. És ne bántsd a böngészőt közben amíg nem végez. Lehet hogy a neted szakadt meg egy pillanatra. Ja és ha lehet ne oldalanként töltsd fel, mert 300 jpgt leszedni picit idegölő.
Na tényleg sikerült, igaz,nem az üres "2006" mappába;remélem, nem nagy baki.Az UPC-s wifi gyalázatos, egy vadidegen SMC-re akaszkodva müködik.
Üdv:gkari
Na te is jó firma vagy ! Idegen netjét bitorlod Reméljük az illetőnek nem korlátos csomagja van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |