Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Lehet, hogy bevárunk benneteket, legrosszabb esetben a Puskásban futunk össze!
Lényeg, ami lényeg, ott voltatok, ott voltunk! Ingyen hozzájutottam egy valamiféle vizeletszagú panelhez, amin van 2 nagy sugárzási képességű hűtőborda, meg 2 db rozsdás RCA 2N3055. Élmény volt kiforrasztani! Nem sokára hypóban landol. Gazdagabb lettem 2 könyvvel (Lóska: az egyátmenetű tranzisztor alkalmazása és Schlenzig, K.: elektronika hobby) vpist kolléga a crybaby hápogójához szintén az "ingyen elvihető dobozból egy jóval 1 H fölötti induktivitású tekerccsel lett gazdagabb. Igaz, hogy a kapcsolás 500 mH-t ír elő, de ha nem tetszik a hápogás, még mindig tud letekerni belőle. Jó kis 1 Hz-es rezgőkör lenne belőle 1 F-os kondenzátorral!
![]()
Ma - technikai eszközök híján - nem jutottam el a börzére. De bőven kárpótolt érte a csütörtöki Köbzoli látogatás Janival. :yes:
Én elfogadom ezt ,,igazolásnak"!
![]() ![]()
Én csak akkor fogadom el, ha én is feljutnék egy kicsit előbb is....
![]()
Sziasztok!
Nem láttátok mostanában azt az öregurat, aki régebben a börzén PL509 csöveket árult? Köszi!
Melyik a nagy börze, a Puskás?
Elérhetőségét nem tudja valaki? Szeretnék tőle vásárolni, de nem olyan egyszerű, mert nem ismerem és vidéki lévén nem tudok ott lenni minden börzén.
Mikor szokott (és hol?) börze lenni???
Esetleg a témanyitó hozzászólást megnézted? Ott van benne a link. :yes:
hihihi! Bocsi! :peace:
A soron következő nagy börzére sajnos biztosan nem jutok el.
[OFF]Viszont tegnap is sokat tettünk a fórumtársak személyes kapcsolatainak fenntartásában. Janival jártunk (ismét) Köbüki barátunknál. Estefelé elindulva tettem egy kis kitérőt Terénybe, hogy megmutassam Janinak, hol van a világ legnagyobb magnó magángyűjteménye "eldugva". Mikor a Múzeum előtt megálltunk, a nyitvatartási időn 1,5 órával túl Nagy Vilmos úr "beterelt" minket az épületbe, és - tekintettel a késői időpontra - csak 1,5 órát tartott a szakszerű kalauzolása a magnók világában. Bár legtöbbünknek "kiesik", azért - már csak a gyűjtemény elektronikai mivolta miatt is - érdemes lenne egy kecskemétihez hasonló találkozó keretein belül szervezetten "ellepni" azt a HE népes táborának. Nagy Vilmos úr (a tulajdonos) olyan tárlatvezetést tart, hogy garantálhatom, senki sem csalódik majd. ![]() Ha lenne vállalkozó szellemű szervező (AkcióLaci?), aki megszervezné, akkor én szívesen részt vennék. Utána pedig elmehetnénk a kb. 8-10km-re lakó Köbzoli barátunkhoz, egy kis sütögetésre. Ui: Persze, ez lehet, hogy már "rászervezés" a nagy HE bulira.Bővebben: Link
Ugye, senki nem felejtette el, hogy most, 8-án (azaz szombaton) "nagy" találkozó lesz a Puskásban?
Továbbá mindenkit nagy szeretettel várunk az "EHET"-en, azaz az Első HobbiElektronikai Találkozón! Gyertek el minél többen, a jó hangulatra, kajára, és programra a szervezők neve a garancia! ![]()
Nem felejtettem el! Nem is akartam elfelejteni, mert májusban ígértetek valami némítást, ha jól emlékszem!
![]()
Ha már a májusi dolgok szóba kerültek, én emiatt nem mernék távol maradni. Ott a végén, az a bizonyos kötelesség...
![]()
Aha, a macskakötelesség...
![]() Természetesen örömmel veszem, ha ott lesztek! Az EHET nem hozott lázba Benneteket?
Hát, bizony ilyen melegben elkél némi "hűsítő háromszög"...
![]()
Helló!
Esetleg valaki nem megy el a nyugati közelében 8.40-kor és esetleg minimum 1 embert el tudna vinni a börzére? Elvileg 2-en megyünk, én tuti, a haverom még nem írt vissza. ha nem megoldható, akkor más megoldás után kell néznem. ![]()
Na, akkor ezzel azt akarod mondani, hogy ne menjek el?
Töröm rajta a fejem, de az most sajnos fokozottan függ a rövidtávú gazdasági helyzettől... Kb. ilyen börzényi időtartamra tudnék beugrani ( max. 3-4 óra ), valószínű, délelőtt. Ha meglesz a számlaszám, befizetek, hogy ne miattam bukjon a dolog.
![]() A befizetést attól függetlenül megígérem, hogy végül ott leszek-e
Esetleg még Kőbánya-Kispest 8:25? nekem az is jó lenne.
![]()
Neeeeem, szó sincs róla! Inkább a légkondis irodába invitálnálak...
![]() Vagy meghívlak egy fagyira/sörre. ![]()
Világos, sajnos sokaknak okoz ez fejtörést (
![]() ![]() Idézet: . Természetesen van egy alsó határ, amennyi alatt nem éri meg lezavarni a találkozót, de csak e miatt ne fizess "potyára". „rövidtávú gazdasági helyzet”
Azért mondom! Még itthon kell maradnom, nehogy megfőljek? Fagyi/sör van a P.T.T.T.-ben? Mindegy,hogy mi, legyen jó hideg. Bár ha ilyen idő lesz, mint ami van, akkor nem kell légkondi, meg hasonlók....
A P.T.T.T.-ben mondjuk éppen nincs se fagyi, se sör, de azért valami nyitvatartó kereskedelmi egység csak akad ott...
![]() Idézet: „ha ilyen idő lesz, mint ami van, akkor nem kell légkondi, meg hasonlók” Hol? A munkahelyem dohányzójánál (7. emeleti terasz) kimondottan meleg, fülledt, párás idő van... ![]()
Most már itt is kezd sütni a nap, de reggel igen rossz idő volt!
A Börze hány óra körül szokott "kezdődni", Ti mikor mentek, mikor akartok odaérni?
Én kb 9-re leszek ott, mert fél 9-re ér be a vonat és kb fél óra még az út oda. Ja és másodmagammal megyek 100%-ra.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |