Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Az első tuti FAKE ! (hamis, lassitásban látszik hogy el is forditja a fejét, mielőtt az arcához rántaná a fegyvert)
Szülő szöszit visznek mentőautóval. Az orvos megkérdezi:
- Hányadik gyerek? - Második. - Az elsőt hüvelyi úton szülte? - Nem, a Tétényi úton...
Értelmes ember lehetett a 200Hz s TV reklámjának megalkotója...Hogy tudja a hagyományos TV megjeleniteni a "szuperTV" képét?! :circling:
Ilyenek nekem is átszoktak futni az agyamon .Na meg az is ,hogy az én régi tv-m ,hogy tudja megjeleníteni a BRAVIA csodálatos feketéit
Ez teljesen ugyanaz, mint amikor a szuperfekete, vagy szuperszínes TV-ket reklámozzák az otthoni "gagyi" TV-n. (MagicBright, stb.)
Na igen, az egy hatalmas "bug" volt abban a reklámban! A képcsöves TV meg tudja jeleníteni azt a szép fekete színt is, csak az adásban nincs ilyen szép fekete szín, így aztán a BRAVIA sem tud mit tenni...
De aki ezt nem gondolja át, az veszi meg a BRAVIA-t. Meg a szuperszínes TV is... Az sem tud semmit tenni az adók színével, hiába olyan szépek a színei... HD csatorna meg még nincs mindegyik adóból. [OFF]Foglalkozott itt is egy téma, hogy képcsöves TV-t átalakítana HDTV-re. Nem kell átalakítani szerintem semmit, a T-s (T-Home) TV-nél, az első héten volt az EuroSport HD, sokkal szebb volt a kép, mint a rendes EuroSport-on. És igen, képcsöves TV-n.
Filmes baki: A szökés 04-07 ben Scofield ezúttal rövid pólóban volt és mit ad isten elfelejtette felhúzni a tetoválását
Scofield tetoválását a 4. évad legelején eltüntették. Benne is volt a sorozatban, lézeres izével leégették róla.
Tényleg? Ez mekkora égés. Úgy tünik lemaradtam róla, azért köszönöm a világosítást, jól lukra szaladtam.
Üdv.
én ezt úgy ismerem:mi a lídércnyomás mértékegysége?
szellem/négyzetméter Használd a shift gombot, és ne enterezz ilyen sűrűn. jav. szamóca
Azért nem teljesen hülyeség, bár parasztvakítás, mert nem (csak) a TV megjelenítője szuper jó, hanem előtte jól kondicionálják a jelet. A BRAVIA csoda a megemelt színtelítettségben, a lehúzott pedestalban és egy elég robusztus zajszűrésen alapszik. Hasonlót beállításokat használnak általában a HD adásoknál, hogy mégjobbnak hasson a kép. Már ezt is megérzed amikor SD CRT-n nézed, arról nem beszélve, hogy amikor összenyomják a HD képet SD-re a jel/zaj viszony is javul, a kiátlagolódások miatt. A régi CRT-k felbontása egyébként nem elég a HD-hez, de a japcsik már a '80-as években készítettek nagyfelbontású CRT csöveket, csak gazdaságtalan.
A nagyhal bekapja a kishalat, a kishal meg bekaphatja...
2 hete max, repülő fénylő izék (UFOk) voltak a siófoki Petőfi sétány környékén a Balcsi felett, én sajna pont nem láttam Világosról, pedig haverom szólt telón ,h nézzem...
Ennek következményeképp elkezdtünk beszélgetni a földönkívüli életről, 3 lány és én. Kérdezem is az egyiket: - akkor te teljes mértékben kizárod más bolygókon az élet létezésének lehetőségét? Erre megszólal: - neeem, molekulák lehetnek. (ezek után csodálkozom , hogy a kérdést értette...) Látszólag nem volt szőke....
- Ki az abszolút zenebarát?
- Aki ha énekhangot hall a női zuhanyzóból, akkor nem a szemét, hanem a fülét tapasztja a kulcslyukra.
Azok a repülő izék nem a Palace fényei? Ezeket tőlünk is lehet látni pedig mi kb. 25 km-re vagyunk légvonalban a Balatontól.
Szerinte ez az anyósa volt...és szándékos volt.
Bővebben: Link
siófoki vagyok, haverom is, nem a palace fényei, 5-6 db narancssárgásan vilígító valamik voltak aztán több fele mentek, mindenki azokat nézte...
Nem műholdak voltak véletlenül?Mert azokat is lehet látni sötétedéskor.
hajnalban volt... 2-3 fele, egyszerre 6 műhold?? meg hirtelen "elmentek", ufok voltak, kész.
Kár,hogy nincs róla sehol,semmiféle videó Nagyon kíváncsi lettem volna rá
Nem csak kölkek szórakoztak azzal, hogy csillagszórót lőttek ki csúzliból?
Sziasztok!
Az eggyik munkatársam mesélte,hogy hozzájuk az eon diszpécserközpontjába betelefonált egy öreg néni.Azt kérte,hogy nincs áram a lakásba legyenek szivesek nézzék meg mi lehet a baj.A diszpécser azt mondta a néninek,hogy rögtön megy egy szerelő és megnézi,hogy van e a villanyóráig feszűltség.A néni hevesen tiltakozott,hogy neki nem feszültség hanem áram kell.
Egy nős férfi egyik este leszalad a sarki boltba cigarettáért. A bolt
már zárva van, ezért bemegy a legközelebbi bárba. Ha már ott van, gondolja, nemcsak cigarettát vesz, hanem megiszik egy sört is. Leül a pult mellé, iszogatja a sörét, ekkor megszólítja egy csinos fiatal nő. Tetszik a férfinek a lány, beszélgetni kezdenek, majd hamarosan együtt hagyják el a bárt. Felmennek a lány lakására, és ágyba bújnak. Amikor felkel a férfi AZ ágyból, AZ órájára néz, és rémülten mondja: - Úristen, hogy eltelt AZ idő! Sietnem kell haza! Van egy kis hintőporod? - kérdezi. - Persze, hogy van! - feleli csodálkozva a nő, és már hoz is egy flakont a fürdőszobából. A férfi a tenyerébe szór egy kis hintőport, összedörzsöli, majd sietve távozik. Otthon az asszony már türelmetlenül várja: - Hol voltál ilyen sokáig? A férfi elkezdi magyarázni, hogy beült egy sörre a bárban, aztán jött egy csinos lány... Mire a felesége rákiált: - Hazudsz! Mutasd csak a tenyered! Ugye?...Tudtam, hogy megint bowlingozni voltál!
No, jó reggelt! :integet2:
Egy templom hirdetőtábláján a következő olvasható: "Tudjátok, hogy a Tál család hány tagja tartozik a gyülekezetünkhöz? Először is az öreg Dik Tál, aki mindent irányítani akar, aztán ott van Protes Tál bácsi és fivére Szabo Tál, akik folyton ellenszegülnek és mindent meg akarnak változtatni. A húguk, Irri Tál, nyughatatlan bajkeverő a két fiával, Inzul Tállal és Molesz Tállal együtt. Valahányszor felmerül egy új kérdés, Hezi Tál és felesége, Vege Tál várni akar vele még egy évet. Aztán ott van Imi Tál, aki folyton arra törekszik, hogy a mi gyülekezetünk pontosan olyan legyen, mint az összes többi. Affek Tál néni túl sokat képzel magáról. Iker öccsei, Garan Tál és Han Tál pedig hamis ígéretekkel próbál új tagokat csalogatni a gyülekezethez. De azért nem minden családtag rossz. Asszisz Tál testvér például kifejezetten segítőkészen intézi az egyházi ügyeket. A dúsgazdag üzletember nagybácsi, Invesz Tál anyagi hozzájárulására mindig lehet számítani. A remek politikai érzékkel megáldott Reprezen Tál kiválóan képviseli a közösség ügyeit diplomáciai körökben . Az elkötelezett Agi Tál nővér élen jár a térítésben. Medi Tálhoz bármikor fordulhat átgondolt és megnyugtató tanácsért, a szertartásokon az egyházi énekeket pedig Kán Tál dalolja, zenész fivére Trombi Tál (a kamasz Mu Tál átmenetileg nem énekel vele.) Sajnos a múlt év során három családtaggal is kevesebben lettünk: két unokatestvér, Dezer Tál és Konver Tál áttért más vallásra, a kilencven éves Exi Tál néni pedig végelgyengülésben elhunyt." Nénike odamegy a sírásóhoz a temetőben. - Ne haragudjon aranyoskám, de megmondaná, merre találom a 41-es parcella 34-es sírt??? - Nem igaz! Elmászkálnak, aztán meg nem találnak vissza.
Egy igazi , minőségi BOSCH szerszám. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |