Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Csöves erősítő készítése

Témaindító: seedz, idő: Márc 31, 2006
Témakörök:
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Lapozás: OK   660 / 2208
(#) MrBrown válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 12, 2009
Azért is tud akkorát repűlni
(#) pingvin23 válasza MrBrown hozzászólására (») Aug 12, 2009
Köszönöm a tanácsokat és a jó segítökészséget!!Szeretném priviben elkérni a címet és a telefonszámot és majd összefuthatnánk ha gondolod,gondoljátok és egyeztethetünk. De még valamit nem értek Mi az a "varázsszem??
(#) djhans hozzászólása Aug 12, 2009
Már több mint egy éve nyúzok 2db PCL86-ot a kis piccoloban napi rendszerességgel és nem akarnak elhasználódni
(#) djhans válasza pingvin23 hozzászólására (») Aug 12, 2009
Az egy kijelző, cső formájában. A tiéd (EM84) egy fénycsík formájában tud megjeleníteni. Nézz be IDE
(#) pingvin23 hozzászólása Aug 12, 2009
Kérdezek ám folyamatosanhehehe
Nincs valakinek felesleges ECL 86 osa és egy kimenőtrafója? adnék érte cserébe valamit
esetleg a X.kerböl?
(#) pingvin23 válasza djhans hozzászólására (») Aug 12, 2009
Köszi ez sokat segített hát nem is sejtettem hogy ezek ilyenekre képesek... Na majd belejövök mindenbe szép lassan megszeretném tanulni ezt a dolgot is csak nem sokat értek az elektronikához van egy mühelyem halomra hever a sok alkatrész és csinálnék belöle valamit csak nem értek hozzá és hát gyakorlat teszi a mestert Meg hát persze az ilyen rendes emberek mit ti vagytok!!Srácok komolyan köszi a segítségeteket!
Neked megvan a kimenő és az ECL86-os a magnóban volt benne. A háló trafót megoldjuk ha érdekel. Elöször rakd össze monóban, tanulj bele. Utána ha látom rajtad hogy érdekel adok mégegy hálótrafót és két egyforma rádió kimenőt ECL86-hoz valót és mégegy ECL86-ot. Ezzel majd megépítheted a saját stereo kis csöves erősítődet.
Köszönöm szépen elöre is a kedvességeteket az uj barátság kötése érdekében megadom az Msn címem aki gondolja vegyen fel hogy tudjunk egymásnak segíteni.

elugrok asszony elé egy óra mulva jövök vissza aki fentud maradni azzal még szívesen beszélgetek ezekröl a dolgokrol.aki nem annak jó éjt és remélem hogy hamarosan találkozunk ugyan itt! sziasztok!
És neked is külön köszönetet!
Én már nemsokára megyek. Szerintem itt az oldalon kellene az értekezéseket megejteni, hogy más is tudjon tanulni belőle. Meg itt többen tudnak segíteni. A kapcsolást is legalább öten utánépítették már sikerrel.
(#) rockersrac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 12, 2009
Privátban leírnád hogy mi módon van megoldva ez a dolog? Mert erre kiváncsi lennék!
(#) Moderátor hozzászólása pingvin23 hozzászólására (») Aug 12, 2009
Naja.

djhans-nak teljes mértékben igaza van...

Nem tudom, feltűnt-e, de ez egy internetes oldal, egy fórum. Nem az az éltető erő, hogy mindenki felveszi egymást MSN-re, és ott elcseverészünk a dolgokról. Ha ez lenne a kizárólagos célja az oldalnak, egyrészt, már rég nem létezne, nem is lenne rajta semmi tudásanyag, másrészt, nem fórumnak hívnák, hanem inkább MSN címlistának vagy cím-adatbázisnak.
(#) lapose válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 12, 2009
Szia!

Ha nem sikerül szerezni PCL86 kimenőt én adok neked..
(#) pingvin23 válasza (») Aug 12, 2009
Jó ne haragudj..
(#) mark.budai válasza djhans hozzászólására (») Aug 13, 2009
Ha ki akarod Őket nyírni, ne tedd, inkább küldd el .
(#) rockersrac hozzászólása Aug 13, 2009
Ámbár nem akartam elárulni idő előtt,de mégis megteszem,szóval azért kell pont 3 pcl86 kimenőtrafó,mert 5.1-es házimozit akarok csinálni,természetesen csöveset!
(#) Action2K válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 13, 2009
Ha már nem új az ötlet (részemről), s kiterítetted a kártyáid, akkor én is megteszem. Szintén egy csöves házimozit is fogok készíteni. Alkatrészek 99%-ig megvannak már, dobozterv folyamatban. Plusz ráadás, ínyencség képen: A DOLBY kibontót is full csövesre készítem hozzá. Az egész egy cikksorozat része lesz, amit már jó rég elkezdtem írni, csak hát mindig közbejön valami, ami miatt kevés az időm.
(#) mark.budai válasza Action2K hozzászólására (») Aug 13, 2009
Ház már én is gondolkoztam rajta! Ha kész lesz a cikksorozatod, akkor lehet, hogy én is elkészítem.
(#) rockersrac válasza Action2K hozzászólására (») Aug 13, 2009
Énnekem a hangkártyám az alapból tudja azt hogy 5.1-es hangrendszert ráköthessek,így nekem egyedül a subszűrő talán amit félvezetősre kell csinálnom,deee az sem biztos hogy egyáltalán kelleni fog ilyen szerkezet!
(#) Pioneer hozzászólása Aug 13, 2009
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, készítettem EM80-as varázsszemhez nyákrajzot.

EM80.LAY

(#) kocos válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 13, 2009
Miért kellene félvezetősre? Egy csővel ugyanúgy lehet aktív szűrőt építeni, mint OPA-val !
(#) Action2K válasza kocos hozzászólására (») Aug 13, 2009
Bizony! Arról nem is beszélve, hogy ráadásúl egyáltalán felesleges, mert a PC SUB kimenete azért SUB kimenet, mert ott csak a SUB jön ki.
(#) rockersrac válasza Action2K hozzászólására (») Aug 13, 2009
Igenmár rájöttem!
(#) mark.budai válasza Pioneer hozzászólására (») Aug 13, 2009
Köszi szépen!
(#) Pioneer hozzászólása Aug 13, 2009
Szívesen!
(#) kocos válasza Action2K hozzászólására (») Aug 13, 2009
Ez nem mindig van így, mert pl bátyám régi 6.1 erősítőjének vonalkimenetén a sub szélessávú volt, mert ugye úgyis az aktív subládában van a szűrő. A mostani 7.1 erősítőjében szintén, és a felső középkategóriás DVD (nem mondok márkát, mert ez nem a reklám helye, de profi cuccokról van szó, amik "M"-mel kezdődnek, és "z"-re végződnek ) lejátszóján is. nekem a régi távolkeleti lejátszómon is ... szóval van olyan, hogy széllessávú a Sub kimenet
(#) pingvin23 válasza djhans hozzászólására (») Aug 13, 2009
szioka! megvan a kapcsolási rajzom a ecl86hoz tudna valaki segíteni a bekötésben?elöre is köszi. mármint a lábak kiosztására gondoltam.köszönöm!
(#) 6C4C válasza pingvin23 hozzászólására (») Aug 13, 2009
(#) kocos válasza pingvin23 hozzászólására (») Aug 13, 2009
ECL 86

És úgy általában :bármilyen cső

A második linket MINDENKI TEGYE BE KÖNYVJELZŐNEK, aki még eddig nem tette
(#) djhans válasza pingvin23 hozzászólására (») Aug 13, 2009
Linkeld be hogy melyik rajz szerint csinálod.
Következő: »»   660 / 2208
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem