Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Azért is tud akkorát repűlni
Köszönöm a tanácsokat és a jó segítökészséget!!Szeretném priviben elkérni a címet és a telefonszámot és majd összefuthatnánk ha gondolod,gondoljátok és egyeztethetünk. De még valamit nem értek Mi az a "varázsszem??
Már több mint egy éve nyúzok 2db PCL86-ot a kis piccoloban napi rendszerességgel és nem akarnak elhasználódni
Az egy kijelző, cső formájában. A tiéd (EM84) egy fénycsík formájában tud megjeleníteni. Nézz be IDE
Kérdezek ám folyamatosanhehehe
Nincs valakinek felesleges ECL 86 osa és egy kimenőtrafója? adnék érte cserébe valamit esetleg a X.kerböl?
Köszi ez sokat segített hát nem is sejtettem hogy ezek ilyenekre képesek... Na majd belejövök mindenbe szép lassan megszeretném tanulni ezt a dolgot is csak nem sokat értek az elektronikához van egy mühelyem halomra hever a sok alkatrész és csinálnék belöle valamit csak nem értek hozzá és hát gyakorlat teszi a mestert Meg hát persze az ilyen rendes emberek mit ti vagytok!!Srácok komolyan köszi a segítségeteket!
Neked megvan a kimenő és az ECL86-os a magnóban volt benne. A háló trafót megoldjuk ha érdekel. Elöször rakd össze monóban, tanulj bele. Utána ha látom rajtad hogy érdekel adok mégegy hálótrafót és két egyforma rádió kimenőt ECL86-hoz valót és mégegy ECL86-ot. Ezzel majd megépítheted a saját stereo kis csöves erősítődet.
Köszönöm szépen elöre is a kedvességeteket az uj barátság kötése érdekében megadom az Msn címem aki gondolja vegyen fel hogy tudjunk egymásnak segíteni.
*** elugrok asszony elé egy óra mulva jövök vissza aki fentud maradni azzal még szívesen beszélgetek ezekröl a dolgokrol.aki nem annak jó éjt és remélem hogy hamarosan találkozunk ugyan itt! sziasztok!
Én már nemsokára megyek. Szerintem itt az oldalon kellene az értekezéseket megejteni, hogy más is tudjon tanulni belőle. Meg itt többen tudnak segíteni. A kapcsolást is legalább öten utánépítették már sikerrel.
Privátban leírnád hogy mi módon van megoldva ez a dolog? Mert erre kiváncsi lennék!
Naja.
djhans-nak teljes mértékben igaza van... Nem tudom, feltűnt-e, de ez egy internetes oldal, egy fórum. Nem az az éltető erő, hogy mindenki felveszi egymást MSN-re, és ott elcseverészünk a dolgokról. Ha ez lenne a kizárólagos célja az oldalnak, egyrészt, már rég nem létezne, nem is lenne rajta semmi tudásanyag, másrészt, nem fórumnak hívnák, hanem inkább MSN címlistának vagy cím-adatbázisnak.
Szia!
Ha nem sikerül szerezni PCL86 kimenőt én adok neked..
Ha ki akarod Őket nyírni, ne tedd, inkább küldd el .
Ámbár nem akartam elárulni idő előtt,de mégis megteszem,szóval azért kell pont 3 pcl86 kimenőtrafó,mert 5.1-es házimozit akarok csinálni,természetesen csöveset!
Ha már nem új az ötlet (részemről), s kiterítetted a kártyáid, akkor én is megteszem. Szintén egy csöves házimozit is fogok készíteni. Alkatrészek 99%-ig megvannak már, dobozterv folyamatban. Plusz ráadás, ínyencség képen: A DOLBY kibontót is full csövesre készítem hozzá. Az egész egy cikksorozat része lesz, amit már jó rég elkezdtem írni, csak hát mindig közbejön valami, ami miatt kevés az időm.
Ház már én is gondolkoztam rajta! Ha kész lesz a cikksorozatod, akkor lehet, hogy én is elkészítem.
Énnekem a hangkártyám az alapból tudja azt hogy 5.1-es hangrendszert ráköthessek,így nekem egyedül a subszűrő talán amit félvezetősre kell csinálnom,deee az sem biztos hogy egyáltalán kelleni fog ilyen szerkezet!
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, készítettem EM80-as varázsszemhez nyákrajzot.
Miért kellene félvezetősre? Egy csővel ugyanúgy lehet aktív szűrőt építeni, mint OPA-val !
Bizony! Arról nem is beszélve, hogy ráadásúl egyáltalán felesleges, mert a PC SUB kimenete azért SUB kimenet, mert ott csak a SUB jön ki.
Igenmár rájöttem!
Köszi szépen!
Ez nem mindig van így, mert pl bátyám régi 6.1 erősítőjének vonalkimenetén a sub szélessávú volt, mert ugye úgyis az aktív subládában van a szűrő. A mostani 7.1 erősítőjében szintén, és a felső középkategóriás DVD (nem mondok márkát, mert ez nem a reklám helye, de profi cuccokról van szó, amik "M"-mel kezdődnek, és "z"-re végződnek ) lejátszóján is. nekem a régi távolkeleti lejátszómon is ... szóval van olyan, hogy széllessávú a Sub kimenet
szioka! megvan a kapcsolási rajzom a ecl86hoz tudna valaki segíteni a bekötésben?elöre is köszi. mármint a lábak kiosztására gondoltam.köszönöm!
ECL 86
És úgy általában :bármilyen cső A második linket MINDENKI TEGYE BE KÖNYVJELZŐNEK, aki még eddig nem tette |
Bejelentkezés
Hirdetés |