Fórum témák
» Több friss téma |
helló
nézegttem az oldalt és kapcsolásokat kerestem volna de nem sok sikerrel a kérdésem az volna hogy tud-e valaki olyan autómata töltőről kapcsolást adni amely képes 8,4voltos ni-mh akksit autómataán tölteni. esteleg kisütni. amúgy airsoft fegyverbe való akksik töltéséről lenne szó. ha netán mégis van kapcsolás az oldalon csak én nem találtam akkor sorry mindenkitől.
Szia!
Topi írt egy cikket erről... Bővebben: Link Illetve nem csak erről de ez is benne van Csak az ellenállás osztót kell átméretezned és már mehet is.. Üdv!
kösz de akartam mondani hogy ha lehet ne programozósat adjatok mert nem tok programozni
Akkor ide neked valami cél IC kel lamit én sajnos nem tudok..
Vagy esetleg megkérhetsz egy fórumtársat aki közel lakik hozzád ha tud programozzon neked... Üdv!
Szia!
Idézet: „kösz de [...] ne programozósat adjatok mert nem tok programozni” Meg tisztelettel kérni sem, továbbá kis és nagybetűket használni, meg "tok, tudod, mijen" nélkül beszélni sem. Keress! Bővebben: Link
ÜDV.
Az lenne a kérdésem. Airsoft fegyverhez szeretnék töltőt 230V-ról+ egy olyan valami kéne amit az erdőben is tudok használni. (pl.:egy autóaksiról töltés) Tehát ez a kettő kéne. Ha tudsz ilyet.....OSSZAD MEG VELEM please
Üdv.
Megvan az airsoft-om. Az a bajom van vele hogy az aksi töltéshez mindig egy hálózati adaptert adnak ami mit nem mondjak elég "gáz". Az aksi egy 8,4V 1200mAh 7x4/5SC cellás Ni-Cd típusú akku. A töltő meg egy : DC 8.4V 250mA-es hálótati adapter. Lenne ennél egy kicsit "normálisabb" egyszerű töltőhöz kapcsolási rajz esetleg nyákterv? Előre is nagyon szépen köszönöm!
Hello
Én is használok airsoft-ot és az aku töltéséhez egy 7808-as kapcsolást csináltam meg és egy zselés 12-voltos akuról megy és mindig jól fel tölti...Ha szeretnél kapcsolási rajzot hozzá akkor csinálok..csak nem automata...
Hát jó lenne egy kapcsolás mert ez az adapter nem valami jó!
köszönöm!
Hát ez lenne nagyon brutális mert paint-ben készítettem mert nem volt progim most fent...ez szerintem jó....
Szia!
Ez tényleg brutális! Ez mindenre használható, csak korrekt akkutöltésre nem!
Hali!
Ha nem akarsz szenvedni,lehet kapni gyárit is,olcsón. Nekem is van ilyen töltö,és bátran ajánlom. Bővebben
Szia!
Töltéshez inkább áramgenerátoros jelleg kell nem feszültséggenerátoros. Ráadásul egy 7 cellás akkupakk feltöltéséhez a 8V kevés is. Ha ilyen egyszerű áramkörben gondolkodsz, akkor fix áramú áramgenerátor kell, és az akku kapacitása alapján ki tudod számolni a szükséges töltési időt.
Akkor készítek majd egy olyat kösz a választ..
Hali mindenkinek. Van 1 mw3168vd tipusu töltőm és az lenne a kérdésem hogy mitől nem tölt rendesen kimenő fesz megvan de mA sehol. Hol kezdjem a hibakeresést? akinek van ötlete kérem segitsen előre is kösz. :eek2:
Kemény 10 percet tudtál várni...
Van türelmed
bocccsss de nem othon vagyok és sietek
Szia!
Biztos elromlott.. Szedd szét, hátha van benne biztosíték, van-e benne nyoma károsodásnak(pl. felrobbant alkatrész)?
hali. Biszti nincs benne sem felrobbant alkatrész de a trafo meleg mint állat. Mértem a diodákat azok jók.
de a feszültségen kivül más nemigazán van benne 600ma-nek kéne kijönni de ehejett nulla van. Egyébként kétoldalas nyákon van felépitve és az egyik oldala tele van smd alkatrésszel. meg kütyü ic vel (2) . nincs valami ötleted hol mehet el az áramerősség,
Ha meleg a trafó, vagy a trafó lett zárlatos, vagy valami beterhel. Lehet rossz a diódahíd is. Nem melegszik semmi a panelon?
de melegszik még 1 tekercs. Ojan kör alaku mint amit számitógéptápban is használnak szűrésre. Szinte éget :wow1:
Akkor valószínű tönkre ment benne valami, javítani, vagy javíttatni kell.
Épp ez az.Javitani szeretném de ha smd alkatrésznek van baja az sajna házilag nemigen javitható.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |