Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   702 / 3603
(#) Doncso válasza zenetom hozzászólására (») Szept 22, 2009 /

Ok, semmi gond
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Szept 22, 2009 /

Jóestét mindenkinek :kalap:

Szeretném megjegyezni, hogy ez nem reklám, és elnézést kérek, ha mégis annak találjátok akkor nyugodtan töröljétek. Tényleg elénézést kérek ha ezzel problémát okoztam.
A link a blogom egy bejegyzésére mutat, ahol információt közöl a látogatóval, a letöltés módjáról és szabályairól.

Az új Win plédányt a napokban a kvetkező linken lehet majd letölteni, és részletes információ előre közölve van ott.
Letöltési hely
(#) bankimajki hozzászólása Szept 22, 2009 /

Remélem tudtok segíteni! Valahol régebben találkoztam egy olyan projekttel, aminek a lényege az volt, hogy a jogosítvány mellé volt téve egy kis adó kütyü, a kocsiban meg volt egy vevő kütyü. Ha beszáltál a kocsiba, és nem volt nálad a jogsi (adó kütyü) akkor jelzett. Na nekem most egy ilyen adóvevő kütyü projekt kellene. Fontos hogy mindkettőnek kis méretűnek, és mobilnak kell lennie. Ha valaki tudja hogy hol lelhetek rá erre, vagy valami hasonló projektre, az kérem jelezzen.
(#) _ampervadasz_ válasza bankimajki hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Egyszerűbb, ha beszálsz, és egy ledkijelző felvillan, és egy alerthang megszólal, ahogy beszálsz a kocsiba, így a jogsit nem fogod tuni otthon hagyni. Ráadásul költségtakarékos.
(#) zoly15 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Szép jó reggelt!
Engem érdekelne az új Win.
Gondolom akkor ez oylan ami jó gyorsan "reagáll" és nem az a csicsás rendszer..
Vagy épp ellenkezőleg?
Most jelenleg egy angolt használok ami magyarosítva van. Jól bírja, csak már vagy 5 hónapos már nem oylan mint fénykorában, szívesen kipróbálnám a tiédet..
A fájl mérete mekkorára várható?

Üdv!

Vagy, beszáll a kocsiba, elfordítja a kulcsot ekkor jön a "kérdés" itt van a jogosítvány? Egy gomb hogy igen. Megnyomja és indul a motor
(#) mark.budai válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Egy idő után viszont nyomkodni fogja a gombot, mert megszokja, hogy meg kell nyomni. És már a kérdésre nem is figyel, így lehet, hogy a jogsija meg a házban pihen...
(#) Doncso válasza mark.budai hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Ez igaz.
(#) _ampervadasz_ válasza zoly15 hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Üdv jóreggelt. :kalap:

Idézet:
„Gondolom akkor ez oylan ami jó gyorsan "reagáll" és nem az a csicsás rendszer”

Ez választható lehetőség telepítés után. Alapértelmezett Win téma az eredeti, de beállítható más is. Még nincsen befejezve, de úgynézki késő estére készen leszek vele. Mikor kész lessu, én magam fogom tesztelés alá venni, pont azért hogy az összes hiba felszínre kerüljön, és "szimuláljam" a tartós használatot. Kiváncsi vagyok rá valójában hogy mennyíre lehet húzatni. Meg nemakarom hogy valami rendszerhiba nálltok jöjjön elő az én hanyagságom miatt. Bővebb információ a fentebb közölt link alatt található. Oda fogom a letöltéshez szükséges linkeket is feltenni.

Mindenkinek további szép napot kivánok, megyek, mert sok a dolgom. Mára nagyon nagy a teljesítési "listám", szóval lessz elfoglaltságom bőven. Így is örülök, ha a éjfél előtt az ágyba kerülök majd.
(#) Action2K hozzászólása Szept 23, 2009 /

Itt egy dolog biztosan olyan lesz, mint amilyennek lennie kell. Ez az ice kávé, meg talán a blue curacao. Bővebben: Link Ampi, Te nem nyitsz egyet?
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Annyi biztos fagyás garantált. Hideg sör hideg minden. Remélem Plug And Play lessz. Nehogy aztán telepítő CD -t kelljen hozzá fogyasztani, meg frissítésnek antivírus CD -ket.
Ha kifejlesztenek rájuk USB- vagy Eternet PPPoE, WAN miniportot, akkor letöltök úgy 30 Gigát belölle első húzásra. Van itthon disznópörzsölő, úgyhogy fagyás ellen felvagyok vértezve. Meg azért ennek meg van az előnye. Letöltök egy 1gb -ot, és és csinálok 30 kalóz másolatot. Így lehet kéremszépen 30 szorosítani az itókát. Előre félek attól, hogy egy csomó részeg informatikussal lessz dolgom a jövőben. Az lessz a legroszabb ha megszakad a kapcsolat.
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Meg aztán nehogy előforduljon az, hogy veszel megadnak egy gyorséttermi kaját ott, és véletlen ráharapsz egy DDR5 -ös memóriára. Nemhiába káros az egészségre. A szomszéd asztalnál meg X58 -as Chiocsipszetet esznek 1333Mhz sebssségel. A mellékhelyiségben meg amikor a WC -re mész a WC papírra a windóz korábbi verziói vannak rányomtatva. Ha a WC -t használni is akarod akkor meg Ip -t kér jelszóval. Ráadásul ovatosan is kell vele bánni ,mert az tűzfal megégethet, ha közben galambok is röpködnek. Úgyhogy én még várnék a frissítésekre.

Na jólvan, elég a perverz vicceimből, most már tényleg eredek a dolgomra. :kalap:
(#) bankimajki hozzászólása Szept 23, 2009 /

Úgy látszik nem jól fogalmaztam, nekem teljesen más célra kell az adóvevő. Tehát nekem kellene egy vevő, és majd csinálnék hozzá több adót. (De az adónak és a vevőnek is hordozhatónak, kicsinek kell lennie.) A kocsis dolgot csak azért írtam, mert én régen egy ilyen projektet találtam. De most nem tudom hol keressek ilyen projektet.
(#) gg630504 válasza bankimajki hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Talán a legegyszerűbb egy olyan slusszkulcstartó, amibe belefér a jogosítvány.
Megjegyzem, a jogosítványom mindig nálam van, mert hozzám rendelt, nem az autóhoz. A forgalmi viszont az autóhoz tartozik, az van külön.
Ötlet: a napellenzőre készítettem két fekete ruhagumi gyűrűt ( patenttel oldható ). Az alá szúrom be mozgárkorlátozott igazolványom.
1.37 m testmagassággal nem utazhatok elül. De akkor hogyan vezessek?
Ja, hogy más cél... Bocs.

Na de egy fontos dolog: ACCEPTED (Felvéve) Ez egy film aki nem látta nézze meg, tutira jól fog szórakozni :yes:

Oké, akkor majd várjuk, de szerintem nem kell lóhalálában dogozni vele

Üdv!
(#) kiskacsa2009 hozzászólása Szept 23, 2009 /

Sziasztok!
Az iskolám most költözött egy új helyre (Bécsi út 134. a Szent Margit Kórház mellett), és nem minden úgy működik ahogyan kéne... Pl.: Az iskolai hangosbemondó sem mindenhol szól, meg a csengetési dallam sem tökéletes (pontosabban emberkínzás...)... És mivel az illetékes tanároknak 1000-nyi más teendőjük van, és én egyedül nem mennék sokra, ezért erre szeretnék önkénteseket toborozni. Az iskola igazgatója nagyon rendes, szívesen fogadja bármiféle segítséget ezért, ha kész tervel állunk elé, akkor még egy kis pénzre is számíthatunk...
Szerintem egyszerű lesz, mert a kábelek elérhető helyen futnak, és csak egy létra kell hozzá...

Megköszönöm előre is a segítséget, és remélem, hogy jó helyre írtam...

Ui.: Nagyon szépen megkérek minden moderátori ranggal rendelkező "kollégát", hogy a hozzászólásomat hagyja meg itt, ebben a topicban. Köszönöm...
(#) Norberto válasza kiskacsa2009 hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Idézet:
„Az iskolai hangosbemondó sem mindenhol szól, meg a csengetési dallam sem tökéletes (pontosabban emberkínzás...)”

És alapvetően mi a probléma? Rosszul van tervezve, kivitelezve vagy szanaszét van r*hadva az egész épület / rendszer az idő vasfoga miatt?
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Szerintem, ahogy ezeket ismerem, a 100V-os rendszer hangszóróit itt-ott megberhelték a diákok. A csengetési dallam, meg valamilyen sivító kinai dallamcsengő, vagy zenélő játékra emlékeztethető lehet. No meg a BEAG fejállomás is el lehet rendesen kábelezve. Pl.: a 770mV-os magnó deck vagy CD lejátszó rátolva 150 vagy 300mV-os bemenetre, meg ilyen nyalánkságok. Nem beszélve a szimmetrikus - aszimmetrikus bekötések össze-vissza való alkalmazásáról. Ezeket mind tapasztalatból mondom, volt már ilyenben részem. Mármint a rendbehozatalában.

Kiskacsa2009!
Innen a távolból, sajnos csak elméleti dolgokban: mit, hova, hogyan, de szívesen segítek.
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

A dallamot lehetne a legegyszerűbben megoldani szerintem, van itthon egy jópár db hangtároló IC, fel is tudom programoztatni könnyedén bármilyen zenére/dallamra, azok ilyen minőséghez teljesen megfelelő kimenetet produkálnak szerintem. Onnantól már ""csak"" az erősítős résszel, illetve a kábelezéssel kellene foglalkozni, amelyek szintén nem kispályás munkálatok, és egyben illene átnézni, javítani, cserélni, ha már egyszer beletúrás van a rendszerbe.
(#) Action2K hozzászólása Szept 23, 2009 /

Amúgy UFF! Akarom mondani: OFF testvéreim!

Nem tudom, ki hogyan van a kelkáposzta elfogyasztási nevű művelettel, de én nemrég rottyantottam össze egy egész fej, saját termésű kelkáposztából egy fazék Frankfurti levest. Igaz nem virslivel (mert nem volt) hanem parizerrel (bár egykutya a virslivel), meg szalonnával. Ha lett volna szárazkolbász, még azt is tettem volna bele. A habarást tejföl helyett natúr joghurttal csináltam. A káposzta természetesen saját termés. Első ilyen fajta levesem. Nem azért mondom, mert én csináltam, de nagyon finom lett. Be is burkoltam belőle két tányérral.
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Én is ilyesmire gondolok. Az lenne a legelső, és legfontosabb mozzanat, hogy kellene egy állapotfelmérést készíteni. Ez alapján lehet majd kigondolni, hogy mit kell majd javítani, cserélni, átépíteni...
(#) Müszi válasza Action2K hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Lacikém, most ettem, nem szeretnék megint megéhezni
(#) Action2K válasza Müszi hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Nem baj, gyere ugorj át, van még a fazékban.
(#) Müszi válasza Action2K hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Küldheted fénypostával, az ablak nyitva van
(#) Action2K válasza Müszi hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Ez köbüki restenciája. Vagy mi, de jól hangzik.
(#) Doncso válasza Action2K hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Igen ezt már én is hallottam tőle

Valaki mondja már meg nekem, miért jobb egy asztali dig. multiméter, mint egy hordozható? Pontosabb vagy mi? Melyiknek jobb a tudás/ár aránya?
(#) Doncso válasza bankimajki hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Na, erre én is kíváncsi lennék, nekem is van ilyenem is meg olyanom is, de hogy melyik miért jobb?
(#) Norberto válasza bankimajki hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Szerintem topikot tévesztettél.
Következő: »»   702 / 3603
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem