Fórum témák
» Több friss téma |
eleg lett volna az elso 10-et megnezned, foleg ugy, hogy az elso talalat pont a kerdesem itt a hobbielektronika.hu-n....
De tenyleg, mielott valakit leguglizol, nem kene legalabb az elso 1-2-re ralesned?
Ja, elnézést.
Nem legugliztalak, hanem próbáltam egy keresési feltételt adni, ami kb. a válasz a kérdésedre, amennyiben a webes tartalmakat nézzük. Ha van értékes találat, akkor azért, ha nincs, akkor meg azért. Azt pedig nem gondolom, hogy nekem kellene végignézni őket, még ha csak 3 oldalnyi is. 10-et sem (az elsőt láttam, de azon nem tudom, hogy mi a meglepő). Mellesleg van, hogy megnézem és pontos linket írok, de most nem volt formában a szemem (tudod, én a munkahelyemen, meg itthon is monitor előtt töltök sok időt, estére elfáradnak). Ezért is elnézést kérjek? Szerintem egyikünk fordítva ül a lovon...
Nincs, harag. Csak guglizassal kezdtem az egesz sztorit mielott ide irtam volna ...
Akkor ezek alapjan azt mondhatjuk, hogy nem lehet itthon (Mo-on) 0805-os meretu 22µF erteku kondenzatort kapni? Szoval akkor marad a digikey.com, kerul amibe kerul (osszesen 2db-ra van szuksegem ...). Lehuzos szituacionak nez ki a dolog ....
Nem jó több darabból összerakni, esetleg hagyományosra cserélni?
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy honnan tudok ilyen potit beszerezni (kép mellékelve). A potinak nincs végállása és 10Kohm-os. Előre is köszönöm Üdv Imi
Hello
Tud valaki mondani nekem elektronikai üzletet Győrött? Üdv.
Én ebbe a boltba járok szívesen: Incomp
Ez a 4-6-os vili wesselényi megállójától van pár 100 méterre. Elég olcsó, és ami egy kezdőnek kellhet, azt ott megtalálja raktáron
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen nagyválasztékkal rendelkező, akár külfölgi(de legyen MO-ra posta) elektro boltok vannak? Olyanokra gondolok, mint a Farnel, Conrad. Laborműszereket (szkóp, táp, multiméter, függvénygenerátor) szeretnék beszerezni pályázati pénzen. A választ előre is köszönöm.
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy tudtok valami boltot ahol lehet kapni PT2262-t és PT2272 IC-ket? Köszönöm!
Tessék: Incomp
Köszönöm!
Sziasztok! Tudja valaki esetleg, h BA 1440-est lehet-e találni Budapesten? Köszönöm előre is...
Ő rá gondolsz: 1440 TBA1440G (TID) DIP16
Ha igen, akkor nem értem, hogy miért kérdi mindenki ugyanazt? Az előző hozzászólásomban van egy bolt, az tökéletes.
nem TBA hanem BA, de köszi.
Sziasztok! Tudna valaki segíteni,hogy hol lehet PBM3960 és PBL3771 léptetőmotor vezérlő IC-ket beszerezni.
Vásárlás de hogyan? Én tudom hol lehet satírozható betűmatricát kapni de az nekem 150 km-re van. Nem jár valaki Pesten a Maglódi úton? Vagy esetleg nincs valakinek elfekvőben otthon a polcon?
Sziasztok!
A SHARP-nak van egy infrás távolságmérő modulja: GP2D120 Egy "játékrobotokkal" foglalkozó magyar weblapon egyik robot választható részeként megemlítik, de még nem válaszoltak arra, hogy magában kapható-e. Tud valaki jobb helyet? Az is érdekelne, ha más gyártmány lenne, a lényeg, hogy kb 30-50cm-en belül min 5mm pontosan mérjen.
Gugli barátod nem mondta meg, hogy Conrad? Bővebben: Link
Ez jó, fél délelőtt ezt kerestem minden lehetséges kifejezés-kombinációval, de nem dobta ki...
Hát ugye akárhogy is számolom, ők a 18 Dollárt valamivel még felszorozták...
Csövi! Nem tudja valaki, hogy hol lehetne mobiltelefon alkatrészeket venni, ha lehetséges?
1. Nézz körül itt: Apróhirdetések (van kereső is)
2. :google: 3. vannak különféle árveréses oldalak, ott is érdemes lehet szétnézni. Most nem reklámoznám egyiket sem, bár szoktam látni, hogy ki mit hol vett éppen, de ha nagyon nem megy, akkor a 2. pont lép érvénybe.
Köszi a segítséget!
Még egy kérdés, ha nem baj: Samsung yp-s3 mp4 lejátszóhoz lehet valamelyik üzletben venni adatkábelt? Második javítás volt. Sürgősen tanuld meg a nagybetűk és az írásjelek használatát, ha hosszabban akarsz a fórum tagja lenni! Frankye
Sziasztok.
Én egy egyszerű alkatrészt keresek. Ez nem más mint egy kerámia kondi, az értéke 2,2nF 15 VAGY 20 KV. Eddig jó pár boltot bejártam (még Pestet is) de sehol nem kaptam ilyenek vannak,hogy 2,2nF 3kv,ezek kicsik kötözgetve barkácsolni meg nem akarok. köszi segítséget.
A válasz ugyan az, mint az első kérdésedre.
Szia!
Bár nem magyar az oldal de az aki árulja ha jól vettem ki akkor valahol Dunaújvárosban van. Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |