Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kikapcsoló parancsikon az asztalon:
1. Jobb egérgombbal nyiss egy új parancsikont! 2. Elem helyéhez írd be: %windir%/system32/shutdown.exe -s -t 00 3. A kész parancsikonon jobb egér - tulajdonságok -ikoncsere ...és válaszd ki a kikapcsoló ikont a listából. Újraindító parancsikon az aztalon: 1. Jobb egérgombbal nyiss egy új parancsikont! 2. Elem helyéhez írd be: %windir%/system32/shutdown.exe -r -t 00 3. A kész parancsikonon jobb egér - tulajdonságok -ikoncsere ...és válaszd ki a tetszőleges ikont a listából
Nem tudom, milyen karcolásról van szó, de ha az "acélkék" színű chip sérült meg, akkor lehet, hogy tönkrement. Amíg a processzoroknál nem terjedt el az ún. Heat Spreader alkalmazása, addig azok is könnyen tönkrementek, ha nem jól sikerült leszedni vagy felrakni a hűtőbordát. (Gyakorlatilag a chip sarka letört, ezért is hívták lesarkazásnak ezt a "műveletet".) Az AMD-k különösen érzékenyek voltak erre.
Nos köszönöm a válaszokat, de közben rájöttem. A shutdown parancsra kiírta szépen hogy hogyan működik a dolog.
shutdown /t 60 /s-el oldottam meg. A uTorrent 'beépített' leállítójában nem bízok. Régen is csináltam ilyesmit hogy cd írás meg videó kódolás után kapcsoljon ki, de valami üzenetet mindig feldobtak a programok amik "leokézása" nélkül nem csináltak semmit. Az oprendszerre szerintem jobban lehet számítani ilyen téren. Ha mégsem menne ezzel akkor még beírok egy /p-t és akkor aztán tuti kikapcsol.
Ezt szeretném én is megtudni!
ugyhogy valaki irja meg!!!
Szép jó napot mindenkinek!
Köbüki, ment a link. Nagyon nem szeretem ezt az időszakot. Reggel (épp hogy csak elmúlt a hajnal) 9°C, nappal 34°C volt árnyékban, amikor dolgozgattam a házon. Persze én csak a napon tudtam lenni, a hőmérő volt oly mázlista, hogy az árnyékban csücsült. A kerti medence vize reggel 16 fokos volt, délután 4-re meg már 30 Persze rásegített egy jó kis napkollektor, de akkor is. A lényeg eme kis bevezetőm után, hogy olyan vagyok mint a kifacsart géprongy. Már este 6-kor az orrom úgy bedugult mint a fene. Gondoltam, az egész hétvégei porozás (téglapucolás, meg egy régi rádió dobozának a lecsiszolása). Aztán 9 körül, a TV előtt ülve, pokrócba takarózva, elkezdett rázni a hideg. Ma reggel óta jól be vagyok taknyolódva, meg hidegrázás, gondolom jó kis hőemelkedés, meg fejfájás. Alig várom, hogy leteljen a melóidő oszt húzzak haza az ágyba. No meg kúráljam magam. Itt egy kép az OFF topikos "Ki, mit épített"-be.
Köszi! Nem tudom, hogy e brigáddal mely munkafázis haladna jobban.
Azért én is találtam Neked valamit. A színválaszték is jó, csak nem tudom, hogy a 4990Ft-ért párját, vagy darabját adják. A hangfalaknál sem egyértelmű mindig. A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
Vannak olyan nők, akik tudnak falazni.
Action2K:Ismerős, a munka, mi is ezt csináltuk hétvégén, csak blokkokkal, így kicsit haladósabb, de fárasztóbb (több mint 20kila egy darab). Idézet: „Vannak olyan nők, akik tudnak falazni.” Simán! Úgy falaznak egymásnak, hogy le ne bukjanak a férjük előtt, hogy mikor melyik plázában voltak soppingolni. Amint látod (a háttérben) a blokktéglás rész már kész. Ez a kisméretűs csak fugázva lesz, meg "polítúrozva". Blokktéglából nem lenne ilyen dessignes.
Építészeti falazásra gondoltam.
Láttam a hátul lévő részt is. Elég jól haladsz. Ha minden igaz, akkor szombaton be lesz fejezve a falazás, és kezdhessük a menyezettet rakni. (Mi a munkát június végén kezdtük)
Kösz mindenkinek a jobbulási kívánságát, rám fér. Alig várom, hogy húzhassak haza. Ha nem lenne a HE, megölne az unalom.
Ja, köszi az embereidet! Ha én is építek egy Eiffel tornyot, majd szólok.
A postaládába eljuttatott szórólapok nem minősülnek spam-nek. És a faxomra jövők?
Micsoda ritka látvány ez nekem, Warnos vagyok.
Köszönöm Szabi!
Boldog szülinapot!
Már előre belegondolok... Ha 18-ra egy háromszög, akkor mit fogok kapni én a 4 X-re? Hópihéset tán? :hide:
Boldog szülinapot!
Szabi! Ez rendes volt tőled! Action! Te sárga háromszöget kapsz! Én 4 év múlva lehet kéket kapok,vagy újabb tranzisztort? Ma van 28? 30.-a Hepatitisz B oltás
Igen, ma 28.-a van. Hányadikas vagy Te most?
Szia!
8.-ba járok! Ha már scooby,miért nem veszettség ellen oltanak?
Hajjaj, két éve 2-t kaptál! Ne félj, nem fog fájni. Nekem legalábbis egyik sem fájt 6.-ban.
Hát ki tudja mi ellen kapsz, ha egyszer a 6.-asoknak adták a 8.-asokét.
Utólagosan is boldog születésnapot!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |