Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szerintem az óra hasznos lenne bele, mongyuk, 30%-os háttérvilágítás fényerővel.
Mégegy dolog nagyszerű lenne, ha lenne egy magyar változat is belőle. Amúgy remek ötlet üdv
Köszi.
A magyar változatot elvileg meg lehet csinálni csak már megint definiálni kell az ékezetes karaktereket... Ekkor már igen csak elveszíti az egyszerű jelzőt. ![]() Volume->Hangerő Input->Bemenet Mute->Némítás Good Bye->Viszlát Hello-> Szia ![]()
Müszivel egyetértek, szerintem sem lenne rossz egy óra Stand By módban! Mondjuk magyarul tényleg jobb lenne, de az ugye nem egyszerű...
Ha én szeretnék ilyet építeni, nem lenne szükségem, a szia, és viszlát kijelzésre.
A többi mind stimmel. üdv
Vagy legyen magyar, de ékezetek nélkül! Egyszerű is, magyar is.
![]() Egyébként nagyon frankó lett! ![]()
Épp ma kaptam egy analóg asztali multimétert, az is magyar a felirat meg angol...
Pontosan ez az! Látom, már a weblapon is a ZIF-es kép van fent, nem az a 3 soros bedugdosósak. A kapcs rajz meg a nyákterv még aszerint van. Ezek szerint, ha azt a nyáktervet maratom ki, belemegy ez a tok is. Köszi!
Valami ilyesmire gondoltatok?
Gratula a távos vezérléshez, én most fényerőszabályzót csinálok távirányítóval
![]() A magyar nyelvre pedig, "megint definiálni" Kicsit szemét vagyok tudom, de csak ennyi: Előző progi kijelöl ctrl+c, új progi ctrl+v, karakterek beillesztése, finish. A cikket pedig várjuk, akár magyar, akár angol a kijelző ![]()
Nem vág teljesen ide ,bár elektronika is van benne
![]() Én ilyeneket építek már egy ideje ,de lassan kész .......
Köszi
![]() a megrendelést teljesíteni kell ![]() már két hónapja minden szabadidőm erre megy
Szia!
Megnéztem a TV és a hegesztés effekt videóidat. És arra gondoltam, hogy a TV effekt könnyen lehetne még élethűbb. Ha megengedsz tőlem egy ötletet. Szerintem RGB LED-el kéne megcsinálni, mert ugye előfordul amikor a TV-ben vannak lila, sárga, zöld vagy akár piros színek is. /Persze nem tudom, hogy működik az RGB LED, mert még nem foglalkoztam vele, de érdekelne; van egy ilyen kis színváltó Mikulásomban./ ![]()
Ejha! Nagyon szép kivitelűek! Megkérdezhetem, hogy milyen méretarányhoz vannak? (Csak sejtem, hogy H0-hoz.)
Csinálja TT-ben és H0-ban is. Én is várok 10 db TT-sre.
Idézet: Ha elmentettem volna... „Előző progi kijelöl ctrl+c, új progi ctrl+v,...” ![]()
Szia !
Nem akarnám túl bonyolítani ,meg aztán ,ha kívülről nézel egy házat(ablakot este) ,csak a kék fény az ,ami kiszűrődik a TV nézés közben ...... Frankye : ... igen H0 ,de - ahogy már hozzászóltak - készül TT-ben is ... jvnd : ...hamarosan kapod .......
Gyönyörűek, de nem lesz túl zavaró fényerejük a LEDeknek? Vagy víztiszta normál fényerejű LEDekről van szó? (mert véleményem szerint az a legjobb a modellvasúthoz - H0) A nagy fényerejűek bevilágítják az egész terepasztalt, és az szerintem nem valami szép...
Tapasztalat ![]()
Sőt, a normál fényerejűeket sem ildomos "csúcsra" járatni...
Nem tudom publikus-e, de milyen árban vannak ezek a jelzők ?
Off végeként leírom ,talán nem kapok büntit
![]() Egyébként hamarosan fent lesz(megvásárolhatóan) Topi oldalán is ! 1 ledes 2200Ft (teszek fel majd este egy képet ,ha van igény) 2 ledes 2700Ft 3 ledes 3000Ft 4 ledes 3300Ft 4 ledes-hívós 4000Ft
Sziasztok !
Elkeszult a VFD csoves oram ![]() Tud ebresztest, halozat kieses eseten elemrol uzemmodot (term. csak az RTC). Az ebresztesi idot, es az ebreszto on/off allapotat az RTC RAMjaban tarolja, igy halozat kieses utan visszaallitja a beallitasokat. Csovek multiplexelve. Anod es szegmens feszultseg 48..50V. Hutoborda ideiglenes ![]() Bővebben: Kepek
Jéé, óra! Tettszik, szép munka, gratula! Megérdemel egy igényes dobozkát!
![]()
Igen, ora
![]() Ami talan nem latszik a kepeken, a masodperceket a 2. es a 4. cso dp -je jelzi. (Majd keszitek egy rovid videot rola, csak folyton le vannak az akkuk merulve.)
Emberedre akadtál, Vic barátom!
![]() Tényleg igényes, szép munka, elismerésem! Ha a doboz is ilyen szép lesz, szavunk nem lehet... ![]()
Hogyne érdekelnének! (Bár az én terepasztalom dobozokban és romokban hever - egyelőre...
![]() Szerk.: Egy LED-es (egy fényű) jelző... Ez jó! ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |