Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Uniscan / Euroscan- Visa diagnosztikai illesztő
Lapozás: OK   7 / 19
(#) Bulesz hozzászólása Máj 3, 2009 /

Sziasztok! Látom többen otthonvagytok az immos dolgokban. Az én problémám egy 2003-as avesis. Nem találok hozzá immo nélküli tartalmat, ebben lenne szükségem segítségre, vagy ha valaki meg tudná oldani nekem érné a pénzt. Köszönöm.
(#) russiangt hozzászólása Jún 14, 2009 /

Sziasztok!

Jól sejtem hogy csak a visa3.5-ös verziója képes motorokat is diagnosztizáni? Vagy lehet az 1.83-al is?
Ahogy nézem a raját csak a kontroller más.
Ebben szeretnék segítséget kérni...
(#) molnarp válasza Bulesz hozzászólására (») Jún 14, 2009 /

Bulesz!
Flash tartalmat ki tudod olvasni?
(#) Dudus válasza russiangt hozzászólására (») Jún 14, 2009 /

Vigyázz! A 3.5-öt hirdető oldalak nagy része, ha nem mind, hamis. A pénzt elküldöd, de terméket sosem kapsz!
(#) Pepita hozzászólása Jún 24, 2009 /

Sziasztok!

Nekem a neten fellelető anyagokból még az sem egyértelmű,hogy létezik-e egyáltalán visa-uniscan-euroscan 3.xx ami biztosan működik!
Látott már valaki működő példányt?Ki az eredeti gyártó?Létezik magyar nyelven?-nekem mintha lenne valami magyar verzió valahol,csak nem találom.
Az 1.83 tudom,hogy minden létező formában van(sok nyelven,magyarul is,eredeti program nem gyári interfésszel,nem eredeti program még jobban nem gyári interfésszel),de ez a 3.xx nem tiszta valahogy.

Na ebből a legfontosabb tényleg az,hogy

[/u]Láttot-e már valaki 3.5-ös működő példányt?
(#) kendtamas válasza benci hozzászólására (») Júl 25, 2009 /

Szia benci,

Nos írtam emailt, érdekelne a 1260as dump, ill cserélhetnénk tapasztalatot.

Szia, Tomi
(#) Sanyi74 hozzászólása Aug 12, 2009 /

Sziasztok!

Megépítettem az első oldalon lévő kapcsolást, kihagytam két ic-t, bekapcsoláskor mind a három led vílágít. Mi lehet a hiba?
Üdv.
(#) benci hozzászólása Aug 22, 2009 /

hello mindenkinek. valakit nem erdekel immocleaner2, scp soft?
(#) laco hozzászólása Szept 30, 2009 /

Sziasztok Nekem volna egy Fiat Bravam.Szeretnem a segitsegeteket kerni ,hogy mivel tunek hibat olvasni. (progi+interfesz) koszi
(#) vinz hozzászólása Okt 2, 2009 /

Sziasztok, egy kérdésem van hozzátok! Szeretném megépíteni a proci nélküli Uniscan-t aminek fent van a kapcsolása csak azt nem értem hogy minek az a plusz RX(L) TX(K) szál ami kijön a max232-ből .Erre kell az autó K,L szálát kötni. Egyáltalán MŰKÖDIK ez a kapcsolás valakinek ?? Érdemes nekiállni. Régi Fiat-hoz meg Alfa-hoz kéne a kábel. Előre köszi a választ.
(#) mazerati66 válasza vinz hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Köszönjük a rajzot csak még egy segitség kellene.
Van a rojzon két tranzisztor aminek a száma kellene vagy valami azonositó.
Előre is kösz
(#) mazerati66 válasza mazerati66 hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Bocs közben megtaláltam az eredeti rajzot,azon rajta van .esetleg honnan lehet letölteni egy nem lejáró uniscan programot hozzá?
(#) mazerati66 válasza mazerati66 hozzászólására (») Okt 2, 2009 /

Már megint bocs !

Tanulság : mindig az elejéröl kell kezdeni
(#) Hari1231 válasza Dudus hozzászólására (») Okt 3, 2009 /

Szeva Dudus! Időközben sikerült szereznem egy Stargas 898-ast - és abban uez a diagnosztikai faces van. Meg van hozzá a legfrissebb progim is. (4.90) ...de sajna ez egy hardverkulcsos cuccos, az viszont nincs! ...ötlet, segítség?! S.O.S.
(#) Dudus válasza Hari1231 hozzászólására (») Okt 3, 2009 /

Sajnos nincs ötletem...
(#) Hari1231 válasza Dudus hozzászólására (») Okt 4, 2009 /

Azt se tudod véletlen ki forgalmazta ezt a masinát idehaza?!
(#) Dudus válasza Hari1231 hozzászólására (») Okt 4, 2009 /

(#) wick84 hozzászólása Okt 4, 2009 /

sziasztok! véletlenül nincsen valakinek használati útmutató a visa-hoz? pontosabban a diagnosztika közbeni, képernyő jobb oldalán lévő ikonok leirása érdekelne, hogy mi hogy merre! cserébe szivesen segitek autó témában ha bármiben tudok ha valakinek lenne, firkáljon nekem legyenszives köszi.
(#) Hari1231 válasza wick84 hozzászólására (») Okt 4, 2009 /

Szia! Ha jól sejtem akkor a kapcsolódás után a képernyő jobb oldalán megjelenő különböző szimbolúmokkal ellátott kis ikonok jelentése érdekelne. Na igen ezek a vezérlő egységekkel kapcsolatba lévő külső szenzorok, jeladók. Uniscannal kapcsolatban még nem találkoztam ilyen leirásokkal. ...de szerintem elég egyértelműek. (Bocsi, nem szoltam! Könnyű nekem! Autószerelő a szakmám.)
De ha gondolod nagyon szívesen segítek!
(#) wick84 hozzászólása Okt 4, 2009 /

jómagam is szelelő vagyok,de nekem nem egyértelmű a jelentésük meg főként olvasásra-törlésre használom, de megismerném részletesebben köszi
(#) vinz hozzászólása Okt 8, 2009 /

Help valaki!!! Megépítettem a procik nélküli uniscant de sehogy sem akar kapcsolódni az autokhoz mindig azt irja a progi hogy csatlakoztassam az interfészt aztán csatlakoztassam az áramot.Több progival is próbáltam a crackelttel is de mind ezt csinálja.A K line out és in összezárva ahogy kell de mikor kapcsolódni akar akkor a led gyorsan villog de jön a "piros ablakban az üzenet" a led továbbra is gyorsan villog.Próbáltam már a com-okat megcserlni akkor is ugyan ez a szitu csak a másik led és a l line-ok összezárva.A kapcsolást már vagy szászor átnéztem de nem találok hibát.Rendesen dos7.1 alol fut.A com-ok is alaplapiak.Kifogytam az ökletekből. Valaki Please
(#) Hari1231 válasza wick84 hozzászólására (») Okt 8, 2009 /

Szeva! Na ezt sikerült találnom! ....bocsi ez Lengyelül van! ...de Magyart sehol nem sikerűlt fellelnem.
(#) Hari1231 válasza vinz hozzászólására (») Okt 8, 2009 /

Ugy látom Te is rendesen bekaptad! Én is rendesen szívtam a " gyári" Uniscanommal! De mostmár működik! Azárt nem olyan nagy durranás ez a masina! Nagyon sok autóval nem veszi fel a kapcsolatot. (10-ből 5-6 autót nem kezel!!!) Meg olyan is van, a otor vezérlőt teljesen kezeli, az ABS-t, vagy más már nem hajlandó. Ugyhogy ....elég gyengusz!
Nem tudom a Te problémád mi okozza?! Nekem is ua.ez volt a problémám. ....sehogy nem akart kapcsolódni. :eek2:
(#) Hari1231 válasza russiangt hozzászólására (») Okt 10, 2009 /

Szerintem nem létezik a 3-as verzió! At ECU Reader diagnosztikai faces demoja az amit itt a 3-as v. 3,5-ös verzionak mondanak. ...de ha mégis valaki takálkozna 3-as működő verziojú kütyüvel az ne fogja vissza magát!!!
(#) mazerati66 válasza vinz hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Üdv.
Olvasom hogy megépítetted az interfész ,szeretnék eggyet én is, ha sikerül akkor talán ketten megtaláljuk a hibát.Igaz én még nagyon az elején járok,mennyiböl sikerült összehozni ha nem vagyok indiszkrét,a nyáklemezt is te csináltad?
(#) petike82 válasza mazerati66 hozzászólására (») Okt 22, 2009 /

Szia!
Nyákot én csináltattam itt a neten egy sráccal, nem akartam bajlódni vele, olcsón dolgozik,ha érdekel megadhatom a weboldalt.
De egyenlőre itt tartok,most úgy érzem neki ugrok megint és megveszem az alkatrészeket hozzá. Úgy saccoltam hogy 2 kilóbol kijön.
(#) Hari1231 válasza petike82 hozzászólására (») Okt 22, 2009 /

Ha ajálhatom, talán nézetek szét mennyiért lehet készen kapni. Az igazság az, hogy én is építettem 1-t évekkel ezelőt, de az sem akart működni. Aztán vettem 1 "gyárit"! ....na az se volt tökéletes, visszaküldtem! Kicserélték és ez most hibátlanul működik! ...ma is használtam. Nagyon sok autóval - a régebbi tipusokat értem - mással nem is tudok szót érteni! Például itt is szokot lenni!
A másik meg ha mindent felszámolok: - a nyák,(1-2 szFt) - az alkatrészek (1-1,5e Ft), műszer doboz( 5e!!! Ft), soros kábel (2x 1e Ft), OBD kábel (5-6e Ft) akkor majdnem ott vagyunk amennyiért lehet kapni.
De lehet, hogy tévedek! Én itt vásároltam! ...és nagyon elégedett vagyok!
(#) petike82 válasza Hari1231 hozzászólására (») Okt 23, 2009 /

Szia! Neked mint autószerelőnek megéri persze. De nekem csak egy alfa145-öshöz kellene, hogy tudjam időnként diagnosztizálni. Remélem sikerülni fogösszerakni, volt akinek sikerült
(#) vinz hozzászólása Okt 25, 2009 /

Én épitettem 2-tőt de eggyik sem működik szerintem az atty Ic nélkül nem is fog pedig már mindenhogy kipróbáltam.De sok sikert a próbálkozóknak remélem nektek összejön,mert nekem mindig azt irja ki hogy "Csatlakoztassam az ecu reader-t és nézzen meg a powert".Ugyhogy szerintem én veszek egy gyárit.Amúgy én próbapanelen raktam össze és kb 3 ezerből.
(#) Hari1231 válasza petike82 hozzászólására (») Okt 27, 2009 /

Cuore Sportivo! Nem mondod, hogy Alfás vagy! ....vazeee! ..kicsi ez a világ! Az idén 20 Éve javítom az Olasz csodákat! (Újkgyóson Alfa-szervíz.) nekem is sok problémám van a régebbi alfák diagnosztizálásával. De többé-kevésbbé az Uniscan megoldja. Azért mondom, .... mert sajnos az esetek 20-30 %-ában nem boldogul velük. Úgy tapasztalom, hogy a régi 33-as, 75-ős, 155-ös, 164-eseket - abból is a soros 4 H; (TS, Nord) mocikat kezeli inkább. Neked milyen moci dorombol a vasban (...tán csak nem boxer?!)
Ha bármiben segíthetek csak szólj!
Következő: »»   7 / 19
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem