Fórum témák
» Több friss téma |
Keresek CHUNGHOP RM-933E Univerzális távirányitohoz kodlistát.
Kérem aki tud segitsen.
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki?Vettem egy RC Univers30 (HQ 7213922) típusú távirányítót és nincsenek meg hozzá a kódjaim. Egy Grundig típusú tv-hez szeretném beprogramozni. Előre is köszönöm a segítséget!!!
Hát elég hosszú lesz a lista,de legyen:
116,150,201,204,225,229,230,231,233,234,238,239,240,242,244,246,247,248,352,431,448,588,702
Köszönöm szépen.Próbálkozom!
Hello mindenki,
van nekünk egy jó pár éves (kb 10) Orion Colorion 21-es típusú tévénk, sajnos vettünk már több távirányítót de azok nem igazán működnek most vettem egy komolyabb medion márkájú univerzális távirányítót de ezzel sem megy. tudna nekem valaki esetleg vagy távirányító kódot vagy esetleg egy olyan univerzális távirányító márkát mondani amivel ezt a kis problémát ki tudnám küszöbölni. előre is köszönöm a segítséget. választ vagy ide vagy priviben
Szia!
Az ITT-Nokia kódok között keress hozzá valót.
Szia,
köszi a tippet de sajna nem igazán működik vele. egyszer egyszer elkapja de nem reagál minden egyes gomblenyomásra. esetleg valami más ötlet előre is köszönöm.
Lehet, hogy a tévé a rossz.
Ha van a közelben egy régi Videoton távirányító, azzal is próbáld meg. Ezek legtöbbször kompatibilisek.
Rendelj itt hozzá:
Bővebben: Link
Hali!
Nekem van egy URC22C-15 univerzális távirányítóm, és JAMA tv-hez kellene hozzá kód. Ha tudnátok hozzá szerezni, azt megköszönném!
Mi a típusa? Az automata kereséssel megpróbálhatod megkerestetni (Quick search)
A tv típusáról fogalmam sincs
Hogy lehet bekapcsolni az automata keresést?
Első lépés: kapcsold be a tévékészüléket kézzel.
Második lépés: nyomd meg a távirányítón a setup gombot, és nyomvatartott állapotban a TV1 gombot is. Harmadik lépés:még egyszer nyomd meg a setup gombot (villogni kezd), majd a power gombot. Nyomogasd a power gombot addig, amíg ki nem kapcsolódik a tévékészülék. Ha kikapcsolt a tévé, meg van akód. A kós rögzítéséhez a TV1 gombot nyomd meg.
Kipróbáltam: mikor nyomkodtam a "power" gombot, megváltoztatta a képméretet, de nem kapcsolt ki, így sajnos egyból tovább is ment
Csináljam tovább?
Csináld tovább addig, amíg a kívánt funkciót (kikapcsolás) meg nem csinálja a tévé.
Mi van a tv hátuljára írva ezek közül (?):
- 2105TXE - CTV-2105 - CTV-2981SF-ST
Végig kellene próbálni az AKAI kódokat.
csak 3 "akai" kód van, de 1ik se működik...
eddig nem, de próbálkozok
Legközelebb meggondolom, hogy összetörjem-e az eredeti távkapcsot...
Eredeti távkapcsoló utángyártott változata 6900HUF.
Akai: 111,113,135,138,140,150,161,164,174,192,229,230,258,314,317,323,336,341,350,421,436,479,670,680,729
Ezt mind végigpróbáltad 9 perc alatt és még az időbe belefért hogy válaszolj is?
Gyors ember vagy.
könnyű a kódot beprogramozni. (és ma volt időm gyakorolni)
Akkor a Google a te barátod és keress utángyártott távirányítót (6900HUF)
Sziasztok!!
Prima márkájú tévém van, és univerzális solo tv távirányító programfüzetébe benne volt a kód, amivel használni lehetett, de sajnos nem találjuk!! Nem tudja esetleg valaki hogy mi lehet a kód?? Előre is köszi
167,173,192,314,334,336,436
Valamelyik ezekből.
Köszönöm szépen, de egy másik távirányítóval automata kereséssel sikerült! Úgyhogy most örülök!!
Sziasztok!
Vettem egy terméket,amihez elhagyták a távirányítót...gondoltam majd én szerzek hozzá vagy csinálok. De a gondolatoknál én el is fogytam Ez egy igen ritka AT (gondolom audio technika) sorround sound processor CS-888 A készülék öntesztje jó...maga a készülék pedig működött a távkapccsal,csak elhagyták... valahogy mindenképp életre szeretném kelteni,mert a dolby sorround pro-logic rendszerét használni szeretném. Nem tudom jó helyen érdeklődök-e Ha erre jártok,kérlek adjatok tanácsot Köszönöm! üdv.: Gábor |
Bejelentkezés
Hirdetés |