Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tudod, amíg az asszony is nézheti a kigyúrt pasikat, addig Zoli is a lányokat.
Gratulálok az 1000.-naphoz
Én kicsit később kerültem ide, de így is nagyon sok mindent tanultam már
Addig jó, míg van mit és MIVEL nézni..
Ajjaj, akkor most bajban vagyok?
Jó reggelt mindenkinek, errefelé is beindult a havazás végre.
Idézet: 17 nappal. „Én kicsit később kerültem ide” Gábornak boldog 1000. napot!
Reggelt?? Mindjárt este van. Nekem meg nemsokára indulni kell suliba. Csak hideg van kint és nem akarok kimozdulni. Tegnap is lefagyott a fejem.
Valaki de szeret számolni
Karácsonyra össze szeretném szedni a 4000Hsz-emet, mint ajándék Szóval mostantól nincs nagyon duma :no:
Korábban is fenn voltam már, csak takarítottam.
Ha az embernek, egy akvárium és tengerimalac szerető macskája van, akkor bizony ott hamar minden forgácsos lesz, viszont így tudom hogy merre járt. Másnap a börze után, amikor haza mentem az egyik hangsugárzóm fel volt döntve. Még jó hogy nem az LCD TV fele borult, mert akkor...
Mekkora macska az hogy hangfalakat dönt?
Tigris?
Idézet: minden LCD forgácsos lett volna? „mert akkor...”
Az a helyet, hogy a hangfal egy szatelit, és jóval derék fölé ér nekem a földtől, ezért könnyebb kibillenteni. A másik az, hogy messzebb volt szekrénytől és ott volt a száraz kajája is. Gondolom megpróbált felugrani oda hangszóró tetejéről, és mielőtt ugorhatott volna, elbillentette, és borult egyet.
Valószínűleg valamit félre érthettél
Én nem írtam semmit, semmilyen sértő célzattal.. ha mégis, elnézést kérek.
Szóval ez ilyen kalandor típusú macsk
Nem volt elég amit ayoutube -ra felraktam?!
Én most bele vau-vau, de nem látod, hogy Zoli bátyánk eléggé mosolygós kis fejecskét tett a végére? Bár miért zöld
Velem ilyen nem történhet meg, mert a macska kint van és ha be is jönne, akkor sem tudna felborítani semmit, mert annyi hely sincs a szobámban most, hogy megmozdulni is alig lehet. Múlt héten vetem két hangfalat, meg egy Videoton rádióserősítőt, amit alig tudtam már hova rakni a kevés hely miatt. Plusz hétfőn megjött a laptopom is, ami megint dobozostól együtt rengeteg helyet foglal el. Nyáron muszáj leszek megcsinálni a műhelyemet és kiköltöztetni oda a sok cuccomat, mert ez így nem állapot. Ja még van két nem használt számítógép is, ami már szüleim szobájában van elhelyezve, mert nálam már nem volt hely. Szerencsére nekem a szobámban csak 1 állat van, az is egy teknős. Nincs vele sok gond.
Mit raktál fel?
Ezt hívják a meggyőzés erejének. Tudod:
- Na gyere ki a hóra...! - Az erő velem van! - Velem meg a franciakulcs.
Nálam ez a felborítósdi nem is fordult elő, csak a másfél év alatt egyszer.
Itt azért nem annyira veszélyes a helyzet, inkább tárolók kellenének, mert mindent csak kupacra tudok halmozni. Ezért vittem ki mindent pincébe, persze ott műhelyt nem alakítok ki, mert nem tudom kivinni oda a 230 -at. Azt állítják, biztos lopnám az áramot. Attól függetlenül jól viselkedik a cicc.
Sajnálom. - Mi történt a szemeiddel? Vagy ez inkább maradjon magánéleti?!
Nagyon sajnálom. Szerintem a szem az egyik legfontosabb érzékszerve egy embernek.
Nekem is van egy hasonló sztorim. Kb vagy 10 éve lementem a pincébe egy áramkört maratni. Akkoriban salétrom savval martam (HNO3). Nos lementem és az áramköröm nagyobb volt az edény méreténél s mivel lusta voltam felmenni egy nagyobbért úgy tudtam az áramkört az edénybe tenni, hogy közben kézzel összenyomtam az edényt. Kezdi is marni a nyákot és ugye a salétrom gőzt termel ami irritál meg zárt helyiségben hányingert is okoz szóval nem volt rozsás a helyzet de az az 5 perc nemsok viszont a kezem lecsúszott az edényről és a sav cseppek a szemembe. Egyik pillanatról a másikra semmit nem láttam csak tapogatózva elrohantam egy 5 méterre levő csaphoz, majd nyitott szemmel be a csap alá. Azután kezdtem érezni a maró hatást miután kiszálltam a csap alul. - Beletelt pár nap mire úgy éreztem, hogy normálisan látok...
Nem jó érzés olvasgatni ezeket a szörnyűségeket
Ami azt illeti,engemet sem a jó akaró tündér talált meg,hanem a rosszakaró Szóval elmesélem miért is... Tegnap megyek ki anyum elé az állomásra venni vele pár dolgot,visszafelé bemegyünk a boltba,a biciklimet leraktam,vagyis be(az a nem tudom mi,ahova be lehet tolni az első kereket,és úgy megáll a bicikli,nem dől el) de ez a "biciklihely" a bolt előtt van,ahol az emberek mennek el az állomásról. Bementünk öt percre,kijövünk,és sehol semmi Sajnos én voltam a hülye,mert nem zártam le a biciklimet ...de hát 5 percre mentem be,nem egy délutánra hagytam ott. Az a hímvesszőszopogató,azonos neműekhez vonzódó feltehetőleg férfi,pedig elvitte az én biciklimet,amivel már annyi mindenen mentem keresztül,mert min 8-9 éves volt. De akkor is szomorú vagyok,mert ellopták Igaz most van másik biciklim,de nem az enyém,és ha nekem is adnák,akkor sem az a bicikli,amivel egy csomó élményem volt (remélem értitek) Az új biciklimre tuti rókaadó-féle nyomkövetőt fogok szerelni. Bár csak pár méter a hatótávja,képes leszek körbejárni az egész várost(vidék,Albertirsa),és házra bemérni. Elnézést,ha sokat írtam. Tomi UI:Nem lehetne egy kicsivel több smiley-t engedélyezni?
2009 képekben. Nem árt némi angol nyelvtudás is hozzá.
Bővebben: Link
Mindig mondtam: Csak vissza kéne hozni azt a jól bevált kézlevágást... A rohadt murva anyját az ilyen :kocsog: -nek! Bízzunk benne, hogy keresztül megy rajta egy 8tonnás teherautó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |