Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   863 / 3607
(#) valve válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 17, 2009 /

Bizony. Ez a tegnapi fotó és több mint 25cm város közt. (minőség-mobil)
(#) Action2K válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 17, 2009 /

Erről jut eszembe, a rég nem látott Llaci56 fórumtársunk mennyire lehet behavazva?
(#) Rober_4 válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 17, 2009 /

Pont ez az. A későn kelőknek hólapátolás sem marad.
(#) bankimajki válasza Rober_4 hozzászólására (») Dec 17, 2009 /

Én régebben otthon a simsonommal húztam el a havat a (jó poén volt). Utána kötöttem 2 szimó külsőt kb 1-1,5 méterre és adjad neki
(#) Action2K válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 17, 2009 /

Küldjem?
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Dec 17, 2009 /

Jó reggelt mindenkinek.
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 17, 2009 /

Ampi felébredt, még a Nap is kisütött!
Csak az a baj ezzel a ténnyel, hogy ez negatív behatással van arra a spontán emmitálódott dihidrogén oxidra, amely vertikális traszlációt végezne a gravitációs metőben. De még a statikus pozícióbal lévőt is veszéllyezteti.

Akkor visszafeküdjek?! Ha ez igaz, akkor hó sem lesz miattam.

Anyám!

Ez nagyon fájt! Tudod erre elképzeltem valamit. Menni kéne a vonaton, és csak ilyen szavakban kéne egymással beszélni. Teszerinted, hány percen belül mennyi utas akarna lecsapni utána?!

Nézd a jobbik oldalát. Esetleg még hely is lesz körülöttetek.

Csak ne velünk együtt szabaduljanak fel helyek.

Megmaradva ebben a tudományos témában, kiváncsi lennék a véleményedre.
Csatolom fényképen a részleteteket.

Mikro.jpg

(#) Action2K hozzászólása Dec 17, 2009 /

Mit szóltok az új, AM3-as tokozáshoz? Épp most pattintok össze egyet. Iszonyat sűrűn vannak a lábak. Szinte már jojózik a szemem tőle.

Nem rossz kis prockó foglalat. Ez a te géped lessz?

Ha ez így lenne, az én gyerekeim már nem élnének. Évekig a mikrózott tejtápot voltak kénytelenek kapni, s semmilyen vérproblémáik nincsenek. Sőtt, még degeneráltság sem mutatható ki bennük. Hacsak nem az a tünete, hogy komiszabbak, mit hat másik gyerek együttvéve.

Nem, a cég új szervere.

Nem rossz.
Milyen cégnél/szakterületen dolgozol, hogy éppen szervert kell összedobni?
Csinálnám szívesen ezt a munkát is, elhiheted.
(#) tungsram hozzászólása Dec 17, 2009 /

Milyen az időjárás most mindenkinél, mert itt Miskolcon lassan ellep a hó?
(#) _ampervadasz_ válasza tungsram hozzászólására (») Dec 17, 2009 /

Itt -5 fok van, de nyitva vannak az ablakok, és a ventillátor is jár. (szellőztetés miatt.)

Hóból meg nem sok van. erre felé, de tartja magát.
(#) tungsram válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 17, 2009 /

Hát én nem igazán tudok szellőztetni kérlek szépen mert épp a délelőtt kellett szétszednem a tűzhelyet. Most vagyok azon a fokon, hogy a kezem már lassan leolvad a billentyűről. Itt -4fok körül van és még mindig mindig esik a hó.

Ezért előnyös pincelakásban lakni, mert minimális fűtéssel melegen tartható, ha a falak szárazak.
Most körülbelül kettő és félórája szellőztetek, de csak 18 fokig ment le a hőmérséklet, ami pont jó. 23 fok felett elaludni sem tudok rendesen.
...ez gyakran megesik, mert a muterom meg 35 fokban érzi jól magát, és a ruhaszárításra fogja az egészet, pedig a száraz levegőn hamarabb száradnak ki a ruhák, mint a meleg, nedves levegőn.

A mai ember ha úgy nézzük tulajdonképpen egy saját maga által létrehozott környezeti ártalom. Egy pár éve hallottam késő éjszaka a helyi rádióban egy érdekes kérdést: hányszorosára nőtt a környezeti szennyezés 1900-tól. Három választ adtak meg
-10
-1000
-1000000-os. Dobtam egy hátast de a valóság utánanéztem de a harmadik válasz. Tovább menve itt feszegették, hogyha egy ősember feltámadna kb. egy órát sem élne emiatt. Csakhogy mi már hozzászoktunk . Nem hiszem, hogy mind a mobiltelefon mind a mikrohullámúsütö ellenség volna. Több mint tíz éve van már mobilom és még semmi bajom tőle. Ezek az idézett cikkek csak rémhír keltésére alkamasak. Még egy záró gondolat 1965-ben helyezték üzembe az első mikrohullámú sütőt a Tokyo-Osaka vasútvonalon. Hány japán halt meg emiatt, hogy a hamburgerét ezzel melegítték föl. De a rádioaktív sugárzástól annál többen, illetve akik túlélték (hibakuza) azok milyen állapotban vannak.

Egy átlagos, kis forgalmú számtek bolt, ahol a UPC területi képviseletét is ellátom. Emellett a másik boltunk a Pannon képviselet. Ennek a két boltnal lesz az új szervere, mert végre 5-6 év után belátták, hogy a PII-es gép az ATA 33-as vinyókkal egy kicsit lassú. Most egy AMD Athlon II-es, SATA RAID-es lesz.

Hogy sikerült meggyőzni őket?
Egy évig Esztergomba jártam iskolába, továbbá egy ismerősöm mostohatestvére is, akinek korábban egy VHS kazettát digitalizáltam DVD -re, és az volt a tapasztalata, és részemről is, hogy win95 - 98 megy mindenhol 486 - PI -ek, és tanárigép már PII -PIII -asok voltak.

Értelek, nem is vitatom, csak kiváncsi voltam a reakcióra, hogy a nálam többet tudók, mit reagálnak (-nának) a témával kapcsolatban, mert érdekelt a dolog.

Szerencsére, nem vagyok se telefon se mikrosütő függő.
(#) hapro hozzászólása Dec 17, 2009 /

Ma lettem kész a kislányom képével. Elég jól sikerült, így ezt is megosztom veletek.
Lehet irigyelni, hogy ennyire ráérek a munkahelyemen!

Image1.jpg

(#) _ampervadasz_ válasza hapro hozzászólására (») Dec 17, 2009 /

Gratulálok, tényleg nem lett semmi remekmű. A pici is aranyos.

Én abszolute nem tartom magamat sokra, csak érdeklődő tipusú ember vagyok. Pedig ez ellentmond az én jó öreg csöves korszakbeli visszasírásom nak. De akkor most nem volna asztali számítógép, illetve volna több tonnás súlyban és hozzá egy trafó állomás.

Igazad van. Nekem most az a legfőbb bajom, hogy a csöves elektronikát nem tudom élvezni, mert nincsen, pedig de jó lenne egyet össze fabrikálni. Nekem például a Mig 25 -höz gyárott 6C33C típus különösen megtettszett. Persze kapásból PP -re építeném meg.
Nagyon jók az adatai, és példaképp kocsiban is használható.

Találtam egy érdekességet, egy intersparos tőkehalmájról : Bővebben: Link
Kissé szenzációhajhász a cikk, de a képeket kell csak nézni.

Ha valakit érdekel 2009/12 stereophile magazin. Bővebben: Link
Jelszót privátban hozzá.
Következő: »»   863 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem