Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mi van itt?! Mindenki eltűnt?!
Én itt vagyok! Vettem egy RC helikoptert. Ami igazából nem RC, hanem INFRA, de imádom. Aki eddig próbálta kisfiúvá ill. kislánnyá változott közben. Még a munkahelyemen a tulajok is csodájára jártak. Amikor mondom, hogy modellhelim van, mindenki csak úgy bólogat. Aztán, mikor el kezd lebegni a szobában, akkor leesik az álluk. Nagyon kedves kis dög és olcsó, meg nehezen törik. Itt egy kis video róla. Az RC Hungáriánál kapható, ha valaki megkívánta.
Pedig RC, mivel az a Remote Control, azaz távirányítás rövidítése.
Tényleg vicces jószág, de a komolyabb cuccok árait elnézegetve elég nagy megszállottság kell a megvételükhöz. Hiába, a komoly modellezés nem a kispénzűek hobbija.
Ős zerintem Radio Controlled -re gondolt, ezért érthette félre.
Marha jó kis szerkezet.
Esetleg alakítsd át rádiós vezérlésűre, mert nap mellett megeshet, hogy elveszíted a kontrollt az irányítás felett.
Jól van igazad van, én Radio Controll-ra gondoltam mindig is.
Nekem van komoly modellem és nem került sokba, és azóta sem kellett rákölteni. Ez pedig az RC vitorlás hajó. A hajó megépítése sokáig tart és nem kevés ügyesség kell hozzá, de végül megéri. Ez az a modell kategória, amibe nem kell drága üzemanyag, az akkumulátorokat pedig nem kell 5-10 perc múlva újra tölteni. Taktikai, ügyességi játék, nagyon nehéz megunni, főleg ha van ellenfél is. A vezérlés legdrágább része a vitorla behúzó-szervó, ha nagy a vitorla felület. De ezt is meg lehet építeni házilag is...
Tudja valaki, hogy miért nem tudok új témát nyitni?
(szigetelésvizsgáló lett volna a neve...)
Pedig elvileg nem lenne akadálya, nem vagy lekorlátozva.
Milyen hibaüzenet jön elő?
Üdv.
Próbáld meg a következőt: Eszközök > Beállítások > majd a Beállítások panelen az Adatvédelemre kattints. Az Előzmények területén találsz olyat, hogy Sütik megtartása: [Firefox bezárásáig]ˇ, és mellette egy Sütik [megtekintése...] gomb található. Erre kattints egyszer, és az összes sütit töröld. Esetleg próbáld meg bezárni a böngésző ablakot, és nyisd meg újra ezután a procedúra után. Minden jót.
Nem lesz aktív az "új téma létrehozása" gomb, csak a "megtaláltam ...".
Nincs hibaüzenet.
Az előbb benéztem a dolgot, azt hittem hogy Imi65 írt.
Az a legdurvább az egészben, hogy nem először néztem be a dolgot
csak nézek bután...
(...mert így tudok.)
Azt nem kérdeztem milyen böngészőt használsz.
Az előbbiért meg bocsánat, nem néztem meg jobban, hogy kinek írok, és véletlenül elnéztem a niknevet.
IE 6.02
Tök logikusan, gondoltad, hisz milyen az a modellhelikopter ami nem remote control? Elszáll a fenébe? Vagy benne ül az aranyhörcsög, és irányítja? Esetleg egy bovdennel húzod?
Egyébként tök jó dolog!
Értem most már: Szóval Eszközök>Internetbeállítások... és ezen belül az Általános fülön a Cookie-k törlése gombra kattints egyet.
Ezután zárd be, és nyisd meg újra a böngészőt, és jelentkezz be. Ezután már mennie kell(-ene) a témanyitásnak is.
Már ilyen is van?! Két éve nem nyitottam topicot.
Pont az a lényeg, hogy nem kell sietni, (futni!?) meg kell várni!
Üdv.!
Nálam van a hiba, vagy mindenkinek ilyenek a képek, mint a csatolmányban? Frissítésre sem jönnek be.
A hiba az Ön készülékében van.
Így sem semmi, de ha ezt a Magyar aszfalton mutatná meg. Bővebben: Link
Erre sem lehet azt mondani, ho0gy nincs ki a négy kereke - vagy mégis? Ha Magyarországon mutatná be, akkor a kátyúhelyzetnek köszönhetően pár brake-mutatványt és cigánykereket is véghezvinne. :hide: A magyar hatóságok rendszámtábla útadó görkorcsolyaadó garázsadó kéményadó, káros anyag kibocsátás (bableves után) címén meg is adóztatnák... :hehe:
ŐŐŐŐŐŐŐŐ, izéééééé.... :worship: Bátor! Meg ügyes! Csak el ne aludjon "vezetés" közben.
Tudom hülye kérdés.. Végül is a választ is tudom.. De megerősítős kéne
Van egy álló hangfal párom.. (Nem SAl és MNC típusok). Én nekem csak fekve fér el. Az lenne a kérdésem, hogy a hangszóró nem fog "megszállni"? Tudom, a pille és a membránszél központon tartja.. Ehez kéne megerősítős BUÉK 2010 Mindenkinek!!! Üdv!
De a doboza meghajolhat a nem egyenletes felfekvés miatt. pl: könyvespolc.
Én is mindenkinek B.U.É.K.!
A szomszédba új lakók költöztek, állandóan lógatják az orrukat. A névtáblára az van írva: BÚÉK. Ugyan nem iszunk a medve bőrére, de Boldog Újévet kívánok mindenkinek!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |