Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Van egy Samsung videó kamera ami processzorhibás lett, nem rögzít, nem mai darab mert még kis mini kazettával működik amit jó lenne számítógépre átmásolni. Van ez a kábel hozzá de ez nem megy a gépembe. Milyen kábel ez, és van e valami kütyü ami esetleg átalakítja USB-re? Vagy kell a számítógépbe valamilyen kártya és milyen programmal tudom átmásolni a gépbe? Bocsi a sok kérdésért, de ilyet még nem csináltam, de tanulékony vagyok ..... remélem Üdv efcsabi
A kábelen azt látom, hogy ez egy Firewire kábel. Laptopokon általában szokott ilyen lenni alapból, asztali gépeken kicsit ritkább. USB-re nem lehet átalakítani venni kell hozzá egy ilyen kártyát a gépbe, vagy ismerőshöz elmenni, akinek a gépén van ilyen port.
Köszi szépen a választ.
Csak ennyiért nem igazán éri meg, hogy ilyen kártyával tuningoljam a gépemet. Lám az ismerőseimnek van ilyen
Vaterán 1500Ft-ért kapsz, nem egy nagy összeg.
Na akkor irány az ismerős, ott felteszitek gépre és lehet kiírni cd/dvd-re vagy bármilyen más adathordozóra.
Erre az egy alkalomra nekem nem éri meg még egy ilyen kis összegért sem. Pláne, hogy nem Magyarországon lakom. De a segítségeteket nagyon szépen köszönöm, mondom én, hogy tanulok mindig valamit Az meg nem szégyen Üdv efcsabi
Azért nézd meg a gépedet hátul, biztosan nincs-e ilyen bemenet rajta, mert nagyon soknak alaplapi tartozéka a Firewire, és sokan nem is tudnak róla, hogy rendelkeznek ilyennel!
Köszönöm a tippet de megnéztem a gépemet (Dell Optiplex GX 260 ) már korábban de sajnos nincs. Ma egy szaküzletben, kb. 2200 Ft -ért már láttam. De 8-10 kazetta átmásolásáért (az sem az enyém) nem érdemes megvegyem.
Hello
azt szeretném megkérdezni hogy enek az lcd kijelzönek az adatait nemtalálom tudna esetleg valaki segiteni. elöreis köszi
Na erről ak épről sokat tudtunk meg. Esetleg ha valami típust vagy valamit megadnál...Ha valaki ennyiből ki tudja találni, hogy ez milyen kijelző, akkor fizetek neki egy sört.
hello
a hátoldalán van egy levono amire ezvan irva: 2425259-01 erf0002d-01.a 611231r 51/2006 env06 lcd ontop más semi nincs rajta egyébként hütögép kijelzöje lene 4 szinü hátérvilágitásal
Szia
Két dolgot nagyon utálnak a moderátorok: 1. A dupla post-ot 2. A kisbetűs igénytelen írásmódot.
Segítséget kérnék szépen, hogy ez milyen alkatrész. A Junkers ZWR24 1K típusú kombi cirkó vezérlőpanelján található. Tippem szerint tranzisztor, de persze hatalmasat tévedhetek. Még mielőtt megfeddnének a moderátorok, természetesen a Google-ban kezdtem a keresgélést. A továbbiakban, ha valakinek használható dokumentációja van a fentebb említett cirkóval kapcsolatban, azt is hálásan megköszönném.
Szerintem a kijelző alatti két kis SMD SOP tokozású IC típusát kapirgáld be ide, vagy a kugliba, és szerintem fogsz találni adatlapot.
Szerintem ez egy alfanumerikus 9x7 szegmenses folyadékkristályos kijelző, első ránézésre a kevés lábszám, és mivel a kijelző lapkán nem található kijelzővezérlő szilícium lapka. A szegmensek természetesen mátrixolva vannak. gr89! Két Sopronit kérek, behűtve! :pias: Az egyiket neked, a másikat nekem természetesen!
Helló mindenkinek!
A válságra való tekintettel van ilyen bedolgozós meló a családban. Valami napelemekbe kerülnek ezek az alkatrészek... Kérdésem az lenne, hogy ez mit csinálhat, és lehet e valami másra is használni őket? Az alap "dob" amire a rézhuzal megy: étmérője 46mm mélyésége 9mm A rézhuzal: 5mm széles és 1mm vastag, ebből 15 menet kell rá. (hossza kb 1,35 méter) A szürke rész nem tudom micsoda, de nem fém. Várom a tippeket, kíváncsi vagyok mi ez
Akkor használható valami értelmes célra? Mibe lehet beéípteni?
Hello!
Bocs, most néztem, hogy mit írtam, de az RS lábat is kell vezérelni. Én minden esetre azt tenném, hogy írnák egy kis progit egy PIC-re. Ennek porta lábait kitenném egy dugi panelre és itt a másikat össze-vissza dugdosnám. Persze közben a PIC Reset gombját meg szorgalmasan nyomkodnám, minden variációnál. Mert minden variációnál inicializálni is kell az LCD-t. üdv! proli007
Amire tervezték, nagyáramú áramátalakítóba.
Nem lesz ebbol gond, hogy "csak ugy" feldobsz egy gyartas alatt levo termek reszenek fotoit? (Raadasul adatokat is kozolsz rola)
Sziasztok!
Van 1 SONY CDX-L480X tipusú kocsiba való CD lejátszóm, de nincs hozzá csatlakozó. Arra gondoltam ki vezetékelem, de nem találtam hozzá rajzot.Ha tudtok segítsetek.
Kétlem, hogy ez akkora hatalmas nagy titok lenne, különben nem csinálhatná bármilyen utcáról beesett jöttment. Úgyhogy semmi gond nem lesz ebből.
Azért milyen érdekes. . .
Ha más szellemi termékét (aki megtevezte, kifejlesztette, elvégzett egy csomó mérést, hogy a célt megbízhatóan és stabilan ellássa) nyilvánosságra lehet hozni, de ha a te hasonló termékeddel ugyanezt csinálja valaki, akkor fel vagy háborodva, és jogí úttal fenyegetőzöl. Nem azért kaptad ezeket az alkatrészeket, hogy áruba bocsásd, máshol felhasználd, hanem azért, hogy összeszerelj vele egy valamilyen kész, vagy félkész terméket. Ne csodálkozz, ha a megbízód ha ez tudomására jut, nem ad többé semilyen bedolgozói munkát. (lehet, hogy számodra ezek, hogy lojalitás, erkölcs ismeretlen fogalmak?)
Teljesen egyetértek, de nagyon szemérmesen fogalmazol. Mások, máshol már magyar hordát emlegetnének, akiknek amit a szeműk meglát, a kezük nem hagyja ott.
Idézet: „megtevezte, kifejlesztette, elvégzett egy csomó mérést, hogy a célt megbízhatóan és stabilan ellássa” ...akkor odadja a szomszéd Mariska néninek, hogy rakja össze. Na ne!
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tud valami helyettesítőt a következó alkatrésznek, vagy holl lehet ilyet kapni? F30U60DN 30A 600V
Hello
Javítanék egy erősítőt aminek az előfoka tele smd tranyó. Vannak olyanok, amiket nem találok sehol. Leírom melyikek ezek: 1., Ez egy sot-23 -nak tűnik. ASY 24 ALY 10 Talán komplementerek lehetnek. 2., Ez meg egy SOT-89, vagy SOT-223 tokozású páros Az egyik: DY 232 A másik CY 237 Mik lehetnek ezek? Kösz
OFF-TOPIC hozzászólások kitakarítva.
Kérem, hogy a felvetett kérdésre koncentráljunk, ne a flame-elésre, és lehetőleg ne húzzuk szerteszét a hozzászólásokat! Köszönöm.
Szia!
Itt nézz szét:smd code book
Szia!
Ez jó lesz helyette:DSEK60-06A |
Bejelentkezés
Hirdetés |