Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Kösz, nem vettem észre. Öregszem... :bummafejbe:
Az a baj vele, hogy ezek a tölcsérek nem tölcsérek. Ne kezdj spórolni rá sztem.
Mi a baj velük? Hallottál már ilyet?
most írtam. Ha azt kérdeznéd, hogy hol a baj, arra az a válasz, hogy ott, ahol a TL-ként működő cső fölöslegesen rezonál.
Nem tudom... Tény, hogy még én sem hallottam... de...
A dupla tölcséres hangszórókkal valahogy nem tetszik a dolog... Még nem láttam olyat, aminek a frekvencia menete normális lett volna. Az irány karakterisztikájáról nem is beszélve... De talán Ez... ?
Én már láttam. http://forum.audiodiy.hu/viewtopic.php?p=63619#63619[Link][/url] Sőt folyamatosan látom. Néha még hallom is.
A kvázi tölcsérnek nevezett táguló TL helyett jobban lehet járni egy egyenes változattal, ott könnyebben kezelhetők a hibák. A Fostex sem olyan sajnos, mint az adatlapokon. Előfordul -3dB érzékenység, teljesen más T-S, átvitel...
Sziasztok!
Az új PC -m! A gimnázium (ahol dolgozom) egy rakárának mélyén találtam, sok más érdekességgel együtt. Némi tápegység helyrepofozás, és újra az élők sorában a matuzsálem. Idősebbek talán még emlékeznek rá. Megy a gyűjteménybe, hogy megmaradjon még egy ideig.
Yeah! De jó látni!
De a korhűség kedvéért: Junoszty tévéd nincs hozzá?
Irigyellek érte! Egy ilyen gép volt életem első ismeretsége. egy év múlva már repülőgép-szimulátor játékot írtam rá. Ja és én nagy képernyős FF Vidi TV-n nyomtam
Azok a kínaiak már akkor is hamisítottak.
Elsőre biztos nem ilyen terítékkel próbálták.....
Ingyenenergia topicba kel feltenni, hátha tömegesen költöznek az emberek Soltra..
Ehhez se kell benzin: hajtányautó.
Újabb érdekes, de haszontalan dolog: Interaktív tükör, Digitális fatükör
És a gyöngyszem: Digitális billiárd
Ehhez kellett gondolom egy kis pontosság... Bővebben: Link
Nekem nagyon tetszik
3:16-nál látszik a kezében az érme amit alulról odatesz az üveg alá, de a fölsőt nem tudom hogy tünteti el.
Bővebben: Link
A gyűrűje nem mágneses, és a pénzben nincs vas részecske
Ez király volt, én is kipróbáltam, tényleg működik! :smoke:
Sziasztok!
Már az elődeink is küzdöttek az akkumulátorokkal (187. oldal): Elektrotechnika 1916
Az akkumlátorokkal ma is küzdünk, kb 100 év alatt sem sikerült leküzdeni a problémát.
Viszont nagyon érdekes az előtte levő cikkben, a "marketing" (akkor ez a szó még nem volt használatban) értekezés a villanyáram áráról. Ez is aktuális (lenne) manapság.
Találtam egy számomra érdekes írást: Bővebben: Link
No igen, ehhez hasonlót már tettem be régebben.
Persze ebben is vannak olyan állítások amik nem igazak ugyan, de hatásosak a pillanatnyi figyelemfelkeltésre. |
Bejelentkezés
Hirdetés |