Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1080 / 3611
(#) Ricsi89 válasza tatabike hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

A legviccesebb ,hogy amit írtam az igaz. A gép felismerte, ment kb fél percig, majd vége. Elvileg azon kívül, hogy nem világít a led megy, mert fény felé tartva mozog a kurzor és a gombok is jók.
(#) t-dani válasza Doncso hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

Idézet:
„a helyes kiejtés hiányában nem tudunk helyesen ragozni sem. PIC-kel, vagy PIC-el , vagy PIC-cel.
Szóval mi a véleményetek erről?”

Az angolok úgy ejtik ki, hogy pik. Az amerikaiak úgyszintén. További más nemzetek is, köztük a magyarok is, pik-nek ejtik. Ebből az következik, hogy a pik világ szinten elfogadott kiejtési mód erre az eszközre, szóval lehet így használni bátran.
(#) llaci56 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

A lány egereknél a piros időnként elmarad. Ezek olyan női dolgok. (A fiú egér az a golyós!)
(#) llaci56 válasza t-dani hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

És ejteni is lehet.
Vazzeg, leejtettem...
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

Píájszí? Szerintem inkább píszíáj Esetleg picit állj
(#) Ricsi89 válasza llaci56 hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

Ez ütős mondat volt. Fetrengek a röhögéstől.
(#) tatabike válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

Aha, ez az. Hol szerezted?
(#) Rober_4 hozzászólása Márc 11, 2010 /

Kinéztem az ablakon. Lehet, hogy lemegyek hóembert építeni.
(#) DuMatyi válasza Rober_4 hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

Hohohohóóó! Jó ember! Hóembert? (Hó)emberfeletti! Márciusban?
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

Ha nem tudnád itt egész nap esett a hó. Hol élsz te az északi sarkon, hogy nincs ott hó?
Amúgy kiderült, hogy az egeremben a piros led feladta a harcot és azért nem megy. Egy ollóval szétszedtem az egeret és teszteltem a ledet, de semmi életjel. Majd holnap kicserélem otthon.
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

Meg is manikűrözted? Debrecenben decemberben is esett.
(#) Rober_4 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

Na ilyen lett: :bohoc:
(#) DuMatyi válasza Rober_4 hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

Borvirágos az orra
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

Izé, szavazásra terjesztem elő a börzén való megjelenésemet a kinézetemre vonatkozóan. (Hú, de menő mondatokat nyomatok, nem vagyok ügyvéd...?)
Kéthetes szőrzet borítja az orcámat. Megborotválkozzak szombatra, vagy ne? Vettem borotvapengét...
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

Ha be akarsz csajozni, azaz fel akarod csípni Party Cicát azaz Patríciát, akkor igen, egyébként meg mindegy. Valahogy én nem vagyok kompetens a férfiak arcszőrzetét illetően, majd egy nőnemű lény eldönti. Legyen a lény a nejed. Arra készülj fel, hogy meg fog enni egy pengét, mivel a kéthetes szőrzet igencsak koptatja, azonos pengével többször is találkozik ugye. Ezt viszont tapasztalatből mondom. Ja elrontottam. Nem borvirágos, hanem borotvavirágos Robi hóemberének az orra. :pias:
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

Ha a nejem utasításait követném, akkor minden nap kellene borotválkoznom. Utálok borotválkozni...
Szerk.: Régen, mikor szabad voltam, akkor volt a jó. A fejemet borotválta a fodrász, az arcomat meg én nem...
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Márc 11, 2010 /

Én is utálok. Azt szoktam mondani, hogy nekem egészségem van, másoknak meg feleségük. A kettő nem megy együtt. Helyesebben szólva ha feleségem lenne, akkor fele annyi egészségem sem volna, mint most van. ha már egészség: Újra divatba jöttek ugyebár a népi gyógymódok. A legjobb évszázados népi eredetű fertőtlenítőszer a folklór.
(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Idézet:
„Irigylem a problémáidat”

Biztos vagy ebben? Tudod mit? Úriember leszek, az egészet átpasszolom neked!
(#) DuMatyi válasza Doncso hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Oké, akkor most már én esek gondolkodóba, hogy mi a helyes? PIK, PIC, vagy SICC Tehát a helyes válaszokat várom a Budapest, Pf. 567-es címre. A helyes megoldást beküldők között egy kimerült napelemet és egy kiégett PIC-et sorsolunk ki.
(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Idézet:
„A helyes megoldást beküldők között egy kimerült napelemet és egy kiégett PIC-et sorsolunk ki.”

Ááááá! Illetve ha részt vesznek a nyereményjátékon, akkor automatikusan bekerülnek a sorsolásba, ahol fődíj egy napelemes zseblámpa, és egy tranzisztoros naplemente késleltető, digitális tornacipővel.
(#) DuMatyi válasza Doncso hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Már meg lett bundázva, és Te fogsz nyerni!
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Következő börzén nézz meg jobban! Apropó, jössz a mostanira?

A zárlatos dióda jó átkötésnek is, azaz felhasználható még. Ne kótyavetyéld el.
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Idézet:
„Azt szoktam mondani, hogy nekem egészségem van, másoknak meg feleségük. A kettő nem megy együtt.”

Azért ez nem így van. Egy másik mondás szerint minden férfi asszony nélkül csak fél ember. Én ezt inkább vallom. Azért nem olyan rossz ám, amikor csak benyúlsz a tiszta ruháért a szekrénybe, mindig van főtt kaja, rend van és tisztaság, és mindez persze úgy, hogy nem a szüleidnél laksz. Az egészségedre is figyel a feleséged, az enyém legalábbis igen. Normális esetben lelki társad, pszichológusod is egyszemélyben, és barátod. És nem utolsó sorban férfi-szórakoztató központ...
Ha valakinek a házasságban nincs egészsége, akkor nem a feleségben kell keresni a hibát. :yes:
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Nem bírta már bent a füstöt? Vagy nem is volt benne?
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Egy hibája van az aszzonynak. Nincs rajta MUTE gomb, nyáron meg a sok beszédtől lebarnul a nyelve. Őőőő, ki is mondja ezt no?
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Ez sokat lendített rajta.
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 12, 2010 /

Egyszer - még létezett a MélyépTerv, - hárman barátok, beszélgettünk az egyik szobában, ami egy átjáró szoba volt, - vagy byolcan is dolgoztak benne. Szinte percenként ment át egy-egy nagyon csinos kislány, - kedvesen ránkmosolyogva. Nem ismervén őket, kérdeztem, hogy kik ők. Elmondta a barátom, hogy a szomszéd szobában süket-néma műszakirajzoló csajok dolgoznak két napja. (Valamilyen gyakorlaton.)
Mindjárt kezdtünk beszélni arról, hogy milyen ideális feleségek lennének... Süket is, néma is, - megszólal a harmadik srác, - képzeld, ha vak is lenne!

Nana Simpikém. HÍMzőegylet? A nőzőegyletnek (főzőegylet? bonk jobban örülnék.

És az őzőegylet? ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
Következő: »»   1080 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem