Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hát ezen szétszakadtam a röhögéstől...
![]()
De még mindig Matyi nyelvújító szóviccei viszik a prím-et.
Csak az a baj, hogy elvileg végtelen számú prím szám létezik, de még csak harmincvalahányat számítottak ki, így mire találunk egy új prím-et, amit Matyi egyik poénjának ajánlhatunk, elvetemült barátunk gyárt még vagy ezret. Hiába, a matematika tudománya sem tarthat lépést ezzel a lángelmével... ![]()
Na ezért kell a börzére porraloltót vinni, kicsit visszahűteni a 100magos prociját. Mert egy kicsit túldisszipál.
![]() ![]()
Jó reggelt! Megyek lassacskán dolgozni. Lassan a 2 centit eléri az arcszőrzetem, holnap meg is szabadulok tőle. Látom van életenergia generátoros topic is, elkelne nekem is most. Mikor lesz védőpajzs pajzsgenerátoros topic? Akkor ha valami ifjú titán megnézi a csillagkapu 1999. részét, elolvassa az elektronika kezdőknek könyvet és lakar egy védőpajzsot magának.
A titán jelentése ------>> ti tán tudjátok használni valamire.
Én tegnap erőt vettem magamon, és leborotváltam. A börzére járásom egybeesik a borotválkozásommal. Nekem kéthetes bunda volt az arcomon...
![]()
Még szerkesztettem Matyikém.
szerk: De legalább nem én nyitottam a topicot ![]() ![]()
TaTa prímszámokról beszélt, én meg a saját prim-itív poénjaimról...
![]()
Én most nagyon nem vagyok képbe, az 5. 12 órás északás műszakom kezdem....
Keddtől együtt érzek veled csak én nappal 12 órázok
![]()
Ilyen hidegben? Majd tavasszal.
Ritkán, de akkor mindenhol.
Ezt valaki próbálja ki és írja meg hogy hogyan is működik.Bővebben: Link
![]()
A videóból semmi nem jön be, de a címéből ítélve ecet a titka az egésznek...
Aztán bejött...
Miért nem próbálod ki Te?
![]()
Mert jelenleg se tojás nincs a koleszban, olyasmi üveget pedig még életemben nem láttam. De otthon biztos találnék valami hasonlót.
![]()
Van tipped, hogyan működik? Az ecet evidens lenne, ugye kivonja a kalciumot, felpuhul a tojáshéj, stb. De én itt azt nem értem, hogy mitől puhul meg a tojás héja, mert látszik a videón, hogy szinte megnyúlik, megváltozik az alakja, nem is kicsit. A relatív merev tojáshéj ezt hogyan abszolválja, nem tudom. Lehet, hogy valami trükk van a dologban.
Bakker, szerintem ez egy főtt tojás, megpucolva...
![]() 1. Túl fényes a felülete. 2, Nem törik össze, mikor beleesik az üvegbe, pedig elég magasról pottyan. 3. Mikor ide-oda görgeti benne a tojást, semmi hangja nincs, látni, ahogy rugózik, mikor az üveg falának ütődik. 4. Ha figyelmesen nézitek, látszik, hogy a pucolásnál megsérült a fehérje egy kis borsónyi helyen. Szóval ez sima átverés. A vákuum az igaz, aki ivott már abszintot hagyományosan, az ismeri a jelenséget... ![]()
Másodjára megnéztem a videót és leesett egy dolog. (Főtt tojás van a videóban, héj nélkül.)
![]() ![]()
![]() De az melletted szól, hogy én 3x néztem meg, mire leesett... ![]()
Hát, két hét után már erőteljes fenyegetések alatt állok, mely fenyegetéseket az oldalbordám valóra is váltja, ha szőrös maradok. Meg azért is jó megborotválkoznom, mert akkor pár évet letagadhatok...
![]()
Mostanában néztem egy fizikai kísérletek videót, még a 80-as években készült, ha jól emlékszem ott volt ez az ecetes dolog, viszont az eltartott nekik is egy darabig, míg megpuhult a héja. De itt ez annyira főtt tojás, hogy nagyon.
![]() ![]()
Úgy lenne hiteles, ha utána odakoccintaná valahova az üveget úgy, hogy benne a tojás összetörjön. De így elég átlátszó, legalább a videó minőségén amortizálhattak volna, úgy még talán el lehet sütni. Na meg a hangokkal is kezdhettek volna valamit, mert simán hallani az ide-oda görgetésnél a gyufaszálak zörgését, a tojásnak meg semmi hangja...
Szerk.: Ha unatkozok, kipróbálom nyers tojással is. Kíváncsi vagyok, mit csinál azzal a vákuum... ![]()
Az úgynevezett libidó (szexuális vágy) új elnevezése: jóéjt vágyat.
![]()
Ez volt a múltkor Brainiac-ban.Ott sima, "gyári" tojással csinálta, összetört a héja, de végül benne volt.
Egyébként nem tud valaoki olyan oldalt, ahonnan brainiac részeket lehet letölteni magyarul?
Ne legyél maradi, AZT nemcsak éjjel lehet/kell csinálni...
![]()
Milyen jó kis paródiákat találtam én így késő este. Hogy fogok én aludni most.
![]() Bővebben: Link Bővebben: Link ![]() Meg persze a többi része, amit nem linkeltem be. Le kell hogy töltsem valahonnan ezeket a zenéket.
Ez valóban egy főtt tojás hámozva, ahogy írtátok többen is. De általános iskolás koromban csináltuk ezt úgy is, hogy ecetben áztatva megpuhítottuk a héját. Aztán az üvegbe vizet töltve lemostuk megszáradva újra kopogós lett. A vákuumozáshoz nem kell a gyufákat bele dobni az üvegbe, elég kívülről felmelegíteni az üveget, például gyertyával, vagy borszesz égővel. Volt nagyapámnál egy a 30-as 40-es évekből származó könyv, amiben csupa ilyen trükk volt. A címére már nem emlékszem. Abban olvastam akkoriban. Persze ki is kellett próbálnom. Sajnos azt sem tudom, hogy a családban hová került. Pedig még vagy száz hasonlóan szellemes játék volt benne
|
Bejelentkezés
Hirdetés |