Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hát ezen szétszakadtam a röhögéstől...
De még mindig Matyi nyelvújító szóviccei viszik a prím-et.
Csak az a baj, hogy elvileg végtelen számú prím szám létezik, de még csak harmincvalahányat számítottak ki, így mire találunk egy új prím-et, amit Matyi egyik poénjának ajánlhatunk, elvetemült barátunk gyárt még vagy ezret. Hiába, a matematika tudománya sem tarthat lépést ezzel a lángelmével...
Na ezért kell a börzére porraloltót vinni, kicsit visszahűteni a 100magos prociját. Mert egy kicsit túldisszipál. És sok hibaüzenetet kreál, ezek a poénjai.
Jó reggelt! Megyek lassacskán dolgozni. Lassan a 2 centit eléri az arcszőrzetem, holnap meg is szabadulok tőle. Látom van életenergia generátoros topic is, elkelne nekem is most. Mikor lesz védőpajzs pajzsgenerátoros topic? Akkor ha valami ifjú titán megnézi a csillagkapu 1999. részét, elolvassa az elektronika kezdőknek könyvet és lakar egy védőpajzsot magának.
A titán jelentése ------>> ti tán tudjátok használni valamire.
Én tegnap erőt vettem magamon, és leborotváltam. A börzére járásom egybeesik a borotválkozásommal. Nekem kéthetes bunda volt az arcomon...
Még szerkesztettem Matyikém.
szerk: De legalább nem én nyitottam a topicot . Nekem valami gép pakoló robot kellene. Fél háromkor költött a macska, nem wiszkaszt eszik de olyan a hangja mint a traktornak, szerintem lenyelt egy mobiltelefont és a vibrómotor valahogy állandóan megy.
TaTa prímszámokról beszélt, én meg a saját prim-itív poénjaimról...
Én most nagyon nem vagyok képbe, az 5. 12 órás északás műszakom kezdem....
Keddtől együtt érzek veled csak én nappal 12 órázok
Ilyen hidegben? Majd tavasszal.
Ritkán, de akkor mindenhol.
Ezt valaki próbálja ki és írja meg hogy hogyan is működik.Bővebben: Link
A videóból semmi nem jön be, de a címéből ítélve ecet a titka az egésznek...
Aztán bejött...
Miért nem próbálod ki Te?
Mert jelenleg se tojás nincs a koleszban, olyasmi üveget pedig még életemben nem láttam. De otthon biztos találnék valami hasonlót.
Van tipped, hogyan működik? Az ecet evidens lenne, ugye kivonja a kalciumot, felpuhul a tojáshéj, stb. De én itt azt nem értem, hogy mitől puhul meg a tojás héja, mert látszik a videón, hogy szinte megnyúlik, megváltozik az alakja, nem is kicsit. A relatív merev tojáshéj ezt hogyan abszolválja, nem tudom. Lehet, hogy valami trükk van a dologban.
Bakker, szerintem ez egy főtt tojás, megpucolva...
1. Túl fényes a felülete. 2, Nem törik össze, mikor beleesik az üvegbe, pedig elég magasról pottyan. 3. Mikor ide-oda görgeti benne a tojást, semmi hangja nincs, látni, ahogy rugózik, mikor az üveg falának ütődik. 4. Ha figyelmesen nézitek, látszik, hogy a pucolásnál megsérült a fehérje egy kis borsónyi helyen. Szóval ez sima átverés. A vákuum az igaz, aki ivott már abszintot hagyományosan, az ismeri a jelenséget...
Másodjára megnéztem a videót és leesett egy dolog. (Főtt tojás van a videóban, héj nélkül.) A fene nem csak én jöttem rá, sőt tata meg is előzött.
De az melletted szól, hogy én 3x néztem meg, mire leesett...
Hát, két hét után már erőteljes fenyegetések alatt állok, mely fenyegetéseket az oldalbordám valóra is váltja, ha szőrös maradok. Meg azért is jó megborotválkoznom, mert akkor pár évet letagadhatok...
Mostanában néztem egy fizikai kísérletek videót, még a 80-as években készült, ha jól emlékszem ott volt ez az ecetes dolog, viszont az eltartott nekik is egy darabig, míg megpuhult a héja. De itt ez annyira főtt tojás, hogy nagyon.
Úgy lenne hiteles, ha utána odakoccintaná valahova az üveget úgy, hogy benne a tojás összetörjön. De így elég átlátszó, legalább a videó minőségén amortizálhattak volna, úgy még talán el lehet sütni. Na meg a hangokkal is kezdhettek volna valamit, mert simán hallani az ide-oda görgetésnél a gyufaszálak zörgését, a tojásnak meg semmi hangja...
Szerk.: Ha unatkozok, kipróbálom nyers tojással is. Kíváncsi vagyok, mit csinál azzal a vákuum...
Az úgynevezett libidó (szexuális vágy) új elnevezése: jóéjt vágyat.
Ez volt a múltkor Brainiac-ban.Ott sima, "gyári" tojással csinálta, összetört a héja, de végül benne volt.
Egyébként nem tud valaoki olyan oldalt, ahonnan brainiac részeket lehet letölteni magyarul?
Ne legyél maradi, AZT nemcsak éjjel lehet/kell csinálni...
Milyen jó kis paródiákat találtam én így késő este. Hogy fogok én aludni most.
Bővebben: Link Bővebben: Link Meg persze a többi része, amit nem linkeltem be. Le kell hogy töltsem valahonnan ezeket a zenéket.
Ez valóban egy főtt tojás hámozva, ahogy írtátok többen is. De általános iskolás koromban csináltuk ezt úgy is, hogy ecetben áztatva megpuhítottuk a héját. Aztán az üvegbe vizet töltve lemostuk megszáradva újra kopogós lett. A vákuumozáshoz nem kell a gyufákat bele dobni az üvegbe, elég kívülről felmelegíteni az üveget, például gyertyával, vagy borszesz égővel. Volt nagyapámnál egy a 30-as 40-es évekből származó könyv, amiben csupa ilyen trükk volt. A címére már nem emlékszem. Abban olvastam akkoriban. Persze ki is kellett próbálnom. Sajnos azt sem tudom, hogy a családban hová került. Pedig még vagy száz hasonlóan szellemes játék volt benne
|
Bejelentkezés
Hirdetés |