Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   106 / 440
(#) tothi89 válasza Zozi85 hozzászólására (») Márc 20, 2010 /

A ree kft árul úgy cree ledet, hogy rá van forrasztva, de lehet, hogy külön is adnak el. Én csináltam kétoldalas nyákból, rengeteg furattal volt összekötve a két oldal, beléjük forrasztott tümör utp kábel darabokkal, hasonlóan a ree-s hez, csak ott furatgalván van.
(#) Zozi85 válasza tothi89 hozzászólására (») Márc 20, 2010 /

Én is néztem a ree kft-t de picit túl is vannak hajtva a ledek, a nyák hővezető képessége nekem kérdéses.
Az eredetinek a teljes anyaga alu ami sokkal biztatóbb.
Jelenleg réz lemezből kivágott csíkokra vannak forrasztva, de a végleges verzióban csillaggal szeretném szerelni.
Chipcad nél láttam már, de az egy csomagban lévő mennyiség gyorsan elvette a kedvem.
(#) Fülöp Ferenc 49 hozzászólása Márc 20, 2010 /

Kedves barátok

a segitségetekre szorulok ,elakadtam egy "tirisztorral?" sehol nem találok rá adatokat a katalogusokban, egy ruszki radarállomásbol bányásztam ki párat, és szeretnék csinálni egy hegesztötrafo szabályozót , ahhoz kellene ha megfelelö. Ez van ráirva " T2-10-2-A-I -11-19 " kérem ha tud rola valaki , legyenszives föltenni a forumra , elöre is nagyon köszönöm , Feri

a gate elektroda joval vékonyabb, és a rajta levö jel is tirisztorra utal, amint a mellékelt képen is jol láthato, ugyhogy várom hátha valakinél meglesznek az adatok, köszi Feri

tiriszt.jpg

(#) Frankye válasza Fülöp Ferenc 49 hozzászólására (») Márc 20, 2010 /

Az az "A" betű, ami benne van nem inkább ciril "D"? Ilyen: Д
Próbálj esetleg úgy rákeresni, hogy oda D-t írsz, ha ilyen.
(#) Fülöp Ferenc 49 válasza Frankye hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Frankye ,Kösz nagyon , azonnal megprobálom Feri
(#) Frankye válasza Fülöp Ferenc 49 hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Szívesen, remélem, ezzel tudtam segíteni.
(#) slogan hozzászólása Márc 21, 2010 /

Sziasztok !

Kicsit OFF ,de hátha nem kapok büntit

Csináltam azokat az ominózus SMD tároló dobozkákat műgyantából.Volt akinek tetszett és olyasmit írt ,hogy jó lenne neki is ilyen ,meg a forma gumija stb.

Idő közben rendeltem dobozokat és feleslegessé váltak - azt hiszem 8db van kész - a kész gyanta dobozkák ,valamint a gumija is.
Annyi van ,hogy rugókat kell szereznie a doboz záródásához !

Akinek kell ingyen és bérmentve elviheti őket (gumit is).

Még egyszer elnézést az OFF -ért !

E-mail publikus ,akit érdekel.

Üdv : István
(#) Moderátor hozzászólása slogan hozzászólására (») Márc 21, 2010

Idézet:
„Kicsit OFF ,de hátha nem kapok büntit”

Még témánál vagy, és ingyen elvihetően adod. Maradhat, bár apróban jobb lett volna.
(#) slogan válasza (») Márc 21, 2010 /

Szia !

Tökéletesen igaz !
Csak itt "kérték" ,gondoltam magára ismer az illető ,az apróba meg lehet ,hogy be sem nézne.

Üdv
(#) Fülöp Ferenc 49 válasza Frankye hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Hi Frankye

Sajna " A" betü megnéztem nagyitoval is , de rákerestem a " D"-vel is, ugyis semmi

hát várom a szerencsémet Köszi Feri
(#) lapose válasza Fülöp Ferenc 49 hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Szia!

Szerintem nem nagyon fogsz találni róla semmit.
Az orosz terminológia szerint 10A-es tirisztor.
A T2-12 helyett az oroszok 12A-s 650V-os tirisztort javasoltak.
(#) Fülöp Ferenc 49 válasza lapose hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

köszi LAPOSE ez is már valami , valoszinü nagyobb telj. kell vennem, hogy ne tökiggázon tekerjen, üdv Feri
(#) lapose válasza Fülöp Ferenc 49 hozzászólására (») Márc 21, 2010 /

Én azért kipróbálnám(veszteni való nincs).
Az oroszok legendásan túlméretezték a teljesítmény diódákat, tirisztorokat.
A méretéből ítélve jó hűtéssel 25A-t bírhatja.
(#) The_Saint hozzászólása Márc 23, 2010 /

Sziasztok,

van egy rádiós PIC-em... le kellene árnyékolni, szóval ilyen pici kór lemez vagy mi kellene köré, de nem tudom, hogy hol jutok hozzá.
Valaki tudna segíteni ez ügyben, hol keressek?

Üdv
The_Saint
(#) Attila86 hozzászólása Márc 23, 2010 /

Hol kaphatok ILYESMI láncból kb 30cm-t?
(#) Attila86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

A Kátaynál? Ott edényeket meg mindenféle konyhai dolgokat árulnak!
(#) roland0327 válasza Attila86 hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Szerintem kis állat boltban is megnézheted. Gondolom bicajhoz fog kelleni, mert láttam, hogy írtad valahol, arra meg egy póráz elvágva tökéletes lenne. A legvastagabbat vegyek mert nekem a minap lopták el a bringám és a piaci zárat még egy komolyabb oldalcsipővel is el tudod vágni.

Üdv. Roli.
(#) Attila86 válasza roland0327 hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Szia! Igen bringához kellene de csak ahhoz hogy itthon odakössem a falhoz. Amúgy van rendes bringás záram... bár hogy most mondod hogy ma lopták el a tied lehet le kellene cserélnem egy izmosabb darabra.
Őszinte részvétem! Nekem ma azt a 80000Ft-ot is nehéz volt odaadnom érte mert nem kis pénz. Ha még el is lopnák...

Másik téma, végül is itt nem off:
Hol lehet kapni valami komoly, masszív telefon-tartót? Olyat mint amiket az autók szélvéidőre raknak csak olyan kellene ami sokkal jobban megfogja a telefont. Igen, bringára kellene a navigáció miatt.
(#) roland0327 válasza Attila86 hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Nekem nem 80000Ft volt a kerékpárom de akkor is... Mindenhova azzal jártam és most, hogy nincs nagyon rossz.
(#) Ricsi89 válasza roland0327 hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Idézet:
„a piaci zárat még egy komolyabb oldalcsipővel is el tudod vágni”

Én meg a volt sulimban 5 perc alatt kinyitottam a vadi új számkódos lakatot és csak bámultak rám. Az volt az első és utolsó próbálkozásom. Ha valaki el akarja lopni, akkor úgyis megtalálják a módját. Főleg ha valami új, spéci bicaj, mint az Attiláé lehet...
(#) roland0327 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 23, 2010 /

Persze, bicajlopásban vannak trükkjeia lopósoknak. A számzárast könnyű kinyitni, csak figyelni kell a kattanásokat a zárban. Csak kicsit hülyén nézne ki, hogy ott gugolsz a bicaj mellett és épp figyeled a "kattanásokat"
(#) Frankye válasza Attila86 hozzászólására (») Márc 24, 2010 /

Ne telefontartóban gondolkodj, ha navihoz akarod, hanem ún. "bölcső"-ben. Az fizen megfogja a navi kütyüt.
Vagy telefonban lévő navi-t akarod használni?
A láncot a nagyobb barkácsáruházakban (Prakitker, OBI, Baumax, Bricostore, etc.) is érdemes megnézni, ott olcsóbb szokott lenni.
(#) Attila86 válasza Frankye hozzászólására (») Márc 24, 2010 /

Igen, a telefonban lévő navigációt használnám.

Egy óra guglizásból arra a következtetésre jutottam, hogy inkább a zsebemben lesz a telefon. Egyszerűen nem találtam olyan tartót amibe belemerném tenni... :no:
(#) Frankye válasza Attila86 hozzászólására (») Márc 24, 2010 /

Sajna, telefonhoz nem nagyon van olyan, valóban...
(#) big-pityu hozzászólása Márc 24, 2010 /

Maximális tiszteletem minden fórumozónak!

Egy amatőr egyik féltett kincse a forrasztópákája, viszont sajnos csakis addig, amíg a kerámia fűtőbetét meg nem adja magát!

Segítségeteket szeretném kérni!
Van egy Fahrenheit 28003-as forrasztó állomásom, amiben meghalt a fűtőbetét több éves használat után. A neten végigmazsoláztam az összes fellelhető beszerzési helyet - mindenhol lehet kapni, de nincs készleten.
Már több hónapja áll minden projectem emiatt a pár száz forintos tétel miatt.

Ha valaki tudna nekem ajánlani beszerzési forrást, kérem jelezze felém!

Előre is köszönöm.
Fűtőbetét képe
(#) Frankye válasza big-pityu hozzászólására (») Márc 24, 2010 /

Kérdezz rá erre a cégre. Forgalmaznak Fahrenheit állomásokat, és elég jó az alkatrész-ellátásuk e téren. Nem 100%, hogy van náluk, de egy próbát megér.
(#) big-pityu válasza Frankye hozzászólására (») Márc 24, 2010 /

Szervusz!

Felvettem velük a kapcsolatot, sajnos nincs náluk se!
Ellenben felajánlottak 11.000Ft összegért egy vadi újj forrasztó állomást a 850Ft-os kerámia fűtőbetét hiánya miatt!
(#) big-pityu válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 24, 2010 /

Az ötleted kitűnő!

Megírtam nekik SKYPE-n!

Gyors választ kaptam! Tiltottak SKYPE-ról
(#) Frankye válasza big-pityu hozzászólására (») Márc 24, 2010 /

Hmmm... Egyébként nagyon rendesek szoktak lenni, csodálkozom rajta. No de hagyjuk az OFF-ot!
(#) lapose válasza big-pityu hozzászólására (») Márc 24, 2010 /

Szia!

Itt nézted? Bővebben: Link
Következő: »»   106 / 440
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem