Fórum témák
» Több friss téma |
Szervusz!
Igen, néztem. Május végére kaptam ittis igéretet
És ha tartalékpákát vennél ugyan ezek a határidők vannak?
Üdv.
Tudja valaki,hogy hol kaphatnék C3392 (24.576MHz) jelü oszcillátort?
Hello! Keresek L9480 / L9444 / L9448 generátor feszültségszabályzó IC-t. Adatlap
Sehol sem találok. Üdvözlettel: Csikin
Hol lehet kapni tesztpanelhez átkötő drótokat? Conrad.hu-n van, de 1400 10db.Itt
Nem tud vki olcsóbban? Egy 50 db kellene vegyes méretben. UTP kábeles megoldás nem tetszik...
Nézd, mit találtam?Bővebben: Link
Itt nézd meg. Van két fajta is. Bővebben: Link
Úgy látom Frankye gyorsabb volt.
Azaz! Köszi!
Hestore kimaradt a listából. Messze van, de ennyiért elmegyek, és veszek. Még TQFP átalakító kellene szintén olcsón . Olyan, ami tüskés, vagy tüskéket lehet beleforrasztani. 64, vagy 80 lábú IC-hez. Tanulva hibámból, hestore-on néztem, nincs.
A világért se szeretnék beleszólni, de tapasztalatom szerint többet érsz egy 3-4mm-es lapos fejjel, mint egy tűheggyel. (A tűhegy rendkívül kis felületet adja át a hőt) És ónszívó harisnya nélkül hozzá se kezdjél, ha vmi sűrűbb jószágot szeretnél berakni.
Blint
Egy kollégától vettem tavaly. Itt hirdetett az apróban, de sajnos már kitöröltem a leveleit így nem emlékszem a nevére. Ha csak egy két ilyen dolgot szeretnél megforrasztani az is megoldás lehet, hogy a meglévő hegyre feltekersz 1,5mm-es rézhuzat. 4-5 menet elég. A végét kihajlítod és kihegyezed egy tűreszelővel. Az egészet befuttatod ónnal a jobb hőátadás érdekében. Ezt a módszert szoktam alkalmazni, ha valami nagyon kicsit kel forrasztani. Persze ez a módszer sorozat munkákra nem alkalmas.
Tervezek vásárolni a TME.eu-ról. Ha valakinek van esetleg kedve csatlakozni, akkor tördelhető lenne a szállítási költség.
Sziasztok szükségem lenne egy TIPL-762 tranzisztorra tudnátok segíteni esetleg hol vehetnék mert én nem találok sehol köszönöm
Üdv mindenkinek!
Toshiba T8016A frekvencia-feszültség konvertert keresek. Tudja esetleg valaki hogy hol lehet ilyet kapni Bp-en. Vagy esetleg helyettesitő IC-t.
Euroline Junkers kazánba panelt keresek olcsón, vagy rajzot hozzá illetve szerelőt, aki a panelt meg tudja javítani
Hol kaphatok valami lehetőleg lábkompatibilis potit azokkal amiket a kothában lehet venni olyan 500Ft-os áron, az a normál műanyag piher poti.
A poti ára nem számít, lehetőleg valami jobb minőségű ALPS poti legyen, vagy más márkájú, de hasonlóan jó minőséggel megáldott. Persze ha nem lábkomapibilis az nem baj, csak nagyon ne legyen más. 50k lin vagy log kellene sztereoba.
Sziasztok!
Olyan alkonykapcsolót keresek ami normál kapcsoló helyére beszerelhető. Valaki találkozott már ilyennel? Melyik cég gyár ilyen alkonykapcsolót?
Változott illetve konkretizálódott egy kicsit a poti téma. ALPS Blue potmétert hol tudok venni? Olyan kell, amelyik nem motoros. Ilyet nem találtam csak a leírásokat róla, hogy ilyen jó meg olyan jó...
A HQ-nál rendelésre hoznak.Bővebben: Link
Igen aszt néztem de nekem holnap kellene
Ellenálláshuzalt/cekászt/nikkelkróm/nichrome huzalt keresek.
kb.15Ohm/metert a (legvekonyabbat) olyan 10 meter kellene. Nem tudjátok hol kapni ilyet?
Sziasztok friss reges vagyok az oldalon!
Találtam a neten ezt az oldalt : http://www.hardwareonline.hu/Default.aspx (Remélem nem lesz baj hogy belinkeltem ) És a benne lévő dolgok nagyon érdekelnek, konkrétan : -Központi egység (alap) és (Bővített) -Szenzor (hálózati) A2 -Vezérelhető konnektor 1 csatornás -Vezérelhető konnektor 4 csatornás Csak sajnos nem írnak nekem vissza és feltételezem hogy nem is fognak.. Ráadásul ezen az oldalon még van ehhez a felszereléshez még program és használati utasítás is ingyen! Esetleg valaki tudja hogy ezeket a termékeket hol tudom még megvenni? Vagy tud valaki valami más alternatívát? Remélem tud valaki segíteni nekem ,előre is köszönöm!
Sziasztok!
ICM7556IPD-típusú IC-re lenne szükségem 1-2 db -ra. (Sajnos csak ez a CMOS-verzió jöhet szóba a többi 556 nem) Hol lehetne ilyen kis tételben ilyet vásárolni? Tatabánya környéki vagy Budapesti hely érdekelne leginkább. Előre is köszi a válaszokat.
Sziasztok!
Szívózik az erősítőmben a hangerő poti. Ami egy 47kohm sztereó tolópoti, nem igazán találok a webáruházakban sehol. Tud valaki segíteni? Üdv:Tomi
Hol lehet hagyományos borotvapengét kapni? Pár helyen már néztem, és lenne is még tippem, de nincs nagy kedvem fölöslegesen órákat szaladgálni...
Gondolom mindenki ismeri, ehhez kéne: lövészárok rádió |
Bejelentkezés
Hirdetés |