Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   55 / 199
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 23, 2010 /

Nem hiszed el, de elolvastam az egyik felét a mondatnak, és ugyanez a poén jutott az eszembe. Utána csalódtam, hogy elsütötték, de más szemppontból vizsgálva azt lehet mondani, hogy egy rugóra jár az eszünk OxiAction2k-val. Ez pedig jó dolog.
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 23, 2010 /

Nekem is egyébként ez jutott eszembe egyből a rum szó elolvasása közben. Úgyhogy akkor már 3-unknak jár egy rugóra az agya. De szerintem az lehet emögött, hogy az a rum szó oda abba a szövegkörnyezetbe nem 100%-osan illik, és így hirtelenjében csak valami hasonlóra tud gondolni az ember agya. Nemdeugyeigen?
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 23, 2010 /

Az inkább hórummal, mert fehér a külseje.
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 23, 2010 /

Akkor már inkább hórukkal. Megtekergetik, megcsavargatják, meggombojítják a kis golyócskákat, s a nagy vájlingba dobják, amibe kókuszreszelék van és ezt kiáltják közben: "Hó-rukk!" Mint az oviban a kisgyerekek.

A hórukknak meg van egy rövidített formája is ám: ez a hukk. És megint visszatértünk az alkoholos fonalhoz.
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 23, 2010 /

Alkoholos fonal => mézes madzag => mézes tea => rumos tea És itt jön be az, hogy a teával is lehet piálni. De tényleg, ne má', hogy ekkora "tivornya" lesz a tali? Csak jár a szánk, azt' meg majd mindenki bambizik. Legalábbis én igen.
Amúgy szia Norbertó, jó újra látni a betűidet!
(#) deguss hozzászólása Ápr 24, 2010 /

Nehogy megsértődjön valaki, de egy picit, ha lehet kérni, csökkentsük a hülyeség/fejadag számot. Jó-jó poénok, de gondoljátok el, hogy aki lényegi információkra kíváncsi, annak miért kell olyan sok oldalon átrágnia magát?!

Érdembeli ötleteket várunk, hogy milyen funkcionalitású áramkör az, ami a legtöbb, beültetőversenyen résztvenni kívánót, érdekelheti.
Audió erősítő biztosan nem lesz, így is már javarészt csak ez van a "ki-mit épített"-ben... Gondoltam egy olyasmire, mint logikai ceruza (digitális szintmérő), vagy egy bonyolultabbra, mint egy kódzár-panel. Ezek példák.
Megvalósítható ötleteket, felajánlásokat várunk!
Poénvadászok most kíméljenek, nem szerelünk össze 2×2mm-es SMD áramkört (túl kicsi), se 4 fővonalas 16 mellékű digitális telefonközpontot (túl bonyolult, illetve túl időigényes), de Geiger-Müller számlálót sem (feltételezem, hogy a résztvevők 98%-a nem venné hasznát).
Így valami olyat kell kitalálni, aminek alkatrészei nem tízezer-Forintok, de nem is egy 2 LED-es villogó áramkör szintű, mert akkor majd hogy nem "ciki" indulni a versenyen...
(#) Norberto válasza deguss hozzászólására (») Ápr 24, 2010 /

Lényegi információból az idei rendezvényre vonatkozóan én úgy látom, még nem sok van. Csak az időpont van kitűzve, ahogy olvastam, még a helyszínnel is akadhatnak gondok idén sajnos (pénzügyi illetve a hellyel kapcsolatos rendezetlenségi? / tisztasági problémák miatt)... emellett én így korainak tartom a konkrét pontos programok vagy bármi egyéb komoly dolog kitűzését.
(#) hadnagyakos válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 24, 2010 /

Én azért egy kódzárnak is örülnék, de ez sem rossz! Van is már itthon.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 24, 2010 /

Aki elsőre összerakja egyszer nyert, és aki elsőre dob hatost, az megosztott első helyet érdemel. Tehát 2 első helyezett lesz külön kategóriában.
(#) vicsys válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 24, 2010 /

Na ez nem is rossz ötlet! Erről jutott eszembe, hogy ha Topi mester megengedheti magának, rendezhetne akár tombolát is. Ne gondoljatok szines digitális oszcilloszkópra, csak ilyen egyszerűbb KIT-ekre...
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 24, 2010 /

Pedig a szkópra szívesen tomboláznék, dehát...
Deguss mester ajánlott fel egy-két "apróságot", de lehetne azon felül a tombola árából kisebb HEStore-ajándékokat is sorsolni. (Nem csak bögre, póló, toll, hanem más, kisebb összegű dolgok. Ami még belefér a befolyt összegbe. Ha emlékezetem nem csal, Topi mester is tett erre vonatkozóan javaslatot, ajánlatot.)
(#) SALáta válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 24, 2010 /

Halkan megjegyzem a hatvani hobby cnc találkozón volt tombola, a szervező felajánlásokból hozta össze, mindenki ajánlott fel ezt azt. Például a céges kiállító én nyertem is ajánlott fel utalványt. De a látogatók is, ami befolyik tombolából abból egy fődíj és a rések betömése a költségvetésbe.
Remélem én eljutok a találkozóra, Matyikém fűzi nagyon az asszonyságot.
(#) DuMatyi válasza SALáta hozzászólására (») Ápr 24, 2010 /

Ez félreérthető mondat volt.
(#) SALáta válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 24, 2010 /

Te tudod miről van szó . A többiek is tudják fűzi Matyikém hogy jöjjön el a találkozóra az asszonyság, ha ő nem megy én se megyek.
(#) DuMatyi válasza SALáta hozzászólására (») Ápr 24, 2010 /

Ez a baj. Múltkor hajlott már rá. Egyedül félsz a sok számodra közömbös fiú között?
(#) SALáta válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 24, 2010 /

Nem félek, de szeretem ha velem van az asszonyság.
(#) tatabike válasza SALáta hozzászólására (») Ápr 26, 2010 /

Az enyémet ökrös szekérrel se lehetne elvontatni ilyesmire. A műhelyemben eddig kétszer járt, akkor is véletlenül, és persze nem felejtett el lecseszni a kupi miatt...
(#) SALáta válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 26, 2010 /

Voltunk tavaly rádióamatőrtalálkozón, idén hobby cnc találkozón, a he-s talit lehet kihagyja?
(#) potyo válasza SALáta hozzászólására (») Ápr 26, 2010 /

Azért vigye már más is a barátnőjét/feleségét, én is el akarom vinni...
(#) vicsys válasza potyo hozzászólására (») Ápr 26, 2010 /

A drágám jött velem tavaly. Fűzöm, hogy idén is jöjjön.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 26, 2010 /

Bővebben: Link Mi elmentünk kv-t keresgélni. Ha jól emlékszem Frankye, Webinas és Sebi is velünk volt. Még szerencse, hogy vittünk szendvicset...
(#) DuMatyi válasza potyo hozzászólására (») Ápr 26, 2010 /

Kocsgab is hozta, és SALáta párjának fűzése folyamatban van. Minél többen hozzátok, annál nagyobb esélye van, hogy ő is eljön. Mert párja nélkül nem jön. Tehát az a tét, hogy jön SAáta, vagy nem.
(#) llaci56 válasza potyo hozzászólására (») Ápr 26, 2010 /

Esetleg mindkettőt?
(#) potyo válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 26, 2010 /

Az kockázatos: Link
(#) KTobi válasza potyo hozzászólására (») Ápr 26, 2010 /

Akkor marad még hely a kocsidban?
(#) potyo válasza KTobi hozzászólására (») Ápr 26, 2010 /

Lesz. Még ő sem biztos, hogy jön, csak én akarom elvinni. De egy hely lesz biztosan.
(#) Gafly hozzászólása Ápr 28, 2010 /

Barkácsárúház legújabb prospektusa szerint 10/14/22L a járatos méret...
Szerintem előzőleg 22L lehetett és nem 14L (nekem 14L van). Botfát éppen most vágtam, addigra talán kissé meg is szárad.
Potyo a nagy hosszabbítót az idén is hozd
Van pár ember akivel szeretnék végre kezet fogni, kötelezni hogyan lehet valakit a megjelenésre?
(#) Frankye válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 28, 2010 /

Hatalmas méretű nyaklevesek kiosztásának beígérésével, pl. A végrehajtást vállalom! :hehe:
(#) vicsys válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 28, 2010 /

Nekem jobban bejön a kp., tekintettel a lapát tenyeredre és szigorú arcberendezésedre. :hide:
(#) llaci56 válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 28, 2010 /

Nagyon jóóóóóóóóóóóóóó
Következő: »»   55 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem