Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Nem hiszed el, de elolvastam az egyik felét a mondatnak, és ugyanez a poén jutott az eszembe. Utána csalódtam, hogy elsütötték, de más szemppontból vizsgálva azt lehet mondani, hogy egy rugóra jár az eszünk OxiAction2k-val. Ez pedig jó dolog.
Nekem is egyébként ez jutott eszembe egyből a rum szó elolvasása közben. Úgyhogy akkor már 3-unknak jár egy rugóra az agya. De szerintem az lehet emögött, hogy az a rum szó oda abba a szövegkörnyezetbe nem 100%-osan illik, és így hirtelenjében csak valami hasonlóra tud gondolni az ember agya. Nemdeugyeigen?
Az inkább hórummal, mert fehér a külseje.
Akkor már inkább hórukkal. Megtekergetik, megcsavargatják, meggombojítják a kis golyócskákat, s a nagy vájlingba dobják, amibe kókuszreszelék van és ezt kiáltják közben: "Hó-rukk!" Mint az oviban a kisgyerekek.
A hórukknak meg van egy rövidített formája is ám: ez a hukk. És megint visszatértünk az alkoholos fonalhoz.
Alkoholos fonal => mézes madzag => mézes tea => rumos tea És itt jön be az, hogy a teával is lehet piálni. De tényleg, ne má', hogy ekkora "tivornya" lesz a tali? Csak jár a szánk, azt' meg majd mindenki bambizik. Legalábbis én igen.
Amúgy szia Norbertó, jó újra látni a betűidet!
Nehogy megsértődjön valaki, de egy picit, ha lehet kérni, csökkentsük a hülyeség/fejadag számot. Jó-jó poénok, de gondoljátok el, hogy aki lényegi információkra kíváncsi, annak miért kell olyan sok oldalon átrágnia magát?!
Érdembeli ötleteket várunk, hogy milyen funkcionalitású áramkör az, ami a legtöbb, beültetőversenyen résztvenni kívánót, érdekelheti. Audió erősítő biztosan nem lesz, így is már javarészt csak ez van a "ki-mit épített"-ben... Gondoltam egy olyasmire, mint logikai ceruza (digitális szintmérő), vagy egy bonyolultabbra, mint egy kódzár-panel. Ezek példák. Megvalósítható ötleteket, felajánlásokat várunk! Poénvadászok most kíméljenek, nem szerelünk össze 2×2mm-es SMD áramkört (túl kicsi), se 4 fővonalas 16 mellékű digitális telefonközpontot (túl bonyolult, illetve túl időigényes), de Geiger-Müller számlálót sem (feltételezem, hogy a résztvevők 98%-a nem venné hasznát). Így valami olyat kell kitalálni, aminek alkatrészei nem tízezer-Forintok, de nem is egy 2 LED-es villogó áramkör szintű, mert akkor majd hogy nem "ciki" indulni a versenyen...
Lényegi információból az idei rendezvényre vonatkozóan én úgy látom, még nem sok van. Csak az időpont van kitűzve, ahogy olvastam, még a helyszínnel is akadhatnak gondok idén sajnos (pénzügyi illetve a hellyel kapcsolatos rendezetlenségi? / tisztasági problémák miatt)... emellett én így korainak tartom a konkrét pontos programok vagy bármi egyéb komoly dolog kitűzését.
Én azért egy kódzárnak is örülnék, de ez sem rossz! Van is már itthon.
Aki elsőre összerakja egyszer nyert, és aki elsőre dob hatost, az megosztott első helyet érdemel. Tehát 2 első helyezett lesz külön kategóriában.
Na ez nem is rossz ötlet! Erről jutott eszembe, hogy ha Topi mester megengedheti magának, rendezhetne akár tombolát is. Ne gondoljatok szines digitális oszcilloszkópra, csak ilyen egyszerűbb KIT-ekre...
Pedig a szkópra szívesen tomboláznék, dehát...
Deguss mester ajánlott fel egy-két "apróságot", de lehetne azon felül a tombola árából kisebb HEStore-ajándékokat is sorsolni. (Nem csak bögre, póló, toll, hanem más, kisebb összegű dolgok. Ami még belefér a befolyt összegbe. Ha emlékezetem nem csal, Topi mester is tett erre vonatkozóan javaslatot, ajánlatot.)
Halkan megjegyzem a hatvani hobby cnc találkozón volt tombola, a szervező felajánlásokból hozta össze, mindenki ajánlott fel ezt azt. Például a céges kiállító én nyertem is ajánlott fel utalványt. De a látogatók is, ami befolyik tombolából abból egy fődíj és a rések betömése a költségvetésbe.
Remélem én eljutok a találkozóra, Matyikém fűzi nagyon az asszonyságot.
Te tudod miről van szó . A többiek is tudják fűzi Matyikém hogy jöjjön el a találkozóra az asszonyság, ha ő nem megy én se megyek.
Ez a baj. Múltkor hajlott már rá. Egyedül félsz a sok számodra közömbös fiú között?
Nem félek, de szeretem ha velem van az asszonyság.
Az enyémet ökrös szekérrel se lehetne elvontatni ilyesmire. A műhelyemben eddig kétszer járt, akkor is véletlenül, és persze nem felejtett el lecseszni a kupi miatt...
Voltunk tavaly rádióamatőrtalálkozón, idén hobby cnc találkozón, a he-s talit lehet kihagyja?
Azért vigye már más is a barátnőjét/feleségét, én is el akarom vinni...
A drágám jött velem tavaly. Fűzöm, hogy idén is jöjjön.
Bővebben: Link Mi elmentünk kv-t keresgélni. Ha jól emlékszem Frankye, Webinas és Sebi is velünk volt. Még szerencse, hogy vittünk szendvicset...
Kocsgab is hozta, és SALáta párjának fűzése folyamatban van. Minél többen hozzátok, annál nagyobb esélye van, hogy ő is eljön. Mert párja nélkül nem jön. Tehát az a tét, hogy jön SAáta, vagy nem.
Lesz. Még ő sem biztos, hogy jön, csak én akarom elvinni. De egy hely lesz biztosan.
Barkácsárúház legújabb prospektusa szerint 10/14/22L a járatos méret...
Szerintem előzőleg 22L lehetett és nem 14L (nekem 14L van). Botfát éppen most vágtam, addigra talán kissé meg is szárad. Potyo a nagy hosszabbítót az idén is hozd Van pár ember akivel szeretnék végre kezet fogni, kötelezni hogyan lehet valakit a megjelenésre?
Hatalmas méretű nyaklevesek kiosztásának beígérésével, pl. A végrehajtást vállalom! :hehe:
Nekem jobban bejön a kp., tekintettel a lapát tenyeredre és szigorú arcberendezésedre. :hide:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |