Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1158 / 3607
(#) Szárnyas válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 2, 2010 /

De amint látom fertőző is.
(#) DuMatyi válasza Szárnyas hozzászólására (») Máj 2, 2010 /

Mitagadás, igen!
(#) Rober_4 válasza szamóca hozzászólására (») Máj 2, 2010 /

Igen próbálgattam ezeket, aztán egy idő után az ideg ölt meg, és feladtam...
(#) Rober_4 válasza Szárnyas hozzászólására (») Máj 2, 2010 /

Köszönöm, föltettem a Burrrn-t, úgy néz ki fut is.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Máj 2, 2010 /

Igazából ezeket a félnótásakat kerestem Link, de aztán azt az spanyol csajt találtam.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Nem biztos, hogy a találkozón izzadni fogtok tőle...
(#) zoly15 válasza vicsys hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Nekünk is nőnek a palánták (nem csak paradicsom)
A paradicsom már kb 5cm-es.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

A 0002.jpg egy másik fajta igen csípős paprita.
Ha jól tudom ez a "numex twilight". Na ebből van több szép példányom.
(#) Rober_4 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Valami Essential, vagy mi, de amióta az eszemet tudom, a Néróval mindig csak szenvedtem. Viszont most kaptam egy teljes értékű Nérót, lehet, hogy az jobb lesz.
(#) sound.man hozzászólása Máj 3, 2010 /

Na.... a magyarral meg is vagyok.... Gondoltam elújságolom.
(#) DuMatyi válasza vicsys hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Nem ebben volt véletlenül a kullancs? Ha jól emlékszem, palántás edényben.
(#) DuMatyi válasza sound.man hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Ilyen hamar kijavították?
(#) sound.man válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Én vagyok kész vele.. Szóval megírtam.
(#) sound.man válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Korábbi érettségikhez képest.. Ez valami nagyon könnyű volt... Csak nekem az első részhez kicsit kevés volt a 60 perc... Mire végig írtam a nevemet minden oldalra az volt majdnem 10 perc... Ha az a 10 perc nem azzal telt volna el, hogy felírjam a nevemet nyugodtan betudtam volna fejezni, de így egy picit kapkodtam a végén ami nem túl szerencsés. Karó meg csak nem lesz. Pozitívan kell hozzá állni... kettes lesz!!!
(#) radocziandras hozzászólása Máj 3, 2010 /

Sziasztok!
Van itt valaki, aki ért a festékekhez?mert én szenvedek egy trinát fekete, matt festékkel és foltokban befényesedik.Arra már rájöttem, hogy azért, mert vastag a festék.
Hogy lehetne egészen vékonyan felvinni a festéket?És milyen hígításban?
(#) zolika60 válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Minél hígabb annál vékonyabb lesz a réteg. Legvékonyabban festékszóróval lehet felvinni. Egyébként azt gondolnám, hogyha teljesen elpárolgott belőle az oldószer ott is matt lesz ahol most fényes.
(#) radocziandras válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Vagy nagyon béna vagyok, de az biztos, mert nem mattult be semennyire, vagy nemtudom mi a baj, mert kb 3 hónapja volt a festéknek, hogy teljesen elpárologjon az oldószer.Most megpróbáltam 3/4 festék,1/4 hígító arányban ecsettel vékonyan felvinni, elválik, milyen lesz.
(#) radocziandras válasza sound.man hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Éppen hogy pesszimistán kell hozzáállni, akkor legalább csalódás nem érhet. Ha azt sulykolod magadba, hogy ötös lesz, csalódás ér, mert rosszabb lesz. nehogy bárki is komolyan vegye
(#) gydanee válasza sound.man hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

A szövegértéshez tényleg kevés volt az idő. Bár nem volt túl nehéz szöveg, meg a kérdések sem. A szövegalkotás hogy ment? Mit választottál?
(#) sound.man válasza gydanee hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Egy mű értelmezése... Írtam arról az alkoholista takarítóról. Az tűnt nekem a legkönnyebbnek. Sose tudtam fogalmazni.. Amit tudtam leírtam.
(#) gydanee válasza sound.man hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Hát én érveltem.. nem volt annyira gáz téma. Csak szarul volt megfogalmazva. Három oldalt össze sikerült hoznom.
(#) zolika60 válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Itt azt írják, nagyon alaposan fel kell keverni, hogy matt legyen.Bővebben: Link
(#) llaci56 válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

A matt festék a belekevert mattító portól lesz matt. Ha ez eleve matt festék, akkor fel kell rendesen keverni, (fúrógéppel is legalább 5-6 perc!) mindent ami lerakódott, mert az a por.
Te is tudsz matt festéket készíteni, ha veszel hintőport, (a Baba a legjobb!) és belekevered a fényes festékbe. 1 kg festékhez legalább negyed kg hintőpor kell. Az autófényezők is így csinálják!
Ha vastagon kened (a szórás a legjobb!) akkor is leül a por a festék aljára, ezért fényesedik ki.
(#) radocziandras válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Jé...ezt mondjuk a dobozra is ráírhatták volna...na mindegy.Én ráfogtam a tetejét, úgy rázogattam a dobozt.Én nem tudtam, hogy por van benne.Na de most már ezt is tudom, legközelebb teszek neki valamit, hogy jó legyen.Köszi a segítséget, eszembe se jutott volna megnézni az adatlapot.Neked is köszönöm , Laci.
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Há aggyá nekik zsíros kenyeret, mer így semmi nem lesz belőlük!
(#) radocziandras válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Igazatok lehet, 2-3 centi hintőpor lehetett a festékesdoboz alján felrázás után.Nosza nekem se kellett több, 20 percig kevertem a festéket egy csavarhúzóval folyamatosan. Egyébként, mire körbeértem a hangfalon a festékkel, elég frankón kezdett már bemeattulni.Úgyhogy köszi srácok a segítséget!
(#) llaci56 válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Siheder koromban nyári szünetben dolgoztam festők mellett állami cégnél. Két főnököm volt: a Sanyi és a Laci bácsi. Jó fejek voltak, - akkor 50 körüliek.
A Sanyi bácsi mindig hátat fordított és takarásban dolgozott amikor valami anyagot kevert másik anyaggal. Olyankor a Laci bácsi mindig azt mondta:
- Gyere, megmutatom, hogy mit csinál Sanyi bátyád. Attól fél, hogy elhappolod az ügyfeleit. - Ő is fogta ilyenkor azokat az anyagokat, és kicsiben megmutatta, hogy hogyan kell az enyvet belekeverni a festékbe, mit kell tenni, hogy takarjon az anyag stb. Így tanultam a matt festéket is.
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Miért kell enyvet keverni a festékbe? Légypapír?
(#) vicsys válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Kullancs?? Nem kullantok!
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Valamikor a falat enyves festékkel festették. Ha jó volt a festék, (megfelelő mennyiségű az enyv,) akkor nem maradt a ruhádon, ha nekidörzsölődtél véletlenül a falnak.
Következő: »»   1158 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem