Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1159 / 3607
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Biz'a!
(#) nagy hoho válasza vicsys hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

De aranyosak! Nekem is van már valami apró piros, kb 2 cm. És ma is ültettem magot, mert kaptam valami okker sárga paprikát. Azt mondták ha abból eszem akkor radirozni fogok a betonon.
(#) Action2K hozzászólása Máj 3, 2010 /

Már megint ki ez a leverlek nevű népművészeti agyagedény (egy szóval: köcsög)?
(#) nagy hoho válasza radocziandras hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Én a trinátot 10cm-es szivacs hengerrel viszem fel. A felület olyan mint a szórás, teljesen gyári. Keresztben hosszában el kell dolgozni a festéket. Még a selyem fényű sem lesz fényes.
(#) papcsi95 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 3, 2010 /

Előbb-utóbb csak elfogy az e-mail címe
(#) scooby_ válasza Action2K hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Épp ezért jöttem,elég népszerű lett úgy látom. Az agyagedényen jót nevettem!
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Kár volt kitiltani. Azt írta, hogy segíteni jött. Fel kélne hozni 40 q szenet a pincéből...
(#) Frankye válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Lacikám! Előtted a lehetőség, már küldöm is a taplóját Hozzád, segíteni.
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

A köcsög előállítására gondolsz?
Már nincs köcsög. :no: Pedig tudtam volna egy vagont is!
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Erről jut eszembe egy régi szösszenet. Prostik az út szélén. Egyzser csak megáll egy kisteherautó kiszól a sofőr: Ötezerért mit vállaltok? Bármit. Oké. akkor megyünk az építkezésre téglát hordani.
(#) poros válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

A Tiédről nekem ez ugrott be. Két csóró megáll a prosti mellett kérdezik, ötszázért mi van? A prosti végigmérve őket odaszól nekik ,annyiért legfeljebb ti egymást.
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Másik csodabogár. Nem értem az embereket. Komolyan.
(#) sound.man hozzászólása Máj 4, 2010 /

Kész a matek is.
(#) sound.man válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Nem volt könnyű... 2 az 1000% Viszont ahogy nézegettem szerintem meg lesz a hármas...
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Toto itt van, no meg itt.
(#) zoly15 hozzászólása Máj 4, 2010 /

Üdv mindenkinek!
Most láttam kb 10 perce hogy a Rigók már kiköltötték a fiókáikat. (Legalább 1-et).
Ezt onnan gondolom, hogy gilisztával a csőrükben repkednek. Valamint nagyon keresgetnek
A portánkon van egy rigó pár, ide is fészkeltek.
Ez jó nekünk is, mert van egy tucat gyümölcsfánk
(#) Action2K válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Idézet:
„Ezt onnan gondolom, hogy gilisztával a csőrükben repkednek.”
Arra, nem gondoltál, hogy mi van, ha a gilisztát csak épp repülni tanítja?
(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Végül is, ha már adottak a szárnyak, lehet vele pénzt keresni
Sétarepülés a gilisztával

Jól van, ezt megjegyeztem! Akkor holnaptól egy hétig be sem lépek a HE-re. Sőt, még az országot is elhagyom. Mit az országot, az egész kontinenst! Meg sem állok Londonig. De hogy hogy fogom kibírni egy hétig HE nélkül? Na nembaj, majd nagyokat sétálunk a High Parkban, etetjük a kacsákat, mókusokat... Egy szóval, nyaralunk!
(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Egy hétig úgysem bírod ki hogy ne lépj be
Még 10 órát se

Vagy esetleg itt, , vagy esetleg itt.

Jó pihenést és kikapcsolódást!
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Nekem a gépemen több száz font van, még sem vagyok fontos ember. Emellett nem tudom elkölteni. Na mire gondoltam?
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Úgy látom megint fontoskodsz.

Ilyen egere volt (mint az első képen a csaj mellett,) a sógoromnak. Fantasztikusan bátor és strapabíró egy jószág. Egy 15 dekás állatért 49e Ft -ot adni...? De végülis megéri az árát.

Fél évesen elrágta valami ágymelegítő 230 -as vezetékét. Az eredetileg fehér állat deréktól hátrafelé korom fekete lett, de túlélte.
Egy éves korában felülbírálta az egyik bokor tövében a kuvaszunk jelzését. (Én mondtam előre, hogy nem kell elhozni vendégségbe...) Ketten alig bírtuk kiszedni a kuvasz szájából. Az állatorvos kettőből rakta össze, de túlélte. (A sógorommal azóta nem vagyunk beszélő viszonyban.)
Fél évvel ezelőtt a sógoroméknál bemutatott egy atrakciót. Meglátott egy macskát és a teraszon keresztül kirohant a szobából egyenesen a kertbe.
A kert a földszinten van, a szoba pedig a másodikon... Túlélte ezt is.
Két hónapja pusztult el. Egy sétáltatás alkalmával nem a szokásos SIEMENS (Interpici) vonat jött, hanem jött egy 424 -es gőzös. (Szokott járni erre ilyen nosztalgia vonat.) Ez meglátta, és szemből nekirohant. Iszonyatos bátorságról tett tanuságot, de ezt nem bírta ki.
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Egy időben itt laktak a szomszédban anyóséknál. Mentem át, és leugatott. Ráförmedtem egyet, és szabályosan felugrott az emeletre, kihagyva 15 lépcsőfokot.
(#) Szárnyas válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Na igen, a terrier voltukat ők sem tudják letagadni, ezt én is tapasztalom. Igaz nekünk most welsh terrierünk van, korábban meg airedale terriereink voltak, ez utóbbiak azért valamivel nyugodtabbak, mint a kisebb testű rokonaik.

Köszi Nektek, azon leszünk!
(#) Action2K válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 4, 2010 /

Fogadunk? Látogasd majd szorgosan az adatlapomat, s nézd, ahogy emelkedik a számláló. Aztán láss csodát, amikor kiírja, hogy egy hete volt itt utoljára.

Vigyázz, mert ahol kiérsz a Csalagútból, (odafelé) baloldali lesz a közlekedés! De kb. fél óra alatt megszokod.
Következő: »»   1159 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem