Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1167 / 3607
(#) Norberto válasza gydanee hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Hunort én is láttam. Sőt, kezet is fogtam vele, mert ott voltam!

Bankimajkival is találkoztam, meg összehaverkodtam még pár másik emberkével is, rendes emberek gyúltek össze nagyrészt. :yes:

Kivéve azt az őrült idióta nagyzolós embert, akinél sajnos legtöbbször az egyik mikrofon volt, ezzel élvezhetetlenné és unalmassá téve a műsort. Valami vizi palinak hívják az ürgét. Ha a nevét halljátok, meneküljetek fejvesztve vagy üssétek le őt!
(#) zoly15 válasza Norberto hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Idézet:
„Valami vizi palinak hívják az ürgét. Ha a nevét halljátok, meneküljetek fejvesztve vagy üssétek le őt!”

Ez jó
Akkor tényleg kibírhatatlan lehet a csórikám..
(#) zolika60 válasza nagy hoho hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Hiszünk neked így is. Inkább a hajó elektronikájáról tegyél fel képeket. :yes:
(#) Frankye válasza nagy hoho hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Azért jellemző, hogy az utasok döntő többsége hölgy... :hehe:
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Ejnye!
Az ős tagok nem mentek a börzére?
Mi történt?
Amúgy, jól halottam, ez az utolsó börze?
(#) bankimajki hozzászólása Máj 9, 2010 /

Én sem mentem ám börzére. (Most keltem fel.) De szamóca és Matyi ott van. Amúgy jó volt tegnap a verseny csak a sok szünet miatt kissé vontatott volt. Amúgy Hunor (12 éves srác) nem indult, mert elég sok probléma volt a robottal. Norbertó meg tartott a kezében legalább 1 percig egy 3 milliós kamerát. Na erre varrjatok gombot. És én azért egy kicsit csalódtam. Ennyi versenyzőből (több, mint 30) csak kb. vagy 3-nak sikerült teljesíteni a küldetést.
(#) gydanee válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Jó volt a verseny, eléggé élvezhető volt így interneten keresztül is. Amúgy Topi mester nem volt ott? Mintha láttam volna egy pár másodpercig. Jövőre én is elakarok jutni rá, mint versenyző. Volt néhány ígéretesnek tűnő rover, ami nagyon gyengén szerepelt élesben... sajnos.
(#) KTobi válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Sajnos mindig akadnak buktatók. Hiába írta Attila, hogy teszteljék a terepen is a robotot, sok elakadt. Sajnos nem bírtam élvezhetően nézni a netten, mivel a két adást nem bírja ki a sávszélességem, és nem volt mindkettőn hang Várom a képeket. Tavaly kicsit jobba sikerült. ha jól látom, akkor két csapat csinálta meg teljesen. Az idén a műholdkép közvetítés is hiányzott. Egy hétnek ezelőtt még reménykedtem, hogy el tudok menni, de nem jött össze.

gydanee: Terveim nekem is vannak, de csapat nélkül lehetetlen. Neked is ajánlom, hogy csak csapattal próbálkozz.
(#) zoly15 válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Ne szomorkodj..
Én Soha a büdös életbe nem jutok el oda :no:
(#) gydanee válasza KTobi hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Csapat nélkül bele se mernék fogni egy ilyen komoly versenybe. Bár már sajnos késő, de segítettem volna beállítani a lejátszódat, mert be lehetett állítani egész jóra, egy VLC segítségével, nem is is túl bonyolultan. Tudom, mert nekem is elég gyenge a netem.
(#) bankimajki hozzászólása Máj 9, 2010 /

El lehet indulni magányos farkasként is, csak akkor oda kell tenned magad. És nagyon sok időt el vesz az életedből. De az a nap amikor ott vagy, és működik a géped, az iszonyat jó érzés.
(#) tatabike válasza Frankye hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Frankye, ezért nagy verést kapsz, negyed órán át a fél társaság Téged keresett a börzén...
(#) tatabike hozzászólása Máj 9, 2010 /

(#) tatabike válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Téged is hiába keresett az ember...
Jó nagy börze volt, sok HE-s is ott volt. Most már megjelentünk akkora létszámban innen az oldalról, hogy egy verekedésben partiban lettünk volna az öreg börzés-árus szakikkal...
Szerk.: Ja, Matyikém olyan képeket csinált, hogy bexarás...most nem dumált olyan sokat, mert valahol a rendezvény közepe táján röhögőgörcsöt kapott, és nem tudom, mikor hagyta abba, mert közben én eljöttem...
(#) bankimajki válasza tatabike hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Bocsi, de hajnali 3 kor feküdtem le és nem bírtam 10 előtt felébredni a stand-by üzemmódból. Mindig resetelt a procim. Amúgy Cirokl kolléga ott volt? Ja és mi volt az amitől Matyi röhögőgörcsöt kapott?
(#) scooby_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Későn értem oda
(#) CIROKL válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Idézet:
„Amúgy Cirokl kolléga ott volt?”

Igen !
(#) szamóca válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Micsoda irigység van bennem amiatt a szkóp miatt.
Használd egészséggel simpike!
(#) pucuka válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Jujj, ha jól látom két időalapos. Nem tudom mennyi volt, de megérte
(#) bankimajki válasza pucuka hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Ha tudnád mennyi volt, akkor igencsak marna téged is az irígység. Én már tudom sajnos. :yes: (És egy ilyen ennyiért nekem is kell.) Sőt.....
(#) pucuka válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Mondja a köbüki az árát, még szerencse, hogy fekszem.
Hátul a közvetlen eltérítőlemezek szoktak kivezetve lenni, esetleg a függ eltérítő erősítő bemenetei, ide lehet további függ csatornákat applikálni.
(#) szamóca hozzászólása Máj 9, 2010 /

(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Ezt a hülyeséget! Na most megyek és megetetem a rákomat...
(#) zoly15 hozzászólása Máj 9, 2010 /

El tudom képzelni hogy milyen fotó lehetett fenn

disznó.JPG

(#) scooby_ válasza szamóca hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Ááááááááááááát ez beteg!
(#) bankimajki válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Én nevettem rajta.
(#) zoly15 válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Utána néztem a dolognak, még megtaláltam
Meg is örökítettem az utókornak

Normális.JPG

(#) gydanee válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Konkrétan ez volt az: Bővebben: Link
Nem egy guszta látvány, így nyersen..
(#) zoly15 válasza gydanee hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Köszönöm!
Nem guszta..
Mi minden éven decemberben szoktunk vágni..
Akkor rossz mikor még a belsőség benne van.. az a szag.. fúúújj!
A tavalyi éven -15 fok volt mikor vágtuk. Annyira fázott a kezem hogy bedugtam a belsőségbe "á de jó meleg"
(#) gydanee válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 9, 2010 /

Nálunk is szokott lenni disznóvágás, hát azok a szagok, meg a látvány... nem szeretem én se. De kárpótol érte a sok finom hús! :yes:
Következő: »»   1167 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem