Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hunort én is láttam. Sőt, kezet is fogtam vele, mert ott voltam!
Bankimajkival is találkoztam, meg összehaverkodtam még pár másik emberkével is, rendes emberek gyúltek össze nagyrészt. :yes: Kivéve azt az őrült idióta nagyzolós embert, akinél sajnos legtöbbször az egyik mikrofon volt, ezzel élvezhetetlenné és unalmassá téve a műsort. Valami vizi palinak hívják az ürgét. Ha a nevét halljátok, meneküljetek fejvesztve vagy üssétek le őt! Idézet: „Valami vizi palinak hívják az ürgét. Ha a nevét halljátok, meneküljetek fejvesztve vagy üssétek le őt!” Ez jó Akkor tényleg kibírhatatlan lehet a csórikám..
Hiszünk neked így is. Inkább a hajó elektronikájáról tegyél fel képeket. :yes:
Azért jellemző, hogy az utasok döntő többsége hölgy... :hehe:
Ejnye!
Az ős tagok nem mentek a börzére? Mi történt? Amúgy, jól halottam, ez az utolsó börze?
Én sem mentem ám börzére. (Most keltem fel.) De szamóca és Matyi ott van. Amúgy jó volt tegnap a verseny csak a sok szünet miatt kissé vontatott volt. Amúgy Hunor (12 éves srác) nem indult, mert elég sok probléma volt a robottal. Norbertó meg tartott a kezében legalább 1 percig egy 3 milliós kamerát. Na erre varrjatok gombot. És én azért egy kicsit csalódtam. Ennyi versenyzőből (több, mint 30) csak kb. vagy 3-nak sikerült teljesíteni a küldetést.
Jó volt a verseny, eléggé élvezhető volt így interneten keresztül is. Amúgy Topi mester nem volt ott? Mintha láttam volna egy pár másodpercig. Jövőre én is elakarok jutni rá, mint versenyző. Volt néhány ígéretesnek tűnő rover, ami nagyon gyengén szerepelt élesben... sajnos.
Sajnos mindig akadnak buktatók. Hiába írta Attila, hogy teszteljék a terepen is a robotot, sok elakadt. Sajnos nem bírtam élvezhetően nézni a netten, mivel a két adást nem bírja ki a sávszélességem, és nem volt mindkettőn hang Várom a képeket. Tavaly kicsit jobba sikerült. ha jól látom, akkor két csapat csinálta meg teljesen. Az idén a műholdkép közvetítés is hiányzott. Egy hétnek ezelőtt még reménykedtem, hogy el tudok menni, de nem jött össze.
gydanee: Terveim nekem is vannak, de csapat nélkül lehetetlen. Neked is ajánlom, hogy csak csapattal próbálkozz.
Ne szomorkodj..
Én Soha a büdös életbe nem jutok el oda :no:
Csapat nélkül bele se mernék fogni egy ilyen komoly versenybe. Bár már sajnos késő, de segítettem volna beállítani a lejátszódat, mert be lehetett állítani egész jóra, egy VLC segítségével, nem is is túl bonyolultan. Tudom, mert nekem is elég gyenge a netem.
El lehet indulni magányos farkasként is, csak akkor oda kell tenned magad. És nagyon sok időt el vesz az életedből. De az a nap amikor ott vagy, és működik a géped, az iszonyat jó érzés.
Frankye, ezért nagy verést kapsz, negyed órán át a fél társaság Téged keresett a börzén...
Téged is hiába keresett az ember...
Jó nagy börze volt, sok HE-s is ott volt. Most már megjelentünk akkora létszámban innen az oldalról, hogy egy verekedésben partiban lettünk volna az öreg börzés-árus szakikkal... Szerk.: Ja, Matyikém olyan képeket csinált, hogy bexarás...most nem dumált olyan sokat, mert valahol a rendezvény közepe táján röhögőgörcsöt kapott, és nem tudom, mikor hagyta abba, mert közben én eljöttem...
Bocsi, de hajnali 3 kor feküdtem le és nem bírtam 10 előtt felébredni a stand-by üzemmódból. Mindig resetelt a procim. Amúgy Cirokl kolléga ott volt? Ja és mi volt az amitől Matyi röhögőgörcsöt kapott?
Idézet: „Amúgy Cirokl kolléga ott volt?” Igen !
Micsoda irigység van bennem amiatt a szkóp miatt.
Használd egészséggel simpike!
Jujj, ha jól látom két időalapos. Nem tudom mennyi volt, de megérte
Ha tudnád mennyi volt, akkor igencsak marna téged is az irígység. Én már tudom sajnos. :yes: (És egy ilyen ennyiért nekem is kell.) Sőt.....
Mondja a köbüki az árát, még szerencse, hogy fekszem.
Hátul a közvetlen eltérítőlemezek szoktak kivezetve lenni, esetleg a függ eltérítő erősítő bemenetei, ide lehet további függ csatornákat applikálni.
Ezt a hülyeséget! Na most megyek és megetetem a rákomat...
Én nevettem rajta.
Utána néztem a dolognak, még megtaláltam
Meg is örökítettem az utókornak
Konkrétan ez volt az: Bővebben: Link
Nem egy guszta látvány, így nyersen..
Köszönöm!
Nem guszta.. Mi minden éven decemberben szoktunk vágni.. Akkor rossz mikor még a belsőség benne van.. az a szag.. fúúújj! A tavalyi éven -15 fok volt mikor vágtuk. Annyira fázott a kezem hogy bedugtam a belsőségbe "á de jó meleg" |
Bejelentkezés
Hirdetés |