Fórum témák
» Több friss téma |
Ehhh, ma ismét sikerült Lomexben úgy vásárolnom, hogy az egyik tétel ottmaradt. Hihetetlen milyen szétszórtak ! Ritkaságszámba megy hogy minden amit kifizetek, azt el is tudom hozni Tök idegesítő, listámban kipipállta, árat is írt mellé, szóval tuti csak nem rakta bele a zacsiba. Az egészben az a legkellemetlenebb, hogy most menjek vissza reklamálni 90Ft miatt?
Hello!
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy panelfúróhoz hol lehet vásárolni külön fejeket? pl vágókorongot és csiszolókorongot, nekem csak ezekre lenne szükségem és nem szeretnék készletet venni kösz mindenkinek!
A Petőfi lakótelepen hallottam ilyen boltról pár éve.
Azt esetleg ismeri valaki?
Kedves Kollégák a segitségeteket kérném ha tudtok , köszönettel veszem, A MAKITA akkupakkomban tönkre ment a benne levö hőbiztositék , olyat vagy hasonlo paramétereset keresek , ha tud valaki olyan helyet ahol megkaphatnám légyszi irjatok. lásd. kép..
a bizti neve KLIXON 4MM45B2-08 , ez valoszinü 45 foknál kikapcsol , és visszakapcsol ha hül a kütyü, egy kis lapos 2 kivezetéses alk. nincs több hely nagyobbnak tisztelettel Feri
Elektrokonthában vannak kis méretűek, de hogy pont ilyen azt nem hiszem..
Szia, a másik topicban mondtuk, hogy szerszámgép javítóban keresd, mert alkatrészboltban 70fokos a legkisebb, utánnanéztem neked jópár helyen.
Szerintem keríts egy halott akkupakkot és bontsd ki belőle.
Tisztelt Kollégák!
Keresek egy RTO erősítőbe KTD998 - KTB778 végtranzisztor párt. A számomra ismert üzletekbe nem találtam(hqvideo, lomex, elektrokhonta, stb..), lenne valakinek ötlete?
Olyan tranzisztorokat üzletben már nem igen fogsz venni sehol , ezt egyszerűen lehet helyettesíteni PL-ul BD245C-246C -vel vagy akármi mással aminek a paraméterei hasonlóak .
Szia!
A HQ fel is kínál helyettesítőt a KTD-re és a KTB-re.
Sziasztok
Ilyet hol tudok venni vagy mivel tudnám helyettesíteni?A vga-mon sérült meg egy ilyen alkatrész.
Ha még aktuális: Mivel én ilyennel borotválkozom, szoktam venni. Általába spárba is van, százforintos boltokba, napi bevásárlás során is rá lehet bukkani sokszor. Egyébként van egy olyasmi fílingje mint régi rádiót hallgatni, A-osztályú erősítőt építeni Ja is azért nem olyan drága, kb 200Ft egy csomag.
Szia
Köszi szépen de nem probléma ha egy-két paraméter nem egyezik? (nem értek hozzá)
A feszültsége (C-E) lehet több. A max. áramerőssége is. Persze ne sokkal.
Olyan kábelt hol lehet kapni, mint a multiméterek mérőzsinórja? Tehát kb. 1000V-ig szigetelt, jól hajlik, piros és fekete, de kb. 20 méter kellene.
Ez egy nem működő webáruház
Ajj mán... Így túl könnyű!
Üdv mindenkinek!
Forrasztópáka megvásárlása előtt tartok. Az előző kettő valami kínai volt, egyazon típus. Az első 4 évig bírta, a másik 6 hónapig... Szívás mindkettővel volt, ette a hegyet, megolvasztotta és összehidalta a szomszéd PAD-eket, szennyezett a hegyről leváló salak, ha meg nem a gyárit tettem bele akkor izzott a páka közepe majd a hegyet is hamar elégette. Találtam egy alkalmasnak vélt jelöltet, amely egy Weller TCP-S 24V/50W "kattogós" páka. Sajnos nem tudom hogy ennekmennyi az új ára, hol lehet a legolcsóbban beszerezni, és mennyi garanciát adnak rá. Elvileg bitang drága, hobbistáknak elérhetetlen vágyálom, a vaterán is 8k fölött találok ilyet trafó, garancia és póthegyek nélkül. Persze a hozzávaló hegyekből hegynyi van olcsón(300Ft/darab 7-es hőértékkel), ez nem akkora probléma. Nekem elegendő csak a páka és a gyári tartozékok(hegy), trafóm akad egypár 20-24V - os váltóáramú. Forrasztóállomás eleve kizárt, mert hordozni akarom. Már az is majdnem sok ha a trafót kell cipelnem... Illetve, ha elég olcsón(max. 6000Ft) megkapom akkor megfelel egy nem feltétlenül hőfokszabályzós páka, amivel kevés a szívás és normális hegyet lehet hozzá olcsón venni/kapni. Lehetőleg olyan kéne amihez van Weller minőségű hegy, az sem lenne utolsó ha a Weller hegyet bele lehetne rakni. Lehetetlent kérek? A Fahrenheit pákákról mi a véleményetek?
Szerintem ez ide illene jobban: Bővebben: Link
Nekem is Fahrenheit van, igaz forrasztó állomás(28020). Lehet nem egy weller, de nagyon jó, csak pozitívat tudok mondani róla. 2 éve van meg, a gyárilag hozzáadott hegy még most is tű hegyes, de olcsón lehet hozzá kapni hegyet és fűtőbetétet is, ha esetleg tönkremenne.
Köszönöm a választ, ezt a Fahrenheit dolgot megfontolom. Sajna a másik topikra nem nagyon válaszolgatnak.
Az én kérdésem arra is irányult, hogy ezt a kattogós Weller pákát hol és mennyiért lehet legolcsóbbanmegkapni, ezért úgy gondolom, hogy illik ebbe a topikba is.
Azt hiszem, talán Luki szokott ilyesmivel foglalkozni az Apróhirdetéseknél. Tőle esetleg lehet venni használtan ilyen kattogós Weller-t, meg hegyeket hozzá.
Az új ára 30 körül van, ha jól emlékszem, úgyhogy csak használtan tudsz olcsón venni. Viszont több pákával, forrasztó-állomással is dolgoztam már, több munkahelyen, és az összes megoldás közül messze a legjobb a kattogós weller volt (weller állomással még nem volt dolgom). A többi fajta, ami a kezembe került, mind elbújhat mögötte. Mondjuk a belevaló hegy nem 300 Ft, hanem 2000 körül van !
Szerintem is újonnan elég drága tud lenni a Weller páka. Egyébként én nem rég vettem egyet, de csak mert akciós volt az egyik budapesti boltban. Mondjuk ma már nem biztos, hogy akciós. Érdemes rákérdezni.
Ez a bolt oldala: http://mikroelektron.fw.hu/ Érdemes márkásabb pákát vásárolni, mert rosszabb minőségű, kinai gyártásúval nem sokáig játszadozik az ember.
szevasztok
az lenne a kérdésem hogy 550 mH-s tekercset hol lehet venni?
Sziasztok.
Van nekem egy folia kábelem aninek 1mm-es az osztása és 10 eres. Hol tudnék hozzá venni csatlakotot? Mi a pontos neve ennek. Mert sehol nem találtam ilyet.
Sziasztok. Kacorm vagyok.
A kérdésem: valaki tudja-e, hogy kapható és hol a következő IC: TM 188, vagy TBP 18S030N típusjelzésű PROM. A TM 188-at még a Tungsram is gyártotta. Esetleg valakinek elfekvőben lenne pár darab? Köszönettel a választ: Kacorm (Gábor)
Szia! Ejjha Szép feladat. De nem lehetetlen
A TBP18S030N típusra kerestem keresztreferenciákat, a következőket dobta: 27S19, 6331-1, 74S288, 82S123, MB7051. Ebből a 74S288 elvileg van bőven a Kontháéknál, 05-12-45 cikkszámmal. Az árlistájuk, amiben néztem, nem friss, de szerintem nem kapkodják el előled Üdv: Bálint |
Bejelentkezés
Hirdetés |