Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
IGEN!
Dőőől a faaa!
Elkorhadt.
...reccs-reccs!
na jó! a legjobbat?
Kösz ennyi elég volt!
Sógornőm 3 éves kislánya mondta tegnap nekem:
Idézet: „Ha majd felnőtt leszek, egyedül fogok óvodába járni”
Azért nem mondja mert most faragja
Ezt a keletkezése idején kívülről fújtuk. :gumicsirke:
Ezek a faviccek olyan gyökér poénok...
Mondjuk mint ez: - Mi a különbség a krokodil között? - Hosszabb, mint zöldebb... :gumicsirke:
A végső válasz az élet nagy kérdéseire, és minden más egyébre! Törölközőt hordasz magadnál?
Lehet, hogy nem is mondott butaságot...
Az én feleségem már felnőtt (szerinte) és valóban egyedül jár már óvodába ! :yes:
Lábatlan ló!
Vagy itt egy jó nő, illetve lónő.
Ott van a megfejtés! csak ügyesen!
Öreg zsiványok tudják hogy hol. Súgok egy kicsit: fehér a betű!
Te valamit tudsz!
Én tudok valamit! ilyen pl a MVP/Más Valaki Problémája/ [OFF]Aki tudja mi a negyvenkettő, és hogy miért kell törölközőt hordani magánál az embereknek, az erre is fogja tudni a választ!
Bocs, nem voltam gép közelben. Jelöld ki a sort. Ott a megfejtés.
Bővebben: Link Én is szeretem az írásait!
Végre valaki aki hallott róla! Én még sajnos csak hallomásból ismerem amit ,, művelt" de majd be akarom szerezni valahogy valami úton módon a Galaxis útikalauz stopposoknak-ot
A SCI-FI irodalomban számomra két egységvektor van.
A valós tengelyen Озимов Исаак Юдович, míg a képzetesen Adams Douglas Noël. A többi író abszolút értéke < 1. 25-én törölközővel vállamon akartam kimenni itthonról, de a konjugáltam lebeszélt.
Ez gyönyörű megfogalmazás volt!
Na ez fájt!
Lassan egy napja nagy a pangás a Viccek topikban. Gondoltam megtöröm a csendet. Az eredeti és a magyar átirat. Angol más változatban.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |