Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Az is érdekes, hogy a T-Online az utcánkban ADSL-en Afganisztán szintjét nyújtotta, míg át nem tértünk a kábelszolgáltatós netre.
Akkor itt egy érdekesség azoknak, akik most tanulnak vezetni, vagy van már jogsijuk! Ki lehet próbálni, ki mit tud a gyakorlatban... Néha megdöbbentő lehet, mennyire kikopik a tudás!
Jópofa KRESZ-vizsga
Nagyon jó! Betehet a viccek topicba is!
Pl kattints a rendőr autóra, ha találkozol vele "Nekem nincsenek gondolataim... nééé-nóóó-néééé-nóóó"
Van pár ilyen, mint:
"I not speak in Hungaryan"...
Biciklis: meg kéne már tanulnom a kreszt, remélem az autósok ismerik...
Útkereszteződés közepén forgalomirányító rendőr:
Idézet: „Én rendőr vagyok, és azért vagyok itt, hogy irányítsam a forgalmat.” Klikkre: Idézet: „Miért nem mentem inkább vasutasnak?”
Ezt lessétek meg Lego printer
Elég sok ideje lehetett az építőnek
Hy! A lego se semmi, de ehhez is kellett egy kis türelem. Sok elektronika nincs benne. Bevásárláshoz nem a legjobb, de egynek elmegy.Láncfűrészmotor
Hát ha ez sem tetszik valakinek, akkor...Bővebben: Link
Tipp: csak mozgasd az egeret a képernyő teljes felületén.
Hali
A Lézeres szintetizátor topic-ban már írtam erről az elektronikus kütyüszintetizátorról de nem állhatom meg hogy ide ne írjak. Ez a szintetizátor Jean Michel Jarre tulajdona ,látványos és emellett még jól is hangzik. Ha valaki tud segíteni a megépítésében az ideírjonLINK
Azért tud a srác, egy legoőrült, 1500 órát dolgozni ilyennel?
Unatkozott egy picit XD
hell mindenki nekem segitség kéne szeretnék késziteni egy kis hütö dobozt ojasmi mint amit az autokba lehet kapni vagy mit azok a hordoz hatos aksis hütötáskák. nekeb eböl arra lene szükségem, hogy a hütö rész miböl lehetnekésziten olyat szeret nék min a normál hütök fagyasztoja csak én 12v szeretném használni!?
Ez eléggé érdekes hogy pont itt teszed ezt a kérdést fel.
Ajánlom figyelmedbe a "Kezdő kérdések" topicot!
Dehogynem 30C°-ról 29C°-ra. :yes:
Az lehet, de 30°C-ról 29°C-ra nem, az tuti.
Kis gúnnyal ötvözve, de teljesen igazad van
Hogy mik vannak:Bővebben: Link
Helloszok.
Szédszedtem egy HP lézernyomtatót. Érdekes dolgot találtam a tápjában. Olvadóbiztosító helyett egy miniatűr 5A es automata bitosító van benne. Ilyet én még sohasem láttam.
Olyan kis méretű automatákat én is beszereznék ha lehetne. Sok helyen jó lenne nekem, mert általában két biztit kiégetek mire rájövök mi baja a szerzeménynek
Ez például hogy tetszene?Bővebben: Link
Helló. Hálám üldözzön Nagyon köszönöm! Jó tudni hogy van ilyen!
A viszkozitás csodája, vagy nem azé, mindegy, látványos: http://www.youtube.com/watch?v=X4zd4Qpsbs8&feature=related
Hello mindenkinek
Irtam ide is Link de ugy nez ki a tema off. Talaltam a neten (gugli) egy kapcsolast ami felcsigazott es meg mukodhet is, csak az a bokkeno vele, hogy a ket fo alkatresz eleg draga kb. 10000 Ft. Az erdekelne, hogy van-e vkinek otlete hogy mire lehetne ezeket kicserelni vagy egyaltalan erdemes-e vele foglalkozni ... Elore is koszi. |
Bejelentkezés
Hirdetés |