Fórum témák
» Több friss téma |
hello mindenki!
(mivel nemtudom hogy ennek a szerkezetnek mi a neve ezért nemtudtam rákeresni, megpróbáltam, de nem jött össze)... egy ic kéne (kapcsolással ha lehet) (nem kell ugyanennyi csatlakozó az ic-re, inkább legyen picit több) ami olyat tud hogy megnyomom mondjuk az sw1-et, és a led 1 kigyullad...(fontos tudni hogy az sw-k azok, nem olyan mint 1 kapcsoló , hanem pl mint az egered gombja, visszaurik, mikor elengeded) miután megnyomtuk az sw1-et azután a led1 égvemarad. és mikor megnyomo az sw2-t akkor a led2 kigyullad, és a led1 kialszik...és zerintem nem kell elmondanom hogy az sw3 meg a led3... de mondjuk úgy jobb lenne ha a ledek eggyik vége lenne a feszültség bemenet lenne, a led másik vége meg a kimenet, és az sw-kel tudnám őket ősszekőtni(a többi tulajdonság azonos a post előző részével)..azért lenne ez a verzió jobb, mer nem kattognának a mágneskapcsolók...(a legek helyett azok lesznek) ez az egész arra kell hogy az erősítő hangbemetét eltudjam osztani több bemenet között, és a gombok nyomogatásával kitudnám választani hogy melyik bemetről szóljon...ezért kéne az, hogy ha egy "led" vilégít, és egy másikat megnyomok, akkor az előző led kialszik... mellékeltem két kissebb kapcsolást , hogy jobban átlássátok a helyzetet, remélem érthetően írtam le a dolgokat, ha nem akkor kérdezz és rajzolok is ha kell ![]() kéne egy kapcsolás, és valami szakelnevezés hogy ewgy ilyennek mi a neve. boccs a hosszú regényért, de lehet hogy még ígysem tudtam érthetően elmondani a dolgokat... előre is kössz mindenki!! ![]()
Heló
Itt találsz kapcsolási rajzot. Ez 4 sztereo bemenetet tud kapcsolni, annyival másabb, mint amit te szeretnél, hogy itt 1 nyomógomb van, amivel egyesével lehet léptetni a bemeneteket. Ha kíváncsi vagy az egész "cikkre" akkor az oldalon a bal oldali sávban van olyan ablak, hogy: közvetlen link, ide írd be, hogy 297.
Amit DRoland mond annak a kapcsolási rajza szintén megtalálható a BSS-en, a 35-ös link számú kapcsolás.
köszönöm minenkinek!
![]() sokat segítettetek, mindenki sokat segített, ezért nehezen todm eldönteni hogy kinek rárjon a pont... bekéne vezetni azt hogy az 50 pontot el lehessen osztani több felé, több ember között... én úgyérzem hogy DRoland segített a legtöbbet, de ha ő nem írt volna akkoris a többi ember ötletéből is össze tudtam volna hozni. azér kapja ő a pontot, mer ő egy egyszerűen elérhető, egyszerű rajzal szolgált, amiben minden adat le van írva... mégegyszer köszönöm mindenkinek!! ![]()
***** A hozzászólás szövege törölve *****
Egyrészt rossz helyre írtad, hogy mit keresel, másrészt ez a kérésed az apróhirdetésekbe tartozik, harmadrészt pedig felesleges többször is beírnod ugyan azt a hozzászólást, attól nem kapsz hamarabb választ, inkább csak egy figyelmeztetést (warn) a moderátortól!
Ha megírod egy modinak, hogy kinek szeretnél pontot adni, akkor megoldjuk. (A téma linkjét ne felejtsd el beírni!)
T
![]()
Ezt elég lett volna 1 helyre beírnod.... (Tranzisztort keresek) Egyébként már válaszoltam ott.
Sziasztok! 4093-as schmitt-trigger IC-t keresek. Ennek mi a pontos neve? A választ előre is köszi.
Sziasztok!
Keresek ORION HT600 házimozihoz végfok IC-t. A száma: DDX-2062 Tudnátok segíteni, hol érdeklődjek? Előre is köszi. ![]()
Sziasztok!
Keresek MC33290 és MC33390-es ic-t. Valaki tud Mo.-i forgalmazót akinél van, mert nem találok sehol. Előre is köszönöm segítségetek!
Üdvözlet mindenkinek!
Keresek egy OPL 100 típusszámú IC-t, ha valaki tud róla, vagy helyettesítő típusáról. Köszönet érte!
Üdvözlök mindenkit!
Az a problémám lenne, hogy van a THX203H-típusú ic, mellékelem a leírását is hátha valaki tud ilyet, vagy helyettesítőt. Előre is köszönöm!
Sziasztok!
VN410 IC-t keresek. Sehol sem találtam a neten, nincs ötletetek, hogy honnan lehetne beszerezni? Előre is köszi!
Sziasztok!
Szükségem lenne egy PT2323-S típusú 6csatornás bemenetválasztó ic-re,de sehol nem találok ilyet. Egy Genius 5.1-es erősítőben van. Vagy esetleg mivel tudnám helyettesíteni?
:google:
A google legelső találata egyből egy beszerzési hely, mégpedig: Bővebben: Link Ez ennek a boltnak a keresőlyében található: Bővebben: Link
Köszi szépen.
Most találtam a HQ videonál is,egy kollégista haver holnap jön pestről és hoz is egyet nekem. ![]() Köszönöm a gyors választ. (legközelebb mielőtt írok jobban szétnézek) ![]()
Sziasztok!
Keresnék pár alkatrész,de sajnos hiába. A következőkre lenne szükségem: IC száma D15P05 IC száma 1C221H meg dióda ami SS14 megnevezésű. Sajnos csak külföldi oldalakon találtam IC - ket, a diódát találtam de csak egy darabot nem lehet rendelni. Előre is köszönöm a segítséget.
Kösz a linket ezeket keresem. A másik IC számát rosszul adtam meg.Helyesen 1cz21h.
Hello!
Nem tudom ide való-e, de keresek L9480 / L9444 / L9448 generátor feszültségszabályzó IC-t :help: Adatlap Sehol sem találok. Üdvözlettel: Csikin
Jó napot kívánok.
A tekercselőgéphez szeretnék számlálót készíteni. 0000 - 9999 tudna számolni, vagy 0000.0 - 9999.9 ig. Az a kérdésem, hogy nincs valami speci IC, ami közvetlenül kezeli a 4 vagy 5 hétszegmensest, és számol is? Azért kérdezem, mert meg tudnám oldani 5 számlálóval, meg 5 bcd átalakítóval, de hátha lehet egyszerűbben is, kevesebb alkatrésszel. Tudom, hogy mikrovezérlővel megtudnám oldani, de se programozóm, se tudásom hozzá. Tehát pic-es megoldásokat nem nagyon kérek. Köszönöm szépen
Van valami ICLxxxx, vagy ICMxxxx, de elég drága, és beszerezhetetlen. Mechanikus nem jó?
Nem elég számolni, figyelni kell az irányt is. Én PIC -kel oldanám meg.
Sziasztok !
Keresek egy elég régi IC-t, boltokban már nincs, a RET-nél még találtam 3 darabot de egy darabért nem fizetnék postát. Tehát egy CA-3161-es 7 szegm. kijelző meghajtóról lenne szó (bcd-s). Ha valakinek van, vagy tudja hol szerezhetem be emberi áron akkor szivesen várom az illető válaszát ![]() ![]() ![]() Előre is köszi. Üdv, Balázs
HT 48R 50A-1 (dip) ic-ét keresek Észerü határokon belül bármegyit is megadnák érte.
Szia! Ha találsz beszerzési forrást pont ezekre az alkatrészekre áruld el nekem is!!!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |