Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
[OFF]Mind ezektől függetlenül statisztikai tény, hogy a balesetek több mint felét a harminc év alattiak okozzák.
Szegény gyerek. Milyen jól előadta magát pedigBővebben: Link
Azt nem láttam. Akkor nem is tettem volna fel. Már nem törlöm ki.
Inkább gagyi
Ez egyik sem.Ez gáz. Semmi köze nem volt az eredetihez. Elég gyenge prdukció, mit ne mondjak.
Ebben az a szánalmas, hogy az igénytelen tömeg ott őrjöng erre a sz@rra. és ezek fogják a nyugdíjadat megkeresni-állítólag. Az elmegyógy intézetben.
Üdv! Matektanárom nagy szavaiból idézek pár gyöngyszemet "Én tudom amit sejtek!" "ha még él, akkor a mentőben élesztik újra..." "Hülye kérdéseidre már érik a kérdés!" Ellentétes legyen és azonos" "menjen kapálni!" Kör a síkban: Gömb." " vegyük a 6 dupláját, akkor 8" "Amit nem tudsz, csak azt tudod!" "amilyen okos, olyan buta is!"
Erről eszembe jutott egy vicc:
Fickó elmegy az orvoshoz, és mondja a dokinak: - Doktor úr az a gondom, hogy ha itt nyomom itt fáj, ha itt nyomom itt fáj, ha itt nyomom itt fáj, és ha itt nyomom itt fáj. Mire az orvos: Igen, akkor magának eltört az ujja...
Na ezért nem szabad Wii-el LCD TV-n kuglis játékot játszani.
Bővebben: Link
Elég ciki a dolog!
Miért lenne kamu? Bár nem értem miért ment el a kép.
Az LCD gyártó cégek biztos örülnek a Wii elterjedésének, nyilván megugrott az LCD-k eladási statisztikája
Mi a baj ezzel? Nem értem miért bántjátok, Ákos egy viszonylag értelmes előadó a többi között.
" Jobb ha egy okos hülyéskedik, mint egy hülye okoskodik" ...nem?
Egy angol család száll meg egy budapesti hotelben, a 222-es szobában. A férj telefonon rendel két rumot:
- Two rums to room two two two. A recepciós: - Taram taram tam tam tam... szórakozz mással...
Erre csak annyit tudok mondani, hogy: Mario VS Pac Man[OFF]Fogalmazzunk úgy, hogy ez fájdalmas. Fogalmazzunk úgy, hogy vannak ennél fájdalmasabb videok is!
Hmmm.. ilyen telefon nekem is kell jee! :buck:
Nem kamu mivel betört a képernyő, hogy a kép miért mert el én se tudom. Szegény gyerek annyira beleélte magát, h ez lett az eredmény.
Ez fáj!
Erről a telefonról jutott eszembe...
Bizony nagyon kell vigyázni az összecsukható mobilokkal...
Dr House-t nem szoktam nézni, viszont ezt a doktoros viccet az egyik kedvenc gyakorlati tanárom mesélte, kb 10 éve.
Egy nap Petike megkérdezte apukáját, hogy kaphatna-e egy mountain-bike-ot születésnapjára. Az apa így szólt:
- Petikém, most vettünk fel három millió forint kölcsönt a házra, sajnos, nincs most pénzünk biciklire. Várj Karácsonyig. Eljött a Karácsony, Petike megint rákérdezett. - Sajnos még mindig sok a tartozásunk, talán majd máskor... Két nappal később Petike nagy bőröndöt cipelve kilép a házból. Az apja megkérdezi: - Miért mész el kisfiam, nem szeretsz már minket? - Tegnap, mikor elmentem a szobátok ajtaja előtt, hallottam, hogy azt mondod, hogy elmész, és anya megkért, hogy várd meg, mert mindjárt ő is elmegy. Hát dögöljek meg, ha én itt maradok ekkora tartozással!!! |
Bejelentkezés
Hirdetés |