Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Anno szorakozóhelyen nyomtam ilyen szöveget:
"- Szivi, hogy téged mennyire megszépít a vörösbor. -Igen?..Nem is ittam! -De én igen!"
A helyi "hivatalban" (kocsma) Már nem akartak inni adni a csákónak, mire az a pultos csajnak.
-Há bántottam én magát, kedves? -Nem. -De fogom!
- Méezset!
- Sajnálom, de ittasan nem szolgálhatom ki! - Igaza van, kedveském, akkor ne igyon többet....
Számoló, amire már nagy szükség volt, ezért fáradságot nem kímélve megírtam.
XXI. század eleji német közvélemény-kutatás
A kérdés: Ön szerint túl sok külföldi él itt? Az eredmény: - 24% igen - 11% nem - 65% Götünü sik tir lan! (Nyald ki a s*ggem!)
Csak úgy a mértékegységekről jutott eszembe:
- Mi az anyós SI mértékegységének szorosa? - Megak******nyád
Köszönjük, hogy fáradtságot nem kímélve elkészítetted nekünk! Ez igazán hasznos kis segédprogram.
Zoli a GPS.Bővebben: Link
Ezért nincs arab úszó az olimpián, és nagy versenyeken, valahogy nem olyan kifinomult az oktatástechnikájuk..http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/uszni-tanit-az-arab-szulo-34185
Kápálodzzál! Kápálodzzál, már az anyád! Nemértő!? Kááápáááálodzzáááál!
Komolyan az ilyen szülőt rúgnám fejbe! :boxer:
A nagy melegre való tekintettel, néhány beépítési ötlet klímához. A harmadik megy álló motornál is!!!
Fúú, na ilyenkor nálam is nyílik a bicska a zsebben, szegény kisgyerek. Én fültövön csapnál, meg orrnyergen rúgnám, aztán ugyenzt csinálnám vele, csak egy piranha-kkal teil medencébe.
Hogy lehet ilyet csinálni egy gyerekkel. Ez nem vicces!!!
Valóban nem vicces... még ebben a topicbann is lehet offolni.
Tartalmaz néhány Mattyosat is.
Idézet: „Tegnap beállított hozzám egy Tyrannosaurus Rex és Hamlet. Volt nagy dínóm, dánom.” :eek2:
Tegnap mentem haza a találkozóról kocsival. A kocsim önindítója sz***akodik, történetesen ha fölmelegszik a motor, és leállítom a kocsit, akkor csak úgy hajlandó indítani, ha a hűtőventillátor leállt, de újabban ha nagyon meleg van, akkor úgy sem indul, csak ha kihült a kocsi.
Na ennyit bevezőtül, hazamegyek egy forgalmas utcában lakom, és parkolóhely nem nagyon volt a kapu előtt, cipelni meg nem akartam azt a cirka 2-300kg cuccot amit vittem. Így megálltam a kapu előtt a parkoló autóhoz közel vészvillogóval. Bepakoltam a liftbe a cuccokat. Majd ki a kocsiba, indítanám, de se kép-se hang. Az önindító meg se moccan. Már vagy 15-20 perce kapcsolgatom a kulccsal, hátha, a vízhőmérséklet már eléggé lehült. A kocsi viszont nem indul. Ekkor megáll mögöttem egy rendőr autó és szirénát bekapcsolja, hogy induljak tovább. Kiszállok, és mondom nekik, hogy mennék én, de nem indul a kocsi... Megnézi, hogy indítom, és valóban nem indul. Jó sokan néznek már erre a rendőr megkérdi, segítsünk? Mondom nekik, hogy azt megköszönném. Azt mondják üljek be és megtolják. Szóval az utcánkban rendőrökkel tolattattam be magam, és ez jó vicces volt. Intettem nekik, aztán usgyí... Máskülönben meg ilyen rendes yarddal még nem találkoztam.
Ez a jövő zenéje? Szemmel láthatóan tetszett nekik... :eek2: Bővebben: Link
Szerintem az emberiség elindult az evolúcióban egy olyan irányba, amerre nem kéne! Nézz körül a lakókörnyezetedben és rájössz hogy nem tévedek. Nincs meg a tisztelet a másik ember iránt, (javarészt) csak az ÉN van, munkákat a hozzánemértők irányítják, csökken az agy információörző képessége, egyre súlyosabb betegségek irtják az emberiséget amik régebben még hírből sem voltak ismertek (HIV, H1N1, Ebola, stb... . Szándékosan önpusztító életet élünk, nem akarjuk hogy a természetes úton follyanak a dolgok.
És még egy regénnyi infóval tudnám én is bővíteni amit írtál, . Nem kezdek bele, mert belelendülök, maradjunk annyiba, hogy ez így rövid tömör és lényegre törő volt amit írtál.
Ezt a gyöngyszemet találtam: teljesítménye 5w függ a terjedéstől légkörtől
Pedig hely az van rá, pl. az OFF-topikban biztos szívesen olvasnák sokan a soraidat. Én is például.
Rossz a hangja rossz, biztos berekedt a májki. De ez akkor egy komplett cb kezelőszeméllyel együtt aki angol rádásul.
Ezért adtam fel korábbi életemet és költöztem vidékre. Itt minden a régi.
Szerencsés vagy. Én is vidéken élek, de itt semmi sem a "régi". :no:
Valóban szerencsém van. Azt csinálok amit szeretek, nem politizálok,nem nézek tv-t, Semmin nem idegeskedek. Itt az emberek közvetlenek nem kirekesztőek. Befogadtak, sok barátom és jó ismerősöm van. Itt mindenki segítő kész. Szeretem Poroszlót és a lakóit.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |