Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kíváncsian várom a sztorit, no meg a találkozót
Ha MolnarG barátom még mindig úgy gondolja, hogy el tud vinni, akkor nem kell izgulnod! Beleadunk apait anyait. A tavalyi is nagyrészt "telipofás" röhögéssel telt. Persze történt szakmai beszélgetés is, de zömében a hülyéskedés ment. Szóval, aki kimarad az lemarad. Remélem veled is tudok majd 1-2 szót váltani! Van még egy két jó arc, akivel dumcsiznék...
Egy két szót? Szóval mikor bemegyek a kapun akkor szia vagy valami hasonló, távozáskor pedig üdv, vagy mi? Tudok én is sok hülyeséget összehordani. A kis kompresszorodat is hozd! Csináljunk grefitiket Ha nincs áram, hajtom a kompit kézzel, de akkor te leszel a nyomás kapcsoló! (szólsz ha elég a nyomás).
Nem, nem. Teljesen félreértettél! Csak annyit szeretnék, hogy: jónapot és viszlát!
Alkohol, vagy sebbenzin.
Üdv, ha a net egy rj45-ös patch kábelen jön, és azt el kéne osztani, akkor kell hozzá router, vagy elég egy teljesen egyszerű elosztót készíteni?
Persze a főnök tudtával gondoltam én is, szállítóval. Így gond nem lehet belőle. Volt melóhelyemről volt hogy egyetlen egy darab 3 as imbuszért rúgtak ki embert, a munkásruhájába maradt.
Pár éve is más volt a világ, teljesen más. Emlékszem este bejött a biztnonsági őr, maszekoltam a tmk ba. Megkérdezte mit csinálok, és mondta segítsek már neki, kellene ez meg ez, csináljak már egyet, és csináltam. Mindenki boldog volt, nem voltak még kamerák. Most nincs olyan hely hogy ne lenne kamera, maszekolni vagy azért nem lehet mert a gépet zárták el vagy mert nincs szerszám, és persze akkora a hajtás hogy idő sincsen. Tudtam én hogy eljön ez az idő is, de azt legmerszebb rémálmaimba sem gondoltam hogy nem 10-20 év múlva hanem 3 év múlva. Akkor még lehetett méhtelepekről is kihozni bármit, most meg a kissebség vas sáskajárása miatt a telepek vezetői annyira be vannak tojva hogy még kihozni sem nagyon lehet.
Ha olyan gagyi, akkor talán nem is kár érte...
Ami még jó, az aceton nélküli lakklemosó. Én a szigszallg maradványt tüntetem el vele.
Langyos szappanos víz+masszírozás.
Kalapáccsal Zolikám.
Szerk, óó lekéstem.
Gyerkőcök van egy lüke kérdésem.
Van az eggyik üditőitalgyártónak egy ilyen kupakkódos oldala amin lehet sms-t küldeni. Ez szép és jó is de az ismim kint van külföldön most és nemtudom hogy az adott sms-t megkapja-e. Telefonon nem küldök neki mikor ez ingyen lenne számomra mivel rámzuhant régebben egy jó nagy zacskónyi kupak és azt fölhasználtam. Esetleg nincs itt valaki külföldről aki benne lenne egy tesztelésbe hogy átmegy-e hozzá egy adott sms?
Megadod a receptet?
Valaki beírta pár napja, hogy gombától rosszul lettek és meghaltak.
Véletlenül nem Putnokon volt? Most volt a Tényekben.
Iszkakof István fórumtárs volt. Ha jól tudom, Ő külhoni.
Igen, Ő volt, emlékeztem, hogy István a keresztneve.
A nagy motorozásban úgy elfáradtam, hogy még visszakeresni se volt erőm.
Köszi szépen, ez már valóban az, amit kerestem! :yes:
Ezek után már "csak" a gép javítása, illetve mély átnézése van hátra.
Router kell, ha ADSL, vagy kábel-modemből jön a pachkábel, switch kell, ha WiFi klienstől, vagy már routertől jön. A "T" elosztó itt nem nyerő.
Köszi a választ, egy haverommal fogadtunk (kemény 100 forintban ) és nem akarta elhini hogy router kell.
Nem hiszem el, hogy az egész házban nincs normális tolómérő A cséve nélküli huzalokat kéne mérni, erre egy orosz tolómérőt találtam… A legkisebb beosztás rajta milliméretes :eek2: Én elhiszem, hogy az oroszoknak igazán tökmindegy 1-2mm, de azért ez egy kicsit vad - egy műanyag vonalzóval is többre mennék
Ez sajnálatos, itt pont az ellentéte van. A pincében van vagy 8 tolómérő meg 3 mikrométer
Na, mit kérsz cserébe? De még ma kéne, hogy tudjak a vevőimnek mit mondani Mellesleg én nem gondoltam volna, hogy ennyire moslék a felszerelés itthon… Oké, nem sok szerszámom van, mert nem arra fordítottam többet, de hogy faternak sincs normális (vagy csak titkolja - biztos el van előlem zárva, mint a fúrószárak)
Milyen jó a memóriád Még emlékszel az MK21-re? De sajnos lekéstél. Kb fél éve elcseréltem bakelit lemezekre Én adnák neked mikrométert csak apám nem örülne neki...
Idézet: Ez jó Apám esztergályos, ezért van itthon ennyi. Van még 300-as is „Mit kérsz cserébe?”
Néztem digitálisakat, me el vagyok kényelmesedve mostanában, de nagyon, hát nem mostanában veszek
|
Bejelentkezés
Hirdetés |