Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1279 / 3599
(#) (Felhasználó 4577) válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Még mindig jobb, mintha így járnál: Bővebben: Link
Nekünk a szembeszomszédunk tárolja az út szélén a buszt, minden reggel 5-kor elkezdi zúgatni, mert elengedi neki a levegőt a fék...
(#) (Felhasználó 4577) válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Azért az durva, hogy a szomszédodat nem zavartatja, amit csinál.
Az pedig vicc, hogy 1800-as jogszabály.

El kell vinni a méheket a MÉH telepre.
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Nekem is van, mert jópár napot (a 3 hétből) úgy kellett melózni, hogy a digitális rögzítőkön a csipogót nem lehetett kikapcsolni, egyszerűen nem volt rá opció… Magyar menüket kellett rá pakolni, és folyamatosan füttyögött - 8 órában Aztán megszánták a csicskásokat, és hoztak nekik füldugót. Nálam maradt Azért remélem az ilyesmi nem lesz rendszeres, csukva van ilyen jó időben is az ablak Egyébként két kocsma közt lakunk, állandó a mászkálás köztük este is, ha bezár, ott ülnek előtte, és iszogatnak tovább. A füvet mindig nyírja valaki, (az egyik panelból szabadult a hatalmas kertet vetette be fűvel, egy egész napos program neki lenyírni - öntözi, hogy nőjjön, mert nincs neki mit vágni) a másiknál (többnél) elmebeteg kutyák, a robogós hülyegyerekek éjjel száguldoznak, amikor végre a kocsma előtt ülők hazamentek, de van, hogy a dobos kisgyereknek vasárnap délután "kell" valamit eldobolni. Szerencsére ugyanaz a szomszéd már nem foglalkozik kamionos fuvarozással (hajnali indítás, órákig sz@arakodás, mert neki a ház elé kell állni ebben a szűk utcában). Legalábbis nem láttam mostanában. Érzem, hogy valamit még kihagytam… Ja, nekik az utca közterület, ha méteres gaz van, akkor jönnek, és napokig vágják a damilossal, de ezt már mondtam. Amúgy ők szokták az elképesztően idegesítő hangú porszívóval minden szombat reggel takarítani az autót.
És még engem szólnak meg, ha valaki netán szabadságon van, hogy ordít a zene - hát hogy a francba ne adnám ki néha magamból, és különben is! Elképesztő. Itthon vagyok egész nap, ezeket kell hallgatnom nap mint nap, muszáj elnyomnom, nem hallom a zenében a hegedűt!! Huhh, ennyi volt (és megint nem tudok szmájlit tenni kihangsúlyozni a dolgokat, mert a három már elfogyott az első összetett mondatomban)
(#) (Felhasználó 4577) válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Szívesen, de Szamócának köszönd, én csak beírtam a Google-be.

Szerintem ha ennyire komoly a dolog, akkor valami ügyvédet, vagy ha van akkor ügyvéd ismerőst kellene megkérdezni.
(#) (Felhasználó 4577) hozzászólása Júl 28, 2010 /

Kisütött a nap.
(#) sound.man válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Jó Neked.
(#) hadnagyakos válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Hogy bírod ilyen sokáig? Talán belenyúlkáltál és neked nem gyorsul be?
(#) zenetom válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Jé. Én ismerem ezt a játékot. Anno 10-ben vagy 11-ben mindig ezzel játszottam webszerk. órán
Egyébként most gépelés közben elkaptam egy legyet
szerk.: közben elvolvastam a másik hozzászólásodat, melyben a szomszédokról írtál.
Én tutti beszereznék valami jókis falbontó végfokot, aztán amikor úgy tűnik hogy pihennének a szomszédok (olyan éjjel 2 körül) berakni valami jókis Anti bácsi féle remixelt zenét
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

De hogy kerül az erdő mélyére a kút?
(#) Stadi válasza zenetom hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Esetleg Zámbó Jimmy valamely örökbecsű művét. Vagy ha az tetszik nekik, akkor pl. a Dimmu Borgirtól bármit.
(#) zenetom válasza Stadi hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Vagy esetleg egy kis lagzi lajcsit
(#) Stadi válasza zenetom hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Vagy Uhrin Benedek csutkán.
(#) saraha hozzászólása Júl 28, 2010 /

Tudja valaki,hogy mi a harci helyzet CIROKL-Lacival?
Már kezd hiányozni !Nem szól semmit...
(#) szamóca válasza saraha hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Mert megsértették a lelkét.
(#) saraha válasza szamóca hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Ezt szomorúan hallom, mert rendkívül szeretetreméltó és jóindulatú embert ismertem meg a személyében.Úgyhogy szégyellheti magát az a ki sértegeti :gun:
(#) klemo86 válasza hadnagyakos hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Mondom, hogy rájöttem a második kör után a lényegére Gyorsul ez, épp azért kapkodtam, és húztam ki nagyon Este még egy kört még játszani szeretnék, hátha valami új rekordot állítok be… Csak ilyenkor már eléggé elfárad az ember ujja Vagy nem kell folyamatosan rajta tartani?
(#) klemo86 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Ágota DS300 a toppoknak, Boke Audio PA500 az expo szuboknak Szerintem itthon nem nagyon kell több… Csak anyámék dolgoznak, nem úgy, mint a kisfiuk, aki 10kor kel(-ne, ha valaki nem zörögné mostanában rendszeresen fel), és éjjel nem hiszem, hogy tolerálnák ezt…

Szerencsére nálunk rendesek a szomszédok :yes:
Bár mivel kb. 150 méterre van a vasút töltés, (fél óránként járnak a vonatok, de mondjuk már rég megszoktam, észre se veszem már) itt sincs olyan nagy csönd. Csak ha TV-t néz az ember, csíkozódik a TV (tényleg, azt nem tudja valakai hogy miért van?) ha elmegy egy tehervonat, még jó hogy nem nézek TV-t
(#) hadnagyakos válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Muszáj rajta tartani.
(#) Iszkakof István válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Mondd meg neki, ha háború, legyen háború. Mit szólna ha a méhesében elindulna egy kis rablás. A méheknél a rablás mocskos dolog. Pár méhcsaládot kirabolják a környék méhei. Az anyagi kár és az elhullt méhmennyiség jelentős. Hogyan lehet elindítani egy ilyen rablást? Tudom, de nem árulom el. Ha megfenyegeted a méhészt rablással, be fog sza*ni. Amúgy én is tudom, mi fán terem a dagadás és az allergia.
(#) klemo86 válasza hadnagyakos hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Akkor megnyugodtam, hogy nem csaltam
(#) klemo86 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Most ezt küldöm, illetve egy zongorás verzióját, amit nem találtam hirtelen ýútúbon: Bővebben: Link
Meglepő a múltkoriak után, mi? Igen, KELL a változatosság.
(#) saraha válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Váááá.. de jól kirázott a hideg.Jó kis zene de tényleg.

Szépnek biztos szép, de ilyet nem szoktam hallgatni, esetleg néha, amikor elegem van a világból
(#) zoly15 válasza vicsys hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Hűű! Azt a huncut Ez már igen! Ügyesen dolgozol! Tetszik az a kis festékszóró A kompresszor bírja a folyamatos üzemet? Feltételezem valami tank sapka az amire fújtad. Valami kis csajnak csináltad? A zene ami a videó alatt van az mi? (üsd a golyót, lökd a golyót)....
(#) vicsys válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Köszi!
Meg fogsz lepődni! Ez a Suzukim (tehát a saját kocsim) tankajtója. A kompi kisebb mint egy nyomtató. Puffer tartálya nincs, de bírja a folyamatos 3-4 bart. Én általában 2 barral dolgozok.
A zene pedig az egyik legkedvesebb magyar együttesem. A nevük Harlot. A barátom volt a dobosuk és én is ott voltam velük jó pár koncerten. Bővebben: Link Ha tettszenek ezek a túlfűtött szövegek: Bővebben: Link
Hogy miért pont ezt a mintát választottam? Mert szeretem a kirívó dolgokat. Tehettem volna rá halálfejet kaszával, halálfejet gitárral, halálfejet f*szával, de az már annnnyira elcsépelt. Ezt legalább megmosolyogják.

Értem! Gondolom a HE talira is az autóval jössz. Mert akkor azt közelről fogom megcsodálni Milyen típusú/ színű a suzukid? Egyébként, igen bejött ez a túlfűtött szövegű zene. Pedig rockot nem sűrűn szoktam hallgatni
(#) vicsys válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

Nem. MolnarG, volt olyan kedves és bevállalta a fuvart. Így legalább ihatok egy sörikét. A kocsi ezüst színű, mint az látszik is. Bővebben: Link

Miután megírtam bevillant hogy "én hülye, mikor a tansapka ezüst színű, akkor az autó vajon milyen?" Kár hogy nem avval jössz megnéztem volna! Vagy vedd le ismét a tanksapkát Ha kérem, fújsz a hátamra egy :felkialtas: (pirosban)?
Következő: »»   1279 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem