Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Még mindig jobb, mintha így járnál: Bővebben: Link
Nekünk a szembeszomszédunk tárolja az út szélén a buszt, minden reggel 5-kor elkezdi zúgatni, mert elengedi neki a levegőt a fék...
Azért az durva, hogy a szomszédodat nem zavartatja, amit csinál.
Az pedig vicc, hogy 1800-as jogszabály. El kell vinni a méheket a MÉH telepre. ![]()
Nekem is van, mert jópár napot (a 3 hétből) úgy kellett melózni, hogy a digitális rögzítőkön a csipogót nem lehetett kikapcsolni, egyszerűen nem volt rá opció… Magyar menüket kellett rá pakolni, és folyamatosan füttyögött - 8 órában
![]() ![]() ![]() És még engem szólnak meg, ha valaki netán szabadságon van, hogy ordít a zene - hát hogy a francba ne adnám ki néha magamból, és különben is! Elképesztő. Itthon vagyok egész nap, ezeket kell hallgatnom nap mint nap, muszáj elnyomnom, nem hallom a zenében a hegedűt!! Huhh, ennyi volt (és megint nem tudok szmájlit tenni kihangsúlyozni a dolgokat, mert a három már elfogyott az első összetett mondatomban)
Szívesen, de Szamócának köszönd, én csak beírtam a Google-be.
![]() Szerintem ha ennyire komoly a dolog, akkor valami ügyvédet, vagy ha van akkor ügyvéd ismerőst kellene megkérdezni.
Kisütött a nap.
![]()
Hogy bírod ilyen sokáig? Talán belenyúlkáltál és neked nem gyorsul be?
![]()
Jé. Én ismerem ezt a játékot. Anno 10-ben vagy 11-ben mindig ezzel játszottam webszerk. órán
![]() Egyébként most gépelés közben elkaptam egy legyet ![]() szerk.: közben elvolvastam a másik hozzászólásodat, melyben a szomszédokról írtál. Én tutti beszereznék valami jókis falbontó végfokot, aztán amikor úgy tűnik hogy pihennének a szomszédok (olyan éjjel 2 körül) berakni valami jókis Anti bácsi féle remixelt zenét ![]()
De hogy kerül az erdő mélyére a kút?
![]()
Esetleg Zámbó Jimmy valamely örökbecsű művét. Vagy ha az tetszik nekik, akkor pl. a Dimmu Borgirtól bármit.
![]()
Vagy esetleg egy kis lagzi lajcsit
![]()
Tudja valaki,hogy mi a harci helyzet CIROKL-Lacival?
Már kezd hiányozni !Nem szól semmit... ![]()
Ezt szomorúan hallom, mert rendkívül szeretetreméltó és jóindulatú embert ismertem meg a személyében.Úgyhogy szégyellheti magát az a ki sértegeti :gun:
Mondom, hogy rájöttem a második kör után a lényegére
![]() ![]() ![]()
Ágota DS300 a toppoknak, Boke Audio PA500 az expo szuboknak
![]()
Szerencsére nálunk rendesek a szomszédok :yes:
Bár mivel kb. 150 méterre van a vasút töltés, (fél óránként járnak a vonatok, de mondjuk már rég megszoktam, észre se veszem már) itt sincs olyan nagy csönd. Csak ha TV-t néz az ember, csíkozódik a TV (tényleg, azt nem tudja valakai hogy miért van?) ha elmegy egy tehervonat, még jó hogy nem nézek TV-t ![]()
Muszáj rajta tartani.
![]()
Mondd meg neki, ha háború, legyen háború. Mit szólna ha a méhesében elindulna egy kis rablás. A méheknél a rablás mocskos dolog. Pár méhcsaládot kirabolják a környék méhei. Az anyagi kár és az elhullt méhmennyiség jelentős. Hogyan lehet elindítani egy ilyen rablást? Tudom, de nem árulom el. Ha megfenyegeted a méhészt rablással, be fog sza*ni. Amúgy én is tudom, mi fán terem a dagadás és az allergia.
Akkor megnyugodtam, hogy nem csaltam
![]()
Most ezt küldöm, illetve egy zongorás verzióját, amit nem találtam hirtelen ýútúbon: Bővebben: Link
Meglepő a múltkoriak után, mi? ![]()
Váááá.. de jól kirázott a hideg.Jó kis zene de tényleg.
![]()
Szépnek biztos szép, de ilyet nem szoktam hallgatni, esetleg néha, amikor elegem van a világból
![]()
Hűű! Azt a huncut
![]() ![]() ![]()
Köszi!
Meg fogsz lepődni! Ez a Suzukim (tehát a saját kocsim) tankajtója. ![]() A zene pedig az egyik legkedvesebb magyar együttesem. A nevük Harlot. A barátom volt a dobosuk és én is ott voltam velük jó pár koncerten. Bővebben: Link Ha tettszenek ezek a túlfűtött szövegek: Bővebben: Link ![]() Hogy miért pont ezt a mintát választottam? Mert szeretem a kirívó dolgokat. Tehettem volna rá halálfejet kaszával, halálfejet gitárral, halálfejet f*szával, de az már annnnyira elcsépelt. Ezt legalább megmosolyogják. ![]()
Értem! Gondolom a HE talira is az autóval jössz. Mert akkor azt közelről fogom megcsodálni
![]() ![]() ![]()
Nem. MolnarG, volt olyan kedves és bevállalta a fuvart. Így legalább ihatok egy sörikét. A kocsi ezüst színű, mint az látszik is. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |