Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1285 / 3599
(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Disk Cleaner-em van, bár ezzel közel sem lehet olyan részletesen "beletörölni" a szemétbe mint a CCleanerrel, de szerintem itt már csak a reinstall segít (1-2 más program is huncutkodik, pl. a winampra is nagyon sok időt kell várni, mire elindul, a Traktor DJ Studio kezelőfelülete összeomlott (sőt, hangot se akar kiadni..).
Szóval szerintem kb. 2 hét múlva jöhet a nagy reinstall (addig most egy programon dolgozok, és nem akarom addig újrarakni amíg be nem fejezem)
Az lesz még a szép időtöltés. Na de 1-2 évenként muszáj (az más dolog, hogy minimum havonta telepítek hol itt hol ott, de azért nekem kicsit több dolog van a gépemen...).
(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Természetesen megértelek.

Nekem iylenkor sok program szokott huncutkodni a memóriában, amit egyenként kilövök, és próbálom felkutatni mi váltotta ki a program indulását (egyáltalán minek fut ha semmit nem csinál). Viszont ami rizikósabb, az a rendszer leíró adatbázis helyreállítása, mert az ott bekövetkezett hibák nagy része oda vezethetőek vissza. Azt hiszem erre van mindig egy állandóan biztonsági másolatot készítő program is ami installálás előtt és után is, meg naponta is készít egy mentést. Sajnos nem jut eszembe a neve mert régen használtam, és sajnos nincsen meg.

Sziasztok jóéjt mindenkinek! A telepek lemerültek.
(#) Norberto válasza Norberto hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Hihetetlen... találtam még egy jó kis zenét az előbbi előadó csajtól.

Bővebben: Link

Néha meg tudok őrülni az ilyen bossa-s ütemektől, dallamtól, hangulattól (mármint a jó értelemben).

+ 1 könnyed feldolgozás tőlük: Bővebben: Link
(#) mineral hozzászólása Júl 31, 2010 /

Jó reggelt kívánok!

Bővebben: Link

Hangszórók az ablakba erősítő bekapcsol. Minimum 6-os hangerő. és > gomb.
(#) mineral válasza Norberto hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Hmmm ez nagyon fincsi. Mielőtt vissza olvastam volna mi történt az off-ban linkeltem egy kis Republikot. Norberto linkje után már törölném. De már késő.
Marcela Mangabeira sokkal kellemesebb ébredni. Esetleg vissza aludni. Vagy esetleg az asszonykával ágyban maradni.
(#) zoly15 válasza titi hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Maci? Milyen maci?
(#) DuMatyi válasza mineral hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

A Republic nagyon is kellemes, kéretik nem bántani, még Norberto által sem. Mert ugye: "Neked könnyű lehet,
De azért nekem se rossz"...
(#) vagnerjazon hozzászólása Júl 31, 2010 /

Nem tudja véletlenül valaki, hogy külföldről hogy lehet magyarországi mobilszámot hívni? Van egy tippem, de nem vagyok biztos benne: 0036 30 xxxxxxx
szerk: és vezetékest?
(#) zolee1209 válasza vagnerjazon hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Szia!
Így tudsz hívni számot, vezetékesnél is ugyanez a helyzet, csak a 30 helyére a körzetszámot írod.
(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Mobilról egészségesebb a +36 xx yyy-yyy ahol yz x a körzetszám és y a telefonszám. Szerintem. Egyébként jó reggelt Zoli koma!
(#) zoly15 válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Még hogy jó reggelt Már lassan délután van Csak sajna még nem hétfő
(#) DuMatyi válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Mi lesz hétfőn? Egyébként Te is Zoli vagy.
(#) zolee1209 válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

A +36 előhívó egyenértékű a 0036-tal... Ez valamikor régebben meg is lett beszélve itt a topikban.
Egyébként jó estét Matyesz!

Idézet:
„Te is Zoli vagy.”
Hogy én? JAA hogy én Egyébként hétfőn reggel nagy nap virrad számomra mert akkor ér hozzám ez a szépség
(#) DuMatyi válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Ez a szkóp örök életű. A mai mechanikailag instabil vacakok elbújhatnak mögötte.
(#) zolee1209 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

És azt a darabot kapod, attól, akié az oldal, vagy csak a kép miatt linkelted azt?
(#) vagnerjazon hozzászólása Júl 31, 2010 /

Köszönöm a telefonszámos segítséget a válaszolóknak!
(#) zenetom hozzászólása Júl 31, 2010 /

Még a végén visszatér a nyár
Bár Európa észeki részén elég sok a felhő.
Meteorológusnak kéne mennem. Bár szerintem ők se tudják milyen idő lesz, azért fura, már 2010-et írunk és még mindig csak a megfigyelések alapján lehet előre "megjósolni" az időt. Jó meg persze van még egy-két műhold is, meg mindenféle műszer, de azokkal se jutunk sokkal előrébb. Úgy látszódik ez az időjárásos előrejelzés olyasmi rejtély marad mint az űrutazás. Max a Marsig jutunk el, de tovább nem nagyon, mert ahhoz kéne valami jó gyors járgány, szerintem ugyanez van az időjárásnál is. A műholdakkal látjuk mi zajlik a Földön, nagyjábból ki is tudjuk következtetni hogy mi lesz, de pontosan senki se tudja.
No jól esett ez a szombat déli eszmefuttatás
(#) zenetom hozzászólása Júl 31, 2010 /

Ezt meg kell néznetek feltétlenül! LED people

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek. Ez a kapcsolás nem semmi. Így is lehet bi -stabil multivibrátort készíteni.

Megyek, meg is csinálom.

Készen is van, viszont csak 22µF-os kondikat találtam

Jó sokáig tartott, elkót mondjuk egy kazettás rádióból tudsz bontani.
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Csak nem ilyen szép hosszú kezűt.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Az igaz, de magyarok vagyunk, megoldjuk, feltaláljuk magunkat!

Például Zenetom megbűvöli zenével az elkó lábát, és az elkezd meghosszabbodni szép lassan, és kész! Ezért nem értem a lassúságát.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 31, 2010 /

Nem akarok kukacoskodni, de az ertéelhírek:hún egy kicsit érdekesen fogalmaztak.

Idézet:
„4-5 négyzetméternyi terület égett, de szerencsére éppen senki nem szaunázott. A tűzben senki sem sérült meg és nem voltak veszélyben a szálloda lakói sem. A személyzet, miután megszólalt a tűzjelző, kimentette őket. A tüzet eloltották, és elkezdték átszellőztetni az épületet.”

Most akkor kit kellett kimenteni, ha senki nem volt veszélyben?
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Saját magukat.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Erre gondoltam már jómagam is.
Csak egy hü... villanyszerelő vagyok , mindenhez nem érthetek! De kihalt az off így hétvége végén.
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Anyu mit szól hozzá? "Minek az a sz.." Meg "miért erre b.. el a pénzt" Kb ez. De ha kell, akkor kell

Igen, ha vigyáz rá az ember örök élet. Ha netán leesne (nem fog de tételezzük fel) nem a készülék törik össze, hanem alatta a padló
Következő: »»   1285 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem