Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
 
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   129 / 375
(#) Tarhos hozzászólása Júl 29, 2010 /
 
Tisztelt Tudorok !Nagyon kezdő nagyapa vagyok! Kérdezném a nagytudásu fiatalságot, hogy tudna e nekem segíteni egy ÜTEMVEZÉRLŐT (legegyszerűbb) 3-6 V-os rajzot elkészíteni! Unokámnak szertném megjavítani a tűzoltóját, már vettem egy szirénát belé (6 V) de szeretném ha egy gombnyomásra indulna a sziréna -2-3 másodpercig szóljon és utána megálljon! Természetesen a következő indítás megint gombnyomásra történik!
Fáradozásotokat megköszönve ha lehet a köv. e-mailre küldjétek a rajzot:****@citromail.hu!
Tarhos

Javítva: Frankye
(#) leocska66 hozzászólása Júl 29, 2010 /
 
Sziasztok.
Én nem keresek rajzot , de nem akartam ezért 1 új topikot nyitni szóval ide tölötm fel amit rajzoltam a paneltervet és az eredeti schematicot is .
Valaki ellenőríze le nekem .
Köszönöm
Tibi
(#) Moderátor hozzászólása Tarhos hozzászólására (») Júl 30, 2010
 
A fórum lényege, hogy itt összegyűlik az információ, ezért nem "illik" privátra kérni a választ.
A mazochisták kivételével nem célszerű sehova nyíltan kiírni az e-mail címedet, mert a keresőrobotok éppen erre vadásznak, és pillanatok alatt teleszemetelik a postafiókodat mindenféle nem kívánatos levéllel (spam), illetve kártékony kódot is tartalmazó üzenettel. Épp ezért az e-mail címedet kivettem a hozzászólásból.

Hogy segítselek, javaslom, nézd meg ezt a programot! Ha kitöltöd a mezőket, kiszámolja az értékeket, és éppen azt csinálja, amire Neked szükséged van.
(#) Tarhos válasza (») Júl 30, 2010 /
 
Tisztelt Frankye!
Még soha nem kértem és nem jártam felétek, ezért nem tudom az "illemet"! Én még mindig hiszek az emberek jóságában, de úgy van ahogy mondtad, sok "szemét" van ezen a világon! Hogy kivetted az e-mail-met nagyon szépen köszönöm, és külön köszönöm a rajzot is! No, látod, itt vagy Te, még is csak vannak jó emberek!!! Baráti tisztelettel
Tarhos
(#) Frankye válasza Tarhos hozzászólására (») Júl 30, 2010 / 1
 
Örülök, hogy tudtam segíteni. Használd egészséggel, és várjuk a beszámolót, hogy hogy sikerült. (No meg hogy a pici örült-e neki, de ez előre borítékolható )
(#) sunraw hozzászólása Júl 30, 2010 /
 
Üdv!

Digitális fényképezőgépekhez kapcsolási rajzok és egyebek Itt
(#) leocska66 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 30, 2010 /
 
Okés.
Köszönöm szépen
(#) Hapsi válasza patexati hozzászólására (») Júl 31, 2010 /
 
Szia! Nekem is ez kéne Techwood t 1433 tv kapcsolási rajz. Ha valaki megküldte légyszi küldd el nekem. Remélem a Te problémád megoldódott. Köszi
********@*********

Nálunk itt az oldalon "folyik" az élet..köb..
(#) kadarist válasza Hapsi hozzászólására (») Júl 31, 2010 / 1
 
Szia!
Meg kellene nézni, hogy milyen sasszi van benne. "11AK"-val kezdődő feliratot keress.
(#) Hapsi válasza kadarist hozzászólására (») Aug 1, 2010 /
 
Szia! Köszönöm válaszod, meg is van. Vestel 11ak36a15, ha valakinak én is segíthetek. (techwood t1433). Segítőnek jelöltelek. Üdv Hapsi
(#) Doncso válasza Hapsi hozzászólására (») Aug 1, 2010 /
 
Szia, ezek közül válogathatszt. A márka nem lényeg, inkább a sassziszám.
Üdv. Bővebben: Link
(#) Tarhos válasza Frankye hozzászólására (») Aug 1, 2010 /
 
Kedves Frankye!
Így, "csak" a barátok szólítják egymást, de én úgy érzem ha barátjának fogad az nekem egy nagy megtiszteltetés.Még egy kéréssel fordulok hozzád,-remélem, nem sértelek meg ha tegződünk- kéne erről az ütemvezérlőről egy nyák rajz is, ha van!? Fáradozásodat megköszönve
Baráti tisztelettel
Tarhos
(#) kadarist válasza Hapsi hozzászólására (») Aug 1, 2010 / 1
 
A rajzot innen letöltheted: Get Manual
(#) Frankye válasza Tarhos hozzászólására (») Aug 2, 2010 / 1
 
Számomra a megtiszteltetés!
Ha megadod a pontos értékeket, és a beépítendő alkatrészek méretét, akkor nagyon szívesen összedobok Neked egy hozzá való NYÁK tervet. (Az értékeket a linkelt segédprogrammal számold ki, annak ismeretében, hogy milyen időzítésre van szükséged, és az alkatrészek pontos méreteit is írd meg, hogy a beültetéshez a megfelelő méreteket tudjam a panelra tenni.)
(#) Tarhos válasza Frankye hozzászólására (») Aug 2, 2010 /
 
Kedves Frankye!
Azt mondják nincsenek véletlenek! Azt mondják, hogy a barátság (az igazi barátság) már ezer évekkel ezelőtt köttetnek! Azt mondom, hogy mi úgy levelezünk mint ha ezer évek óta ismernénk egymást! No látod, szemét a világ, de még vannak "barátok", ezer évek óta! Köszönöm felajánlásodat, de itt Miskolcon ahol megvettem az alkatrészeket, szintén akadt egy "barátom" aki segit! (Látod mennyi barátom lett, egy ütemvezérlő alkotása közben?)! Olyan lyukasztott nyákot vettem és azt nagyon egyszerű lesz megcsinálni-no persze segítséggel-! De szeretném a barátságot és a kérdezés jogát -tanulás jogát- fenntartani! Az e-mailem ott van Nálad kérlek írjál arra, természetesen, a szakmai dolgokat itt beszéljük meg.
Még egyszer nagyon köszönöm az emberi hozzá állást, és úgy látom, hogy ezen az oldalon igen sok segítőkész barát van, és ez egy nagyon jó dolog! Megemelem a kalapom előttük!
Baráti tisztelettel
Tarhos :kalap:
(#) Doncso válasza Tarhos hozzászólására (») Aug 2, 2010 /
 
Jólvan már, nem kell az egekig magasztalni Frankye-t , még a fejébe száll. Végül is ez is élteti az oldalt, a kölcsönös segítség nyújtás. Milyen jó is lenne, ha a közéletben is ennyi önzetlenül segítő ember lenne, de sajnos nem így van.
(#) Tarhos hozzászólása Aug 2, 2010 /
 
Hát ezen csodálkozom én is, hogy mindenhol a "szemét" viselkedés van, és itt nálatok-tehát ezzel Téged is az égig magasztallak Doncso -olyan amilyennek leírtam(nem ismétlem magamat)! teljesen igazat adok Neked Doncso, ha a közéletben is olyan emberek lennének mint itt, akkor nem úgy állnánk ahogy állunk! Ehhez gratulálok Nektek-Doncsonak is, hogy meg ne sértődjön -és kívánom, hogy még sokáig segítsetek nekünk "zöldfülűeknek"! Tarhos
(#) Doncso válasza Tarhos hozzászólására (») Aug 2, 2010 /
 
Azért itt is , mint minden fórumon és az életben, vannak rosszfúk, de szerencsére igazságos modik is. Én a magam részéről igyekszem jó HE-s lenni, (igen 3Zoli befejeztem az OFF-olást) és segíteni másoknak. Igazából rengeteget lehet itt tanulni, csak olvasni kell sokat, abból meg van bőven. Üdv itt az oldalon.
(#) Tarhos hozzászólása Aug 2, 2010 /
 
Doncso előtt, külön is megemelem a kalapom :kalap:
(#) janik00133 hozzászólása Aug 2, 2010 /
 
Sziasztok!
Van 1 kapcsolásom és azt szeretném megkérdezni hogy hogyan kell átalakítani ezt a kapcsolást úgy hogy ne villogjon hanem csak világítson?
http://bsselektronika.hu/index.php?id=233&searchtext=led&c1=1
(#) kadarist válasza janik00133 hozzászólására (») Aug 2, 2010 /
 
Szia!
Alakítsd át így.
(#) vicsys válasza janik00133 hozzászólására (») Aug 2, 2010 /
 
Vagy csak szimplán zárd rövidre az 1µF-os kondit.
(#) janik00133 válasza kadarist hozzászólására (») Aug 2, 2010 /
 
Köszönöm szépen
(#) janik00133 hozzászólása Aug 3, 2010 /
 
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnák hozzátok hogy ezen a kapcsolási rajzon mit kellene átalakítani hogy a ledeket lehessen villogtatni ahogy ez a kapcsolás csinálj. De lehessen úgy is beállítani hogy csak világítson! Ezt hogyan kellene megoldani?
http://bsselektronika.hu/index.php?id=233&searchtext=led&c1=1
Előre is köszönöm segítségeteket!
(#) kadarist válasza janik00133 hozzászólására (») Aug 3, 2010 /
 
Az a baj, hogyha leállítod a multivibrátort, akkor vagy az egyik LED-sor világít, vagy a másik. Egyszerre a kettő nem. Különféle kapcsolós trükkökkel viszont meg lehetne oldani a problémát. Úgy emlékszem, egy másik topikban már foglalkoztunk ezzel a kapcsolással.
(#) soos csaba hozzászólása Aug 3, 2010 /
 
Szevasztok, van nekem egy L7915CV tipusú negativ stabilizátor IC-ém, nem tudna nekem valaki segiteni hogy mék láb pontosan a GND és mék lábak a be és kimenet. Csináltam egy alimentatort és abba kelene, a múltkor be épitetem az alimentatoromba és el pukkant. A googlén keresgéltem és ott találtam róla egy lábkiosztás bekötést meg adatokat, csak az a baj azzal az oldalal hogy egyik helyen a 3-as láb a kimenet a 2-es láb bemenet, a teszt rajznál már forditva van fel tünteteve. El küldöm a linket az oldalról.EZ VOLNA AZ Köszönöm elöre is a segitséget.
(#) Doncso válasza soos csaba hozzászólására (») Aug 3, 2010 /
 
Mék láb , na ez kiverte így reggel a biztit. A helyes bekötés, szembefordítod magaddal, lábak lefelé, balról jobbra Föld, Be ,Ki .
Üdv.
(#) soos csaba válasza Doncso hozzászólására (») Aug 3, 2010 /
 
Szevasz Doncso, köszi a segitséget, azon az oldalon is igy jelölte be ahogy te mondod, csak az IC-röl van egy bekötési rajz is és ott forditva van fel tüntetve, ha meg nézed.Figure 4:Split Power Supply(+-15V/1A) Ezt nézd meg. Lehet hogy ök rajzolták volna el Ja és majd klikelj a L7915CV Dataseet nevezetü linkre.
(#) kadarist válasza soos csaba hozzászólására (») Aug 3, 2010 /
 
Szia! Jól van rajzolva. 3-as bemenet, kettes kimenet. A TO3-as tok számozásához van a rajz készítve.
(#) soos csaba válasza kadarist hozzászólására (») Aug 3, 2010 /
 
Szia, igazad van, tényleg a TO-3 as tok számozásához van a rajz készitve, én nem néztem meg figyelmesebben. Köszönöm a segitséget.
Következő: »»   129 / 375
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem