Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ez valóban szimó vagy egy MIG műszerfala?
Gratula!
Húú bakker, ez igen, emelem kalapomat, látszik, hogy ez igazi kézimunka, de így is nagyon profi, a kijelző csak nem 3310-es telefoné?
Gratula, nagyon tetszik.
Szerintem egy kerékpár kilométeróra lett átalakítva. Ha tévedek akkor bocsi! Amúgy nagyon tetszik nekem is!
A kilométeróra valóban egy kerékpár komputer de a többi teljes mértékben saját gyártmány.
Jaa, akkor nem is tetszik Csak vicceltem, de ezt nem hagyhattam ki, persze semmit nem von le az értékéből, így is szuper, a végeredmény a lényeg.
A hőmérő - ha jól sejtem a kép nevéből is - egy ICL7107-re épült, diódás szenzoros. Remek! A propeller clock pedig méltó az elődeihez.
Sziasztok. Íme a legújabb művem. Nem nagy szám, de saját magam terveztem hozzá a nyákot, és ráadásul elsőre működik.
Illetve a legújabb szerzeményem, végre van mibe pakolni az alkatrészeket, nem mindig a fiók mélyéről kikeresni, hogy mi hol van
Sziasztok! A héten készült el ez a kis center.
Beszélgessünk csak erről, mit is tud ez pontosan, és mire jó? Jólsejtem hogy valami hangkártya kiváltó megoldás?
Egyébként szép lett.
Tulajdonképpen jól fogalmaztál,lényegében egy USB-s hangkártya.
PCM 2705 a lelke.Laptopokhoz tökéletes mert azokban általában nincs ilyen jó minőségű konverter.
D/A C: Digital->Analog Converter. Én is keresek egy jó minőségűt, amit egy egyszerű hangkártya nem tud (Studio Equipment)
2705-el én is összeraktam egyet az adatlap szerint, de nem éreztem jobbnak az alaplapra integrált hangkártyánál. Önmagában cincogott; egy TPA152 fejhallgató erősítő előszedte belőle a mélyeket is, de valahogy nem szerettem meg. Olyankor nagyon jó viszont, amikor valami programot egyszerre használsz jelgenerátornak és "oszcilloszkópnak" is. Az alaplapon nem fog "összeérni" a kiadott meg a befogadott jel.
(csak +1 véleményként mondom)
Az én inetgráltamnál sokkal jobb, de az EMU-t nem múlja felül pedig abba is BB D/A van.A közeljövőben tervezek egyet 1798-al.Az már 24/192-es az már valóban stúdióminőségű.
Maga a D/A konverter kinéztem, 24bit/192kHz-n, csak azzal vagyok meglőve, hogy hasonló minőségű USB-s eszközt találjak… Na de majd ha rákerül a sor, a topikjában utána nézek részletesebben
Mi a probléma? Kicsit még bele kell mélyednem, kicsit jobban… Annyit tudok, hogy a PCM2902-t nem építettem meg, mert a régi hangkártyám többet tudott… Most ott tartok, hogy PCM1798, aminek egy digitális bemenete van, amihez egy hasonló kvalitású USB kodek kellene digitális forrásnak… Folytatás a DAC-topikban!
Sziasztok!
Ezt is összehoztam.
Szia! Nagyon szép munka! Ez már az a verzió, amiben van eprom is?
Hello!
Készítettem egy vezérlőt a távirányítós autómhoz, egy HBX Bronzerhez. Amit eddig tud: A vevőből érkező jeleket feldolgozza és ennek megfelelő irányba és sebességgel vezérli a motort. A FET-ek 110A-esek. A project kicsit ágyúval verébre típusú de csak 16F887-es processzorom volt itthon. A fékezést még egyenlőre nem tudja bár őszintén szólva nenm is értem ez amodelleknél hogyan van megoldva valaki leírhatná aki tudja.
Szia!
Szép munka! Ennek nyilvános a megépítéshez szükséges dukumentációja?
Aaa-haa
Szóval neked sikerült... Én lemaradtam róla, sőt még ITT el is panaszoltam (az alkatrésztároló) Amúgy a villogó aranyos lett.
Jó lett, de ezekkel a szutyok foglalatokkal még szívni fogsz...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |