Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   107 / 147
(#) bobesz válasza Reggie hozzászólására (») Nov 3, 2010 /

Szevasz.csináltam 1 adó-vevőt amivel a zavarást megtudom nézni.3 fejjel a rendszám alatt és a ködfényszórók mellett a lámpák nincsennek levédve.Van rá valami ötleted?
(#) Reggie válasza bobesz hozzászólására (») Nov 3, 2010 /

Emberi fej, vagy blokkolo fej? Nem tudsz a kodfenylampat es lampakat osszekoto kepzeletbeli szakasz felezopontjara fejet elhelyezni?
(#) RACPOWER hozzászólása Nov 4, 2010 /

Milyet tudok ajánlani ami csak detektálja a lézert hogy le tudjak lassítani?

(#) Reggie válasza RACPOWER hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Semmit, a detektalas nem eleg, mert az elso sebessegadat 0.3 s meres utan rendelkezesre all.
(#) bobesz válasza Reggie hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Úgy nézki,hogy jó mert nagyon közelről néztem az adó-vevővel.durván 5m-ről nem jön vissza az 1khz ha megy a blokkoló.
(#) Reggie válasza bobesz hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Lehet, hogy mar tul nagy a nyilasszog amibol mered.
(#) bobesz válasza Reggie hozzászólására (») Nov 4, 2010 /

Amikor tudtam mérni a garázsban kicsi volt a hely meg este volt,és nem akartam az utca frontig kimenni.Ma megnéztem.Blokkolásnál nem jött vissza a jel csak ha megállt a blokkolás.Holnap belerakok az adó-vevőbe egy látható lézert,mert jó lenne látni a célzást.
(#) Home Made Jammer hozzászólása Nov 5, 2010 /

Összeraktam egy blokkoló fejet, SPL_PL9025watt-os lézerdiódával. Mit ne mondjak nagy csalódás. Bár lehet hogy nem hajtottam ki rendesen a diódát, de a kimenő teljesítmény egyáltalán nem volt meggyőző. Kb 20m-ről indította a TFDU-s vevőt, de azt egy ledes fej is megcsinálja. Pedig azt vártam letépi az arcom, de semmi. Esetleg másnak tapasztalat?
(#) Reggie válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Nov 5, 2010 /

Tuti szar a meghajtas. Mondtam en hogy nem olyan egyszeru ez. Nezd meg az osram honlapjan az ide vago AppNote-ot ott sok jelenseg el van magyarazva.
(#) Home Made Jammer válasza Reggie hozzászólására (») Nov 5, 2010 /

Megnézem. Bár sok mindenre nem számítok. Mit lehet jobban csinálni? Adtam neki 50nsec impulzust, kb 10A-rel. Szerintem nem éri meg a ráfordítást. Azt hiszem nem fogok vele foglalkozni.
Egyébként szerintem kevés neki a 12volt.

A 12V alapvetoen elegnek kell lennie, mert 3-4V korul esik rajta 30A-es aramnal. 10A keves, kell ra a 30A. A nagyaramu vezeteket vedd minnel rovidebbre, mert 10ns 20A csucsu felfuto elnel, a vezetek induktivitasabol eredoen egy centi vezeteken kb 15.8V a feszultsegeses.

Egyenlőre nem érdekel. Túl nagy innováció, kétes eredménnyel. Ráadásul szerintem a blokkolásnál fontosabb a jó időzítés, mint az extra teljesítmény.
(#) denon888 válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Nov 5, 2010 /

Akkor ezek szerint ár teljesítmény arányában nem olyan nagy durranás. Pedig azt hittem a lézer dióda nagyot fog szólni.
(#) Reggie válasza denon888 hozzászólására (») Nov 5, 2010 /

Hat azert ki tudja. Az en lezerem(SPL LL90) 120 meterrol inditja a blinder-t.

Az extra teljesitmenynek akkor van igazan ertelme, ha reflexiobol, vagy elonytelen szogbol kell zavarni.
(#) Home Made Jammer válasza denon888 hozzászólására (») Nov 5, 2010 /

Lehet hogy később előveszem, most nincs igazán lelkierőm egy teljesen új kapcsolást kifejleszteni. Nekem bőven elég a ledes blokkoló.

Mivel kb 20 fokos, nem tud túl nagy szögben zavarni. Nem tudom max milyen szögben lehet mérni a mérőkkel, de szerintem az sem lehet túl nagy.
(#) bobesz válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Nov 5, 2010 /

igen-igen.spl pl90 meghajtás az szívás illetve drága.
az spl ll90 könnyebb mert a chip 30ns ot csinál a bemenetből illetve 18V ig lehet táplálni és a fet is benne van.szerintem ezt próbáld meg én is ezen gondolkodom csak nincs pééénz.

Igen, de a kontur nem eles a nyilasi szog szelen, pl 38 foknal es az erre meroleges sikon 25 foknal is sugaroz a relativ intenzitas szazadaval, ami az SPL PL90 70W-janal mar nem elhanyagolhato.
(#) Home Made Jammer válasza bobesz hozzászólására (») Nov 5, 2010 /

Nem tudom megéri-e.Nem győzött meg igazán senki, miért jobb a lézerdióda. Illetve nem tudom van e szükség rá.
(#) bobesz válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Nov 5, 2010 /

A célnak a ledes is megteszi csak nagyobb..viszont nézni kéne valami 905nm -es ledet.Egyenlőre chinában találtam csak.A chinai lézerblokkolóban 7 led van 905nm -esek.
(#) Reggie válasza bobesz hozzászólására (») Nov 5, 2010 /

Akkor aztan az is jo kerdes, hogy mekkora a gyartasi szorasa annak, illetve, arban felveszi-e a versenyt egy 890-essel, termeszetesen a teljesitmenyekkel korrigalva.
(#) Szabotázs válasza bobesz hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

Sziasztok!
Bobesz,amennyiben a Conqueror M35-ről beszélsz(amit nálunk Bluepanther m35-ként forgalmaznak),akkor lenne egy pár észrevételem.A gyártó honlapján ITT a megadott specifikációk között azt láthatjuk,hogy 7 ir led van benne és 1 lézerdióda. "2 x 7 infra red special manufactured jamming diodes and 1 Laser diode" Ez elég érdekes! A magyar forgalmazó Blinder klónként állítja be és firmware frissítési lehetőséget ígér.A gyártó lapján erről egy betűt nem találtam.A Blinder magyar forgalmazója reagált is rá videókkal,miszerint egy rossz,működésképtelen utánzat csupán! Hogy milyen hatásfokkal működik,én nem tudom,de mindezek fényében szerintem nyugodtan megkérdőjelezhető a "Operating Wavelength : 904 nanometers"!További sok sikert a fejlesztőknek és a tesztelőknek!Üdv.:SzaboTázs
(#) Reggie hozzászólása Nov 7, 2010 /

HMJ: most atolvasva vettem eszre, hogy az ACAM TDC-GP2-vel csak 0.525-270m vagy 75-600000m lehet csak merni. Normalis 5-1500m koruli tartomanya nincsen sajnos.
(#) Home Made Jammer válasza Reggie hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

Azért nem olyan rossz az. Szoftveresen lehet átkapcsolni. Ne legyél maximalista, ennyi pénzért az is valami ha működik.
(#) Reggie válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

Hat akkor mar inkabb a GP1-es. Igaz az ketszer ennyi, de ott nem kell kapcsolgatni, illetve tqfp tokozas azert baratsagosabb mint a qfn, nem mintha az utobbi kezelhetetlen lenne. A felbontas igaz, hogy csak 125ps lenne a 65 helyett, dehat ez nem szamit igazan.
(#) Home Made Jammer válasza Szabotázs hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

Vajon ebben mi a logika, hogy led és lézerdióda is van benne. Vagy lehet hogy szinkron és bf módban is üzemel?
(#) Home Made Jammer válasza Reggie hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

Teljesen jó a GP1 is. Majd kipróbáljuk.
(#) hbfj válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

Semmi,nincs benne lézerdióda -hibás lehet a leirás. Egy olyan szinten elcseszett klón,ami még kb 300Hz-ig figyeli a lézert ,tökéletesen hasznavehetetlen az uj scsek ellen
(#) Home Made Jammer válasza hbfj hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

Mondjuk a honlapot nézve nekem is gyanúsnak tűnt!
Következő: »»   107 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem