Fórum témák
» Több friss téma |
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Van egy SonyEriccson K300i telefonom és a joystickja (asszem így hívják) már egy kicsit odavan. ![]() Ma fogtam egy pici csavarhúzót, kicsavartam az a két csavart ami tartja 2pár patentot ki is pattintottam, de a felső része nem akar lejönni. Gondoltam visszazárom és nem feszegetem. Az a kérdésem , hogy a telót hogy kell kultúráltan szétszdni. Előre is köszönöm a hozzászólásokat: Müszi ![]()
Jobban is tetted mert itt a szétszedési leírás
http://forum.pappfer.hu/viewtopic.php?t=642&highlight=sz%E9tszed%E9s
Ezer köszönet, hasznos link
![]() tied a pont
Hello!
Ha csavar kijött és a patentokkal is megküzdöttél akkor felfelé kell tolni (nehezen jön le). Álltalában csak elkoszosodik a gomb. Ha ez a helyzet akkor elég kifujatnod levegővel.Esetleg egy kis kontakt tisztító sem árt neki. Ha nem tudod szétszedni a sprét nem ajánlom kivülröl belefújni mert belefojhat a kijelzöbe ![]() Sok sikert! ![]()
Hali
Kellene 1 kis segítség...szal van egy motorola c385 típusú mobil amelynek a paneljáról pontsabban..az antenna előt lévő SM alkatrész eltünt ![]()
ja bocsi...a kép
köszi még egyszer ![]()
+néztem egy másik Motorola rajzon, az egy18pF-es kondi. A másik meg 470pF, ami sorba van kötve vele. Tekintve az alkatrész méretét és azt a tényt, hogy rövidrezárva jó, nyugodtan megteheted, mert kárt nem tesz a gépben.
hali
óóó...köszönöm.. ![]() A rajzot esetleg el tudnád küldeni?
Sziasztok!Van egy nagy problémám.Remélem tudtok segíteni,arra szeretnék választ kapni,hogy kell szétszedni egy sonyericsson T290i telefont.Kérlek segítsetek,mert sürgös lenne.
Elöre is köszönöm blenky! ![]() ![]() ![]() ![]()
Hát ha már nincs szükséged a telefonra utánna, akkor csak feszengesd bártan!!!
![]() (Persze lehet szépen is feszengetni!!!)
Nos ezen a megoldáson én is gondolkodtam,de azért szeretném még egy ideig használni.Szoval inkább valami jobb ötlet kellene de ez sem rossz.
![]()
Csavarokat kicsavarni megfelelő! csavarhúzóval...
Aztán szétpattintani...esetleg egy vékony "szike" alakú tárgy segítségével...
K300-ról van szétszerelési útmutató:
http://forum.pappfer.hu/viewtopic.php?t=642&highlight=sz%E9tszed%E9s
Szoval ugy tom lepatintani az antena burkolatot?
Sziasztok,abban szeretném kérni a segítségeteket,hogy nem tom hogy hogyan kell szétszedni a Noia 5300ás elölapját.az a baj,hogy ebben én még egy kicsit kezdő vok és még nemtom.Elöre is köszönöm a segítségeteket,fontos lenne.!
![]()
Sserintem találsz a hátsó felén csavarlyukakat csak be vannak dogaszolva ki műanyag kupakokkal először ezeket kell kiszedni de attól függ mit akarsz vele csinálni
![]() ![]()
Nos én néztem a hátoldalát az elölapnak,de nincsen csavarnak helye,már probálkosztam a patintással is,de az sem jött össze.Nincs valami biztos ötleted,hogy hol és mit csináljak,mert elégé kezdö vok.
![]()
Ilyen típúst még nem szedtem én sem szét de megpróbálok utánnanézni
![]()
Azt megköszönöm,mert már én is kerestem,de még nem találtam.
![]()
Egy nagyon vékony műanyagpengével vagy a gyári pici kék műanyagháromszöggel felül kell szétpattitntani középen pont az usb csatlakozó fölött , középen. Egyben lejön a felső billentyűzet a kijelzővédő és a műanyagkeret. Használj védőfóliát az LCD - hez és az LCD fedőlaphoz ne legyen karcos.
A burkolathoz csavar nincs felül !!!!
Nem találok leírást de biztos segít valaki
![]()
Most néztem át. Sajnos 160MByte PDF-ben.
Nem baj, még én is keresem,de azért kösz.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |